| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Buna dimineata fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() Eu ma apuc de prajiturit.Sunt z33 din 28 si tot mie frica sa fac testul.M-am gandit sa-l fac la 10 zile. ![]() Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |

| citat din mesajul lui andr@ lore te rog spune-mi ca nu visez; sa va zic ce-am facut, de dimineata la 8 m-am trezit si direct la baie cu testul in mana; n-am avut rabdare si l-am aruncat, la vreo 2 ore nu stiu ce m-a apucat si cautam in cosul de gunoi; surpriza testul banda era roziu; sora-mea cum la vazut m-a si trimis sa fac si o caseta si incet incet se rozea; e drept in marja de 5-7 minute acolo; eu tremur toata nu stiu ce-i cu mine, si unde sa fac beta azi? ![]() ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
| citat din mesajul lui andr@ ce parere aveti de testele astea? banda minut si baby caseta? stiti cumva daca dau erori? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |

Baga-ti mintile in cap. Ce erori?! Ai alte ganduri acum, nume hainute, cum aranjezi camera......
Buna dragelor! Am un mesaj pentru voi de la NIKE:
"Gata a venit bebe, are 3010g, 50cm, apgar 9. Suntem bine. Putin ametita, dar bine! Pupici!"
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra