Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
Sper sa nu cobesc, dar de vreo 2 nopti dormim si noi mai bine. I-am dat Chamomilla si poate de-asta, chiar daca nu am reusit de 4 ori pe zi, de 2-3 tot i-am dat. Racusoru, ce-a zis pediatra ta, cat timp ii pot da oare Chamomilla? Multumesc
Eu sunt fericita mai rau ca un copil cand vad azapada de-afara. Abia astept sa iesim si azi, desi cam derapeaza caruciorul
Mycya, poate la Andra au fost cerealele care i-au dat dureri de burtica, pana se obisnuieste. Si eu i-am dat doar cereale pana acuma, fara alt fel de papa, asa: la ultima masa inainte de culcare, cu lingurita, cat a vrut sa pape, iar apoi l-am pus la san. Ce fain ca mergi in vizita, iti mai trece altfel timpul
Paula, noi mergem la biserica de pe str. Bisericii Ortodoxe, acolo am facut cununia, botezul si acolo m-am obisnuit sa merg. Sa stii ca despre Sinupret am citit si eu pe un forum la un moment dat ca se da doar la copii peste un an, si nu i-am mai dat lui Victor. Acuma cred ca sunt pareri si pareri... Of saracul Mihaita, speram sa-si revina repede
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Pentru ca am barbatu' racit l-am exilat in sufragerie. Drept urmare am dormit doar eu cu bubu aseara si am luat-o in pat cu mine. Sincer am dormit tare rau; nu ma pot obisnui sa o am in patul meu. In seara asta o las in patut, chiar daca mai fac ture la ea. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
asta am observat si eu...cand am incercat sa dorm peste zi cu Matei...pur si simplu nu pot parca stau cu grija sa nu il lovesc, inghesui, dezvelesc
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
ilinca, nu a precizat, dar de la 3 luni tot ne zice sa luam. acum de cand e mai linistit nu ii mai dau
sinupret - noua ne-a zis de la 2 luni, cate 5 picaturi. acum am ajuns la 10. de 3 ori pe zi. acuma fiecare cum crede.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
La noi, mai nou, daca incerc sa-l fentez sa doarma cu mine, el doarme mult mai rau, daca ma foiesc e deja cu ochii larg deschisi, asa ca zic pas, ca amortesc langa el ca sa nu se treseasca.
Apa, noi cica bem apa Dorna.
Am inceput si noi ieri timid cu suc de morcovi. Am uitat sa ne laudam, nu mi-am dat seama ca-i place, ca facea niste grimase... dar cand s-a terminat, ioiii, s-a pus pe urlet.
Fetele, voi cat suc scoateti dintr-un morocov potrivit?
Ca noi avem productie proprie, dar la cum se consuma morcovii la suculet n-avem nicio sansa.
Inca ceva, al meu ieri a iesit de 2 ori, desi el iesea cel mult o data pe zi, plus ca tura 2 a fost cu morcov cu tot, scuzati plastcitatea limbajului... Dar ei stiam de la voi ca e constipant morcovul.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Am inceput si noi ieri timid cu suc de morcovi. Am uitat sa ne laudam, nu mi-am dat seama ca-i place, ca facea niste grimase... dar cand s-a terminat, ioiii, s-a pus pe urlet. Fetele, voi cat suc scoateti dintr-un morocov potrivit? Ca noi avem productie proprie, dar la cum se consuma morcovii la suculet n-avem nicio sansa. Inca ceva, al meu ieri a iesit de 2 ori, desi el iesea cel mult o data pe zi, plus ca tura 2 a fost cu morcov cu tot, scuzati plastcitatea limbajului... Dar ei stiam de la voi ca e constipant morcovul. |
asa face si Isa la un gust nou, de fapt asa cred ca fac toti, se stramba pana se obisnuiesc, chiar daca le place. mi-l inchipui pe Victoras urland ca mai vrea "mocovel" . si la noi a fost la fel, dupa sucul de morcov a facut de 2-3 ori kk/zi... eu nu mai stiu cat suc imi iesea, dar parca 50 ml din 2 morcovei asa mai mijlocii... oricum, dupa ce incepi sa amesteci morcovul cu altele, ai nevoie de mai putin, poate va ajunge din productia proprie
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ramo1901 spune:
Bun gasit fetelor,am reusit si eu sa intru in sfarsit....raportam o noapte destul de linistita,dupa Nurofenul de la ora 22,am dormit pana azi dimi la 10,s-a trezit doar sa manance dar a adormit repede inapoi. Febra nu a mai facut azi-noapte si azi i-am tot luat-o,dar are pana in 37.2...asa linistita sunt. A facut insa un scaun moale de dimi...nu e rau nu?,daca nu vor fi prea multe pe zi...La 4 mergem la ORL,sa ne tineti pumnii..
Si noi am inceput cu pireu de cartofi,azi e a treia zi....si tot asa,nu stiu daca ii place,dar cand se termina,plange si gesticuleaza spre farfurie..banuiesc ca mai vrea..
Ce pregatiti pentru masa de revelion? Cine merge la vreo petrecere si cine sta acasa? Noi nu mergem niciunde,stam acasa,si ma gandeam sa fac ciorba de perisoare, muschiulet umplut si piure de cartofi,iar la desert tiramisu.Ce ziceti,suna bine?
racusor2010 spune:
stiti ce am facut?? i-am pus azi o ceapa mica (cat o biluta de mica ceapa) si am uitat sa o scot cand am pasat oare are ceva? la gust nu se simte
inca nu i-am dat-o ca a adormit si l-am pus la san mai intai. azi s-a dereglat cu mesele
9 iunie 2010
crispro spune:
Neata si de la noi...
am mai aspirat un pic , ca imi cheleste bradul...
Legat de diversificare - eu ii pun la congelator supica cu pastura, pt urmatoarele 3 zile. La fel si marul copt. Ieri am facut prima data- i-am dat 2 lingurite, am mai pus la frigider pt azi vreo 3 ling, si 2 paharele la congelator... io cred ca e ok... si asa voi face de acum, fac pt 3-4 zile... mai putin suculetul, ca ala il fac zilnic proaspat...
tot pe rand v-am citit si nimic nu mai stiu... de Isa ca a dormit mai bine, apa e buna Dorna, Victo- tot greu.. Raul a dormit muuuult mai mult ca de obicei... si nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca nu mai stiu ce am citit...
M-am apucat de dimi de TAe-Bo, mi-am facut un DVD cardio 45 de min... ieri am rezistat 6 minute, azi 12 minute... si chiar nu e greu, dar sunt varza... deja am o febra musculara... sper sa reusesc sa fac zilnic, sa mai dau jos... ma dispera hainele ca inca nu intru in ele... mai am 7 kile de dat jos... de azi nu mai mananc praji, si nu ma mai indop ca de obicei...
O zi faina, fetele!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 stiti ce am facut?? i-am pus azi o ceapa mica (cat o biluta de mica ceapa) si am uitat sa o scot cand am pasat oare are ceva? la gust nu se simte inca nu i-am dat-o ca a adormit si l-am pus la san mai intai. azi s-a dereglat cu mesele |
eu stiam ca nu se da ceapa ptr ca baloneaza, nu ptr gust... nu stiu ce sa zic... dar daca e asa putin
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
am mai citit si vad ca pediatra nu zice in fisierul ei sa arunc ceapa, dar stiu ca asa am citit eu pe net ... azi ii las asa, ce sa fac acum mie imi placeala gust, sa vedem cand s-o trezi daca ii place si lui
9 iunie 2010