Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 25
inapreda spune:
Pentru tuse de data asta asta i-am dat Paxeladine.
In afara de STODAL, mai stiti vreun siropel care sa mearga si la tusea seaca si la cea productiva? Stiu ca nu tre' sa fii nu stiu ce geniu ca sa le deosebesti dar eu...nu resusesc intotdeauna!
Novus, nu o fi de la canini febra? Ca ziceai zilele astea ca stau sa-i iasa. Si noi sintem in aceeiasi situatie.
Si muci avem pina la briu.
Sanatate. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
Pisik, mov zici?!
Io spun ca, in situatia data, verdele e mai de efect!
Tufete, mai taceti: acum si salata de ton imi face cu ochiul si sa ma vedeti maine, mama bucatarelilor, gatind tone de mancaruri pentru trei oameni( eu, consortu' si socru-meu) si oferind in final, vorba Pisikului, un chiolhan cateilor! Oricum, de la Craciun se delecteaza cu desert dupa fiecare masa, ca au ramas la prajituri...

inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Ina, maine cumpar ciolan si somon, daca oi gasi. Am admirat si salata recomandata de Anamariame, dar si aceea se inscrie la categoria "cam prea complicat pentru mine"![]() |
Te inteleg perfect ca si mie mi s-a parut ca are un grad de complexitate ridicat! Simplu inseamna "tzac-pac-gata" si, recunosc, mie de la lene mi se trage
Cum sa nu gasesti? Tre' sa gasesti in marile magazine. Da' stii ce n-am gasit eu? CURCAN! Imi trebuia sa fac o ciorbita pe curcan cu niste perisoare de pui sa manince si Ian dar gateam in oloiu' pentru toata familia si ne rezolvam pe toti
Cred ca i-a prins si pe romani moda de peste mari si tari si dau iama pe curcani de Revelion ca, in rest, e plin de astfel de pasaret!Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
Pisik, paharu' a tronat si pe masa de Craciun ( si a cules muuulte laude!) si o sa troneze si pe cea de Revelion. E tare reusit!

inapreda spune:
Pisik, eu, pur si simplu, ador salata de ton (eu mai pun si niste rosii chery) dar mi se pare greu...de transportat ![]()
Obisnuiesc sa o fac "in straturi" in vas de sticla: pe pat de salata, asez frumos ton, ceapa -obligatoriu rosie!- porumb, rosii si masline si arata minunat si e si
Numai daca nu o sa o fac direct la sor' mea.
Multu' de sugestie 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Somon se gaseste mai mereu la Plus; din pacate, ciolan dezosat nu am vazut numai din ala pre-fiert; dar nu aveti ceva magazine specializate pe carnarii?
Penny noi nu avem
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Ina, la noi in urbe nu sunt mari magazine ![]() |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Mi s-au fiert ingredientele pentru boeful de miine, am dat gata o punga de seminte si o ciocolata
asa ca ma retrag in patul conjugal linga familie. Somn n-am da', cu putin noroc, gasesc ceva film care sa ma adoarma.
Noapte buna. 
PS. Anaan, sper sa dobori Gulia cit mai repede
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Pisik06 spune:
ANAAN, ma bucur mult
. Si apropos de culoare, eu raman la mov, ca am o rochie in ton si nu se prinde lumea de la ce mi se trage![]()
INA, super sugestie mi-ai dat tu mie cu straturile colorate
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
INA, m-am uitat pe retetele date de ANAMARIAME si o varianta onorabila la pizza ar fi: iei un aluat de placinta, il umpli cu sunca, cascaval, mozarella, masline, rosii cherry, etc., il dai cu ou batut, il rulezi si iese un soi de calzone cred![]()
Mami de minune mica