Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 21
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita cris_ales daca vrei neaparat bio,mai sigure sunt produsele din comert,-..eu una nu ma iau nici dupa alea...dar ai grija ca pe piata la oameni,desi par bio(una lume crede ca tot ce e urat si mic e bio si netratat),sunt defapt mai otravite decat gandacii !!! ca taranul baga pesticide fara vreun control. daca cele din comert au,atunci cele de pe piata au cu nemiluita,sa omoare si mama omidei! asa ca grija..ca de la tarani nu intotdeauna sunt bune. doar de la "mamaia" voasta din gradina,la care stiti ca sunt total curate...altfel ,mai bine din comert,macar sunt ceva mai controlate . cat despre bio-bio...eu am o maaare indoiala..pt ca desi se crede ca alea sunt curate,au pesticide si ele. in plus,nici nu pot fi controlati, daca respecta lista de pesticide,sau se aplica tot ca la fructele no-bio.deci finalul e acelasi,de cele mai multe ori... sa nu credeti ca bio inseamna fara pesticide!ca nu exista asa ceva nici pe hartie! |
Mami dar esti f bine informata
Sarbatori fericite!
racusor2010 spune:
La multe lunite Sebastian Petru Andrei de Lalala!
La multe lunite Stefan Andrei de Cristina97!
sara buna azi nu am apucat sa mai intru, pana mi-am facut baie, papa la bebe de 3 ori
voiam sa va zic de supa, eu acum ii dau zilnic 100 ml zeama la care adaug 8 lingurite pastura sau cat e nevoie sa se ingroase. se fac cam 180ml in final, dar azi nu a vrut sa pape decat 120 de exemplu. in schimb mar copt cu branzica papa tot
azi am avut o prima sesiune de poze cu elful sef , descarc acum pozele si le pun pe picassa.
aa, si voiam sa va intreb de zucchini, asta a gasit sotul aici in sighisoara pe post de dovlecel e dovlecel italian.credeti ca as putea sa ii dau? sau mai bine aman si astept sa ajungem acasa la noi?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
tina_80 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
noi ne-am fi dus la Rev, daca nu alaptam noaptea...e fain ca toata gashca noastra merge in acelasi loc de data asta, la restaurant...si desi toti au cate un copil sau 2, copilasi lor sunt ceva mai maricei, doar eu alaptez...asa ca zicem pas anul asta... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Am variante pt amandoua
Oana, poate sta mama ta si a doua zi cu Matei pana pe la pranz cand va treziti....binenteles cu pauzele de rigoare pt alaptat
Eladeea, poti stoca lapte de pe acum si sa-i dea mama/soacra in noapre de Revelion........dar parca Filip nu vrea bine...sau ma insel?
Vroiam sa te intreb de ceva timp dar tot am uitat....Ce fel de branza proaspata din comert ii dai lui Filip?
Eu iau de la Covalact, de Fagaras dar are si smatana...
Se gaseste numai branzica proaspata?
Sarbatori fericite!
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 La multe lunite Sebastian Petru Andrei de Lalala! La multe lunite Stefan Andrei de Cristina97! |
si din partea noastra
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Mycya deci nu voi fi singura care va sta in casa de revelion adica voi iesi la miezul noptii in centru ca sa vad si eu artificii ceva sa simt macar putin. voi face un aperitiv asa mai subtirel o fripturica la cuptor, saratele si de voi reusi alba ca zapada ca poftesc demult timp la ea. fetele am si io o intrebare pt cele care nu mai alapteata s-au lasat sanii tare dupa alaptat?? am io o problemuta ca ma tot gandesc la cum imi vor arata dupa de fapt daca va mai fi ceva de vazut Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
si eu m-am gandit
dupa ce termina Raducu de supt si pun mana pe ei....sunt tare usori si moi...nu stiu cum sa va spun
Catalin (sotul) cica tot frumosi au ramas, dar nu este asa
De cand am nascut eu port sutien non stop (zi si noapte) pt ca ma simt mai bine nu murdaresc bluzele cand imi curg sanii.....
Ieri am fost sa-mi mai cumpar si eu o burtiera pt la rochia de revelion si am cerut si un sutien, dar n-am avut noroc sa gasesc......a spus vanzatoarea ca imi comanda cupa D cu push up.
Sarbatori fericite!
rodyka spune:
suntem la a doua repriza de somn, prima de o ora cat am fost la o scurta cumparatura (tare nasol ca la 2 inchid toate magazinele, si deschid la 5, adica exact cand am si eu timp si e si caldut de plimbare e inchis...). si acum ne chinuim de o ora sa adormim, adevarul e ca nici nu e in patutul ei, ca la noi in dormitor a iesit mucegai si m-am gasit eu sa dau cu solutie si tre sa se aeriseasca pana maine... nu stiu cum de ne-am ales cu mucegaiul ala, adevarul e ca am facut mai cald in casa si avem dedesubt garaj, un perete cu balcon deschis, alt perete exterior, un perete la baie si unul la salon, deasupra gol, probabil e prea mare diferenta de temperatura ca pana acum n-am avut treaba . dar bine ca a adormit, in urlete de lupta. eu mi-am gasit treaba, am dat peste modelul de paturica de la aelita/ooana si m-am apucat de lucru, acuma intre sarbatori , sa vedem cand a fi gata
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)