"tic"? cum se rezolva?
Raspunsuri - Pagina 3
viviana spune:
A inceput cu un tic cu ochii. Si-i incretea, asa pe rand, de ziceai ca permanent face cuiva cu ochiu'.
Mi-am facut datoria de mama am dus-o la oftalmolog (bineinteles ca n-avea nimic) si apoi am lasat-o in pace.
Apoi a urmat suflatul peste degete. Cica-i transpirau si trebuia sa si le usuce. Isi intorcea ritmic palma si da-i cu suflatu'.
Fuse incretitul nasului si nu uita niciodata de buza de sus. Semana cu un iepure.
Au durat ceva timp fiecare.
De pe la 10 ani nu a mai aparut nimic.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
AnnaBaby spune:
si noi ne confruntam de putin timp (cam de o luna) cu un tic- isi roade buza de jos, si am observat ca face asta cand se rusineaza, cand e timida, cand e intr-un loc nou, cu oameni noi, cand o intreaba cineva ceva, ea tace si roade de zor, pana se inroseste si se irita. Ca sa se vindece am incercat mai multe creme, a functionat cicatrizin. Dar ca sa o determin sa nu mai faca asa, nu am reusit, ba cand ii atrag atentia mai tare face, parca in ciuda.
franqois spune:
"Minunea" s-a produs. Nu mai da cu limbuta la gurita, in plus i-au trecut si ranile care le avea. Dupa mai mult de un an, asa cum i-a aparut, asa i-a disparut, acest tic, de care nu credeam ca mai scapam. Poate datorita dnei educatoare de la gradi? Care mi-a spus sa aduc crema ca-l da ea la gurita si intr-adevar l-a dat(cu mine nu statea) si tot ea ii spunea mereu, daca mai dai cu limbuta, nu te mai iubesc... si vad ca nu mai da. Cred ca ea a contribuit intr-o mare masura.
viviana spune:
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
olympia spune:
"daca mai dai cu limbuta, nu te mai iubesc..."
Chiar daca a functionat, abordarea nu-i ok.