ian-feb2011 - HAI BEBELUSI !!!!(155)
Raspunsuri - Pagina 2
Lili_g spune:
v-am citit mereu da' n-am mai scris ca n-am avut mare lucru de zis...decat vaicareli.![]()
deocamdata nici o veste, se pare ca-i e bine lu' bebe unde e ca nu da semne decat ca se zbuciuma toata ziua...nu mai are loc mititelul ca pielea e intinsa la maxim.
Acu vreo 5 min am mers la baie si eu zic ca am pierdut din lichid...curat...adica nu-i tulbure sau cu sange. deocamdat sunt singura acasa, doar cu a mica...sa vedem ce se intampla.
va dau de stire daca apar schimbari.
felicitari noilor mamici.
blue_night spune:
Mai sunt si eu prin zona, abia am terminat de citit ce ati scris astazi (eu n-am mai reusit sa intru decat acum, seara, ca am avut o prietena in vizita si am stat la palavre).
Madalina, Roxana, MOnika, Tunde, multumesc pentru motate 
Tunde, de doctor as zice ca e chipes... Dar pe fii-mea nu pare sa o impresioneze
Oricum de joi se intoarce doamna doctor, asa ca gata cu intalnirile "romantice"...![]()
Acum am vazut ca am avut motate si de la alte fete, asa ca am intrat sa editez: Va multumesc mult tuturor!
Roxana, bafta! Tinem pumnii Sa fie totul bine si sa se hotarasca si Catalina zilele astea, singurica si nesilita de nimeni... Nu vreau sa te dezamagesc cumva, dar eu tot am contractii de-astea foarte usor dureroase de mai mult timp... numai ca sunt mult prea rare ca sa conteze cu adevarat.
Missmj, la cate plimbari am facut, trebuia sa se nasca de 3 ori de-acuma... Si mai urc si pe scari la fiecare iesire (si stau la 8) ![]()
Ajuta, ce-i drept, dar nu cat sa nasc, departe de asa ceva (pe parcursul a vreo 2 ore de plimbare am avut si eu vreo 2-3 contractii, scarile nu prea par sa ajute - dar dupa ce ma opresc, iar nimic cu orele). Dar insistam... ![]()
Ma duc si eu la nani. Va pup pe toate si va doresc o noapte frumoasa!
Anca
in saptamana 40 cu
Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
babyleeks spune:
mai bebelu cum te simti acu ca sti ca in 2 zile vezi printesa?...ahhh repet va invidiez...sunt nerabdatoare...si totusi parca nepregatita
34 +
Kevin Claudiu Daniel
IONY_82 spune:

ce a trecut timpul!!!

iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa,mancacioasa si necolicoasa
multi

fericita
30+ cu
Sara AndreeaAMR 9 sapt

bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks mai bebelu cum te simti acu ca sti ca in 2 zile vezi printesa?...ahhh repet va invidiez...sunt nerabdatoare...si totusi parca nepregatita ![]() 34 + Kevin Claudiu Daniel |
sunt fff calma. nici nu zici k nasc peste 2 zile
dar credk miercuri noapte o sa ma ia emotiile. dc nu, inseamna k sunt defecta

Anca asa si la mine..la cata miscare am facut, si mutat mobila, si curatenie si plimbari, nimic nimic. zici k toate astea le=am facut sa stea cat mai mult.
aaaa sti ce nu am incercat???si dr mi-a zis: sa sar coarda
dar nu am coarda

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
39+ cu
Natalia Maria 
Ultimele 2 zile cu burtica!!!!
bebelu86 spune:
Iony mersi mult de tot 

tu ce faci? nu te-am mai vazut. nici la aspirante nu ai mai intrat.
hai k mai ai si tu putin si vine bebeaca 
Lili sa nu ne uiti. sa ne dai de veste dc e ceva sa scoatem motatele.

39+ cu
Natalia Maria 
sunshine_rox spune:
multumesc fetelor pentru urari; comoara mea e o lenesa jumate, dar o punem pe seama faptului ca mai trebuia sa stea vreo 4 sapamani la mami in burtica; desi as zice ca seamana cu tat-su la comportament; dc ar fi cineva sa manance pt ei si sa si digere iar ei sa se sature ar fi ideal; la programul de alaptare care cica dura juma de ora eu plecam dupa vreo ora si jumate ca dura vreo 40 de minute pana se trezea puturoasa mea; dar acu e bine ca suntem acasa si nu mai avem program cretin de alaptat; papam cand ne e foame; in rest e cuminte, doarme destul de mult si cand se trezeste e rupta in cos de foame si trage de san de zici ca vrea sa il scoata cu totul; se si ineaca cateodata ca trage ca nesanatoasa si la mine curge mult; dar in rest suntem bine; mie deja mi s-a vindecat si epiziotomia pe exterior, mi-am scos firele deja, mai avem refacerea pe interior;
doresc la toata lumea nasteri usoare ca a mea fara sa va chinuie bebicii prea mult
bebelu86 spune:
gata am plecat la nani k e tarzior si bubulina vad k pananu inchid lumina, nu are de gand sa se culce. 

noapte buna si somn usor tutturor.
maine sa ne auzim cu vesti bune de la toata lumea
39+ cu
Natalia Maria 
ziki spune:
buna dimineata fetelor!
eu sunt, ca multe dintre voi, privitoare de pe tusa. nu prea mai am ce sa zic, si sunt la partea cu culesul de informatii. acum ca am aflat ca va fi nitel mai devreme decat ce calculasem, iau posibilitatea ca poate sa fie chiar oricand. asa ca m-am dus sa trag cu ochiul si la vecinele de noiembrie-decembrie, sa vad cum sta treaba...
sper sa fie buburuze noi pana pe 31 (si altele decat cele programate), sa mai profite mamici de legea veche.. ![]()
in rest.. noi cu bubele de varicela, invitatii s-au mai retras in barlog, unii n-au mai avut varicela si am scapat de ei
, si cam atat.
va pup mult de tot, va doresc o zi frumoasa, stau pe aici prin preajma, si va las pentru dimineata, micul dejun:

si bineinteles

p.s.- Tunde, fii-mea vrea sa pui la loc Omuletul-care-sare-in-piscina, de la semnatura
a decretat ca era preferatul ei 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 32s (33 echo)
felix