Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

cu legume si fructe bio: am luat vineri de la magazin bio 2 morcovi si 2 dovlecei. Nu va spun ca am dat pe ei 10 lei! Si zic sa gust si eu morcovii sa vad ce mare branza sunt; pai erau atat de ... nu aveau gust, ba chiar dupa ce rodeai la ei iti ramanea un gust amarui pe gat. Yach! Nici nu mai iau.

pai morcovii din gradina nu sunt asa gustosi, chiar sunt putin amarui, eu asa tin minte... parca si crissy si eladea ziceau asa...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

nu stiu ce sa zic, la soacra'mea morcovii erau dulci si zemosi. Si nu trateaza cu nimic pamantul. Doar ca acum, ca nu mai suntem favoritii lor, nu ne-am mai dat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ramo, insanatosire grabnica! Cum sa nu fii supi? E puiutul tau!
Parca totusi fetele aveau alternativa pt rosu in gatut.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

cu legume si fructe bio: am luat vineri de la magazin bio 2 morcovi si 2 dovlecei. Nu va spun ca am dat pe ei 10 lei! Si zic sa gust si eu morcovii sa vad ce mare branza sunt; pai erau atat de ... nu aveau gust, ba chiar dupa ce rodeai la ei iti ramanea un gust amarui pe gat. Yach! Nici nu mai iau.

pai morcovii din gradina nu sunt asa gustosi, chiar sunt putin amarui, eu asa tin minte... parca si crissy si eladea ziceau asa...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

nu stiu ce sa zic, la soacra'mea morcovii erau dulci si zemosi. Si nu trateaza cu nimic pamantul. Doar ca acum, ca nu mai suntem favoritii lor, nu ne-am mai dat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

cred ca tine si de sol, de soiul lor, de cat sunt udati, zic si eu..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, multumim pt site...la nevoie e super.. ca io degeaba trimit sotul, ca stie si nu stie.. ma suna de o mie de ori... de vreo 2 sapt i-am zis sa imi ia cereale simple de la Milupa.. si am subliniat- simple, fara altceva gen banane, mere sau ce-o mai fi.. ma suna de la farmacie; " cu banane nu sunt bune?" ca numa de alea aveau... nuuuuuuuuuuuuuu!!! asa ca prefer de pe net.

Ramonasin, nu stiu ce sa iti zic... ca daca nu ii dai antibiotic si apoi e mai rau, te invinovatesti... dar are si febra? ioi, ca nu stiu ce sa te sfatuiesc... io i-am dat Augmentin la nici 3 luni, dar avea raceala, cu diaree, cu fisura anala, si inca ceva, ca nici nu mai stiu... dar trebuia sa ne internam... asa ca a fost de musai antibiotic.. a, si crocobaur in scaun... bine ca a raspuns la antibioticul oral si nu a trebuit intravenos... Doamne, cat am mai plans atunci...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

A facut febra azi noapte 38.3 si i-am dat panadol, intr-o ora nu a mai avut si de atunci nu a mai facut. I-am dat antibioticul acum doarme sper sa fie bine. In cat timp ar trebui sa-i treaca? Sau sa se vada o ameliorare,mi-e frica sa vina seara

Ramona,mami de printesa Daria-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata si de la noi!!!

Tu fete, io nu stiu cum reusiti voi sa va petreceti de rev... adica io is mai comoda asa... as putea sa il las cu soacra... sa stea cu el noaptea, in caz ca se trezeste... dar daca nu dorm noaptea aia, ma gandesc ce zombie voi fi a doua zi, cand tot io tre sa stau cu copilul... asa ca mai bine nu merg nicaieri, nu chem pe nimeni, ca sa imi fac somnul. Ca ma gandeam la Kata, cum face chef la ea acasa... galagie, tambalau, poate se trezeste Victor... of, io n-as fi in stare... si Imaya, chef cu lume multa... Cred ca ce faceti voi e normal, io is aia inca cu "bebe mic"...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ha-ha-ha
si noi stam acasa din acelasi motiv...ar putea sta cu mama si sa mergem cu finii la restaurant...va fi chiar misto carnaval "o noapte venetiana"

dar,m-am gandit ca indiferent ce fac eu noaptea Matei la 8-8,30 se trezeste...schimba-l, da-i de manacare, joaca-te pana la 11 cand adoarme din nou...si nu as rezista sa fiu rupta de somn
asa ca anul asta acasa in 3

cris nu esti singura...

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ramonasin, cred ca tre sa treaca cateva zile, sa isi faca efectul.

Oana,

Cris, cum e cu Natali la ski??? cumintica? ai apucat sa te dai 2 ture macar?

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aelita, deci asa..captusiti toti 3 si ai tai..
uff.si mihai a rezistat pana la 4 luni..de atunci, intr-una..ba laringita, ba muci, acu bronisolita..na..asta e riscul la cel micut. dar pe de alta parte el nu va creste fara copii, ca stefan, sigur va fi mai bine pt el dpdv social.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata si de la noi!!!

Tu fete, io nu stiu cum reusiti voi sa va petreceti de rev... adica io is mai comoda asa... as putea sa il las cu soacra... sa stea cu el noaptea, in caz ca se trezeste... dar daca nu dorm noaptea aia, ma gandesc ce zombie voi fi a doua zi, cand tot io tre sa stau cu copilul... asa ca mai bine nu merg nicaieri, nu chem pe nimeni, ca sa imi fac somnul. Ca ma gandeam la Kata, cum face chef la ea acasa... galagie, tambalau, poate se trezeste Victor... of, io n-as fi in stare... si Imaya, chef cu lume multa... Cred ca ce faceti voi e normal, io is aia inca cu "bebe mic"...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ha-ha-ha
si noi stam acasa din acelasi motiv...ar putea sta cu mama si sa mergem cu finii la restaurant...va fi chiar misto carnaval "o noapte venetiana"

dar,m-am gandit ca indiferent ce fac eu noaptea Matei la 8-8,30 se trezeste...schimba-l, da-i de manacare, joaca-te pana la 11 cand adoarme din nou...si nu as rezista sa fiu rupta de somn
asa ca anul asta acasa in 3

cris nu esti singura...

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

noi ne-am fi dus la Rev, daca nu alaptam noaptea...e fain ca toata gashca noastra merge in acelasi loc de data asta, la restaurant...si desi toti au cate un copil sau 2, copilasi lor sunt ceva mai maricei, doar eu alaptez...asa ca zicem pas anul asta...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ofof...se inmulteste nr bolnaviorilor... sanatate multa si refacere rapida tuturor...

aelita mama, cred ca tare greu trebuie sa-ti fie tie...uf, sa scapati cu totii repede...

Eric in sfarsit u mi-a mai facut azi febra deloc, dar inca ii dau si azi Panadol..asa a zis dr...si continuam Klecidul inca 4 zile...
Filip e doar cu niste secretii haraitoare, care se aud uneori..dar le rezolvam cu batista bebelusului...

Anca mama nu te necaji...daca Maria e bine, sanatoasa, activa, vioaie, inseamna ca asa-i e felul...stiu ce simti, dar nu dispera...pe de alta parte, e mica inca si e timp sa-si revina cu papa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput