Nastere usoara Bebelu!Felicitari andr@,camady!
Raspunsuri - Pagina 18
lorena_86 spune:
ai stat pe ascuns si nu ai zis nimic.....reao....ca iti faceam galagie.....taci si faci....bravoooooooooo
sigur e pozitiv, asa am avut si eu.....si chiar se ved liniutele, o sa fii mamica

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
ANDRA

Felicitari!!!!!!!!!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!

Ce zi frumosa este asta!

andr@ spune:
lore te rog spune-mi ca nu visez; sa va zic ce-am facut, de dimineata la 8 m-am trezit si direct la baie cu testul in mana; n-am avut rabdare si l-am aruncat, la vreo 2 ore nu stiu ce m-a apucat si cautam in cosul de gunoi; surpriza testul banda era roziu; sora-mea cum la vazut m-a si trimis sa fac si o caseta si incet incet se rozea; e drept in marja de 5-7 minute acolo; eu tremur toata nu stiu ce-i cu mine, si unde sa fac beta azi?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
fetelor sunt in exstaz, sora-mea numai ma pupa pe aici, vrea sa sune pe toata lumea
maine merg sa fac un beta si mai repet si un test; vreau sa fiu sigura ca nu visez si nu ma imbat cu apa rece; acum testul e mult mai aprins, dar nu mai e concludent luand in calcul timpul trecut 

PaulaFrida spune:
FELICITARI ANDRA SI CAMADY

sarcini usoare si bebelushi sanatosi,frumosi si la termen

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lorena_86 spune:
daca l-ai repetat si ti-a iesit in primele 10 min ai de ce sa te bucuri....esti gravidutaaaaaaaaaa
ai grija ce consumi de rev......nu prea multa sampanie![]()
stai linistita si calmeazate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
camcris spune:
andr@ felicitari este bb

sa ai o sarcina usoara precum un fulg de nea 

de molipsite nu dai![]()
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
Fetelor,ar trebui sa le trec si pe noile noastra gravidutze la titlu capitolului,nu?
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lorena_86 spune:
andra dar mergi si azi sa faci beta
nu are importanta ca ai mancat.....
mergi la med life sau la synevo
synevo stiu sigur ca ai in brasov....parca acolo stai tu
ca sa aiba timp sa-ti dea rezultatul ca maine sigur nu ti-l da pe loc si apoi 1 si 2 e liber
mergi acum
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
andr@ spune:

la toata lumea si sa dea bunul dumnezeu sa simtiti si voi cat de curand bucuria asta ce o simt eu acum; imi tremura mainile, gandurile imi sunt in toate partile, mi-e fricaaaaaaaaaaa, mi-e ffffff frica