Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

sorina, CASA DE PIATRA SI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

multumim mult, o draguta ca de obicei!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dragelor

Iata ca am reusit sa recuperez ce ati scris.. cu greu

La mama e tare bine, Biencuta e tare cuminte si daragalasa, toti au fost impresionati de ea. Am mers la toate stabunicele ei de Craciun si a trecut pe la toti prin brate. Cu alte cuvinte nu ne-am schimbat obiceiurile din ceilalti ani.

Bun venit Ramonavlas , Anne, ramonasin!

La multi ani sarbatoritilor
La multi ani fericiti impreuna, sorina!

Insanatosire grabnica bolnaviorilor

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eladea, asa fac si eu cu fructele, mai iau si borcanele si le amestec cu avocado sau banane sau mandarine. mere mai dau pe razatoare, perele daca-s coapte e mai usor... sau le fac compot.

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ramonasin, bine ai revenit!!! Lasa, nu te necaji cu lapticul.. bine ca a fost si atat... voi cum ati inceput? ce mananca Daria? Cate mese??? cum doarme? Te trec eu pe prima pagina. Mai spune-mi daca stii inaltimea la nastere, si cate sapt ai avut cand ai nascut? Aaaa, si sa iti activezi PM. ca sa iti pot trimite mesaj cu contul de poze si parola.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Mie mi se pare destul de greu cu diversificarea...poate cand ne apucam si noi, nu o sa mai fiu asa nesigura.
Raisa a dormit biiine iar, de la 11 pana la 14.30, a mancat (dar nu mai suge asa mult ca altadata, insa se satura, asta cred ca e important) si acum e iar afara cu tati. Tocmai m-a sunat si mi-a spus ca doarme!!! Eu am spalt pe jos prin casa si acum vreau sa calc hainitele ei ca ieri le-am spalat si sunt gata uscate.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am saturat de durerile de gingii...Asa as vrea sa-i iasa toti dintisorii odata!!! Macar pt colici am avut ce sa-i dau, dar cu dintii astia, nu este nici un medicament miraculos...E tare marait, asa, in episoade...Il apuca brusc urlatul si nu mai stie ce sa-si bage in gura si se freaca pe fata...Nu am stiut ca sufera atat un copilas inca de la nastere...colici, vaccinuri, gingii si cine stie ce mai urmeaza
Azi l-am mai gasit si cu un papuc de casa de al meu in gura.
Si eu nu stiu daca sa ma duc la revelion sau nu. Pana maine ma hotarasc...m-as si duce, ca am nevoie de o pauza, dar nici nu m-as desparti de el...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

mai fetele io vad in gurita Andrei in dreptul caninului de jos un punct mic alb rotund dar nu stiu daca e ce cred io, mi se pare ciudat sa ii iasa ala primu... eu am pipait dar la deget nu simt mai nimic si vad ca de 3 zile imi face si de 2 ori kk si foarte moale ... oare e??!!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna mamicilor frumoase!!!
A trecut si Craciunul.gata cu musafirii,cu cadourile,cu mincatul in exces.Noi am petrecut ca in fiecare an cu parintii(care ne-au mai ramas,din pacate), si cu prietenii,prieteni multi si cu copii multi.Chiar daca au fost 8 copii, nu s-a soldat cu stricaciuni prin casa,doar cu un brad pus la pamint de cea mai mica verisoara a copiilor, o nazbitie,si citeva desene pe pereti,putin suc pe covoare si multe furnici, si cam atit.si un munte de vase si farfurii.Dar asa simtim ca e Craciun,nu?
Revelionul tot la noi,pt ca eu prefer sa nu plec cu piciul de acasa, dar nu pregatesc mai nimic,prietenii(si cumetrii)au restaurant si aduc totul pregatit,platouri,fripturi,tort si de toate.

De citeza zile am o durere pelvina care nu-mi da pace, si ma ingrijoreaza.trebuie sa merg la un control,nu stiu ce poate fi?sunt cam trista...

NICI MIE NU MI-A PICAT BINE CE A SCRIS ANE

Cris,DVD cardio l-ai facut de pe net-youtube?eu fac pilates si m-am plictisit de vechiul CD,vreau sa gasesc alte exercitii.

fetele,eu stiu ca o mincare congelata si reincalzita isi pierde proprietatile,vitaminele,etc,chiar si pt noi adultii

Nici nu va mai spun ce mi-a adus Mosul,ca iar ne "trage"Ane de urechi

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu sunt tare supi: se pare ca marul ne declanseasa dermatita cel putin mi se pare ca iar s-au inrosit. Of! Si eu ce folosesc acum ca baza pentru piureul de fructe? Asa are usor ca merele se gaseau cat mai "curate". Am sa incerc si dovleacul, dar abia cand ajung la mama sa il iau.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Nici nu va mai spun ce mi-a adus Mosul,ca iar ne "trage"Ane de urechi

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

mai bine ne trimiti PM si ne spui

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput