Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua si de la noi. Am pus cateva pozici noi

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ANA, da e normal sa cheleasca. Vlad e chel pe partea dreapta si la ceafa doar pe ici si colo. Par de-al lui e peste tot, dar nu mai mult ca al meu, ca si mie imi cade intr-un mare fel...nu mai am ce coafa...chiar, ieri mi-am scurtat pleata cu vreo 6 cm ca era uscat la varfuri si se incurca foarte tare.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Daa, si al meu are la spate o portiune cheala, cheala

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Am absentat zilele acestea de la scris, cu toate ca v-a citit in fiecare zi...
E o placere sa vizionezi atatea poze cu craciuni si craciunite si ma bucur ca toata lumea s-a simtit bine.
Noi, in prima zi de Craciun am fost la parintii mei, la curte,iar duminica am fost la matusa mea, unde ne-am jucat toata ziua la consola wii,de ma acuzau toti ca sunt o mama denaturata,ca am uitat de copil si ma joc
Nu am mancat decat o sarmaluta (si aia fara varza),dar am mancat niste carnati si ceva hrean la salata de sfecla rosie,si Alexa a fost tare agitata ieri. Toata dupa-amiaza am avut cantarea Romaniei,de imi facuse nervii franjuri, asta pana a facut seara kk si s-a linistit.
Ana, si Alexa mea a chelit, incepand cu acum 1 luna. I-a picat parul de pe frontanela si acum deja are 1cm noul par si, de cateva zile, ii cade de la spate,unde are o adevarata codita. Si eu sunt curioasa ce culoare va avea parul si,mai ales,cat de des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna dragi mamici si pitici!

Noua ne-a adus mosul un babyphone. Chiar e util, desi nu avem decit 2 camere. Partea funny e ca in bucatarie interfereaza cu, probabil, alt dispozitiv asemanator din vecini, pt ca se tot aude un alt bb plingind, iar intr-o seara am ascultat un tatic care ce credeti ca cinta? cintecelul cu elefantii insirati pe pinza

Lui mami mosul i-a adus un aparat de masaj cu mai multe dispozitive pt muschi, celulita, relaxare, etc. Sper sa-l si folosesc si sa nu stea sa putrezeasca ca si alte centuri sau dispozitive de slabit/tonifiat pe care le avem

Si Tudor cheleste de ceva timp. Prima data am observat intr-o caciulita care era plinaaa in partea din fata cu firisoare. Chiar azi cind i-am schimbat scutecelul pe care doarme am vazut din nou o gramada de fire. Si nu au trecut decit 2 zile de cind i l-am pus.
In partea din fata unde i-a cazut prima data i-au crescut deja noile fire, care sunt mai blondute. Ma uitam aseara dupa baie la parul lui care e total asimetric, cu fire de toate dimensiunile
A, ca am uitat sa spun: ii cade parul, dar in schimb i-au crescut in lungime genele si i s-au colorat negre, ca le avea blonde ca la un purcelus de lapte

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu toata iarna am mancat hrean, cu smantana. Am hrean in frigider, ras, pus cu sare si un pic de otet. Se pastreaza si cate un an asa. Si cand am pofta, mai ales cu carne fiarta, il amestec cu smantana, sau sfecla. Nu a parut sa-l fi deranjat pe bebe.
Ma tot gandesc la femeile din alte culturi, thailandeza, indiana, mexicana... care au o bucatarie picanta...ele ce or face, oare se abtin. Eu cu asta ma incurajez cand scap la ceva picant. Ce-i drept ca nici nu e deranjant pentru Darian, probabil ca daca as observa ca nu-i convine m-as opri.

FISTIQ - te inteleg, si eu va povesteam cum interfera al meu...cu soferi de tir

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Eveline, cica femeile din culturile de care pomenesti tu nu se abtin. Ca asta mananca si cand sunt insarcinate si bebeii lor se obisnuiesc cu aromele mai ciudate pentru noi.

Eu tot incerc sa ma lipesc de un mujdei,dar tot nu indraznesc. Cum zicea si Ana la un moment dat, ma mir ca Alexa nu a mirosit a usturoi cand s-a nascut, la cat am mancat in timpul sarcinii.
Se poate sa fi fost asa agitata si pentru ca am mancat multe dulciuri? nu stiu...abia astept sa mai creasca putin, sa nu ma mai stresz asa tare cu mancarea asta

Mergi la inceput

Alexa mea a facut o iritatie in jurul guritei, de la suzeta. Arata ca niste cosuri mici-mici. Cu ce as putea sa ii dau in zona asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Alexa mea a facut o iritatie in jurul guritei, de la suzeta. Arata ca niste cosuri mici-mici. Cu ce as putea sa ii dau in zona asta?

Valentina, mami de Alexandra

La fel am patit si noi..l-am dat cu bephanten, cu grija sa nu ajunga pe buze si sa linga. A trecut imediat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

La fel am patit si noi..l-am dat cu bephanten, cu grija sa nu ajunga pe buze si sa linga. A trecut imediat.

Voi incerca, multumesc. Sper sa aiba efect, ca baleste de parca i-ar da dintii...

Mergi la inceput