Nastere usoara Bebelu!Felicitari andr@,camady!
Raspunsuri - Pagina 10
andr@ spune:
buna seara fetele; am citit cu sufletul la gura despre fratele lorenei, m-am linistit acum, nici nu vreau sa ma gandesc lore cate ganduri negre avea-i; bine ca s-a terminat totul cu bine
mikado imi pare rau ptr nereusita, capul sus o sa fie bine anul asta
kitty draguta vesti despre mine nu inca, sunt z27 din 29-30, simptome nimic, astept cumintica
; dar oricum nu ma grabesc la facut test, decat dupa ce trec de 30 de zile; tu ce faci, cum esti?
ralu eu cred ca nasti pana de rev, abia asteptam sa-ti vedem pitica
va pup pe toate 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
kitty-27 spune:
andra eu sunt ziua 23 din 28...dar tot asa fara sperante...am fost la dr..si mi-a zis ca stau cam prost cu ovulatia si din ian mi-a dat stimulare cu closty...si sa vedem ce o mai fii...

ASPIRANTA LA BEBE
felicityhope spune:
rachel and gabyv bafta mare
vrem numa vesti bune
pandorap bine ai venit!!! sa ne ajute Domnul pe toate !!
Hai Natalia !!! te asteptam cu toate - ai un car de matusi pe forum -abia asteptam sa te vedem!!!! Bafta mare bebelu nastere usoara!
Declar ziua 2. Am avut o luna tare urata,cu antibiotice peste antibiotice -febra mare,frisoane, dureri de burta -am avut un UTI urit tare.Am fost de 2 ori la doctor numa pt un asta.Multumesc Celui Sfint ca ma simt mai bine.Luna Ianuarie si Feb sunt cele mai bune pt mine.Mi-am calc zile de disability+ concediu de maternitate + concediu propriu zis+ zilele libere de la companie pt sarbatorile traditionale ar ajunge sa stau acasa cu bebe cam 3 luni.Doamne cit m-as bucura.Am sa prestez cum trebuie in ian si feb.
Sa ne ajute Sf Nectarie pe toate!
Monique77 spune:
Buna dimineata gagici
lore ma bucur ca s-a rezolvat,
am citit din urma si chiar mi-ar fi parut rau ca am lipsit de la mica rugaciune de la ora 13:00, de ieri,
va poftesc la cafea
eu si sotzul de dimineata am cazut cu patul 

pur si simplu s-a indoit unul dintre picioarele patului (mentionez ca suntem proaspat mutati la casa noua, n-am avut timp decat de suportul de pat, ne lipsea cadrul ca n-am mai avut banutzi)
ne-am trezit ind eriva, ca pe Titanic, lunad-o la vale in cap ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am sarit ca arsi deci TB mea s-a dus in cap ca mine ![]()
![]()
m-am asezat eu inapoi asa cum am putut si mi-am masurat-o insa...e posibil sa fie eronata, dat fiind sperietura si sportul extrem de dupa
voi ce stiti? TB, daca te misti, ridici, agiti, creste nu? nu prea are cum sa scada.
camcris spune:
neata fetele ![]()
ce bine este acasa, aseara am ajuns si noi, foarte frumos de sarbatori dar parca tot mai bine-i acasa
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 Buna dimineata gagici lore ma bucur ca s-a rezolvat, am citit din urma si chiar mi-ar fi parut rau ca am lipsit de la mica rugaciune de la ora 13:00, de ieri, va poftesc la cafea eu si sotzul de dimineata am cazut cu patul ![]() ![]() ![]() pur si simplu s-a indoit unul dintre picioarele patului (mentionez ca suntem proaspat mutati la casa noua, n-am avut timp decat de suportul de pat, ne lipsea cadrul ca n-am mai avut banutzi) ne-am trezit ind eriva, ca pe Titanic, lunad-o la vale in cap am sarit ca arsi deci TB mea s-a dus in cap ca mine m-am asezat eu inapoi asa cum am putut si mi-am masurat-o insa...e posibil sa fie eronata, dat fiind sperietura si sportul extrem de dupa voi ce stiti? TB, daca te misti, ridici, agiti, creste nu? nu prea are cum sa scada. |

asa ete cu TB creste daca te misti, ridici, agiti

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC