Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
crina-s spune:
Am pus si eu cateva poze pe albumul burticilor.
Sper sa se fi salvat la semnatura.
pupici
nastasie spune:
am vazut craciunite si craciunei in miniatura absolut superbi.
toata lumea a petrecut frumos de sarbatori.noua abia acum ne-au trecut bubele de tot insa pana joi mai stam in casa si fara baie.calin deocamdata nici un simptom.
simonica, stiu cum e.calin a racit asa cand avea 1 luna.de la fra-su.si ziceu vecinii ca aspiram pe la 2-3-4 noaptea.dar altfel nu dormea, nu manca din cauza mucilor.mama lor de muci.sanatate multa.
ana, sa stapaniti sanatosi cadourile mosului.
si noi am primit din toate partile, dar nu am reusit sa mergem prin vizite sau sa primim musafiri cu varsatul de vant.am stat frumos in 4 si sincer tare bine mi-a prins.m-am bucurat de ei la maxim.
ana_25 spune:
Idalis am vazut poze cu craciunelul. E un scump si un dulce. Si desenele haioase de pe burtica au fost super!
Crina ca sa apara pozele la semnatura trebuia sa ai albumul public. Sper ca nu te superi ca l-am "aranjat" eu,ca sa-ti apara pozicile la semnatura ! E absolut superba bubulina Veronica! Sa-ti traiasca!
nastsie multumim!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
simona24 spune:
nastasie,! ma bucur ca voinicul este mai bine! sa speram ca totul va fi ok si cu praslea!
ana_25 spune:
Simona multumim pt urarile de Craciun si scuze ca nu am raspuns ,dar nu am avut timp nici sa respir cu maraila asta mica.
Chichi,Magdy
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
simona24 spune:
anutza, stai linistita! stiu cum e!
am admirat cadoul lu'mami de sub bradut! -am fata frumoasa!
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Idalis am vazut poze cu craciunelul. E un scump si un dulce. Si desenele haioase de pe burtica au fost super! |
Multumesc mult! Mi-e dor de perioada cu burtica
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
http://picasaweb.google.com/117608408908535939262
idalis spune:
Crina ai o papusica minunata. Sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
http://picasaweb.google.com/117608408908535939262
Iunia82 spune:
Fetelor, si eu am avut momente mai tensionate cu sotul, de cand a aparut fetita (in primele 2 luni)...E normal, pana se stabilesc noile reguli, cine ce are de facut, care sunt prioritatile, timpul personal etc.
Bine ca le-am depasit... Oricum este o schimbare foarte mare aparitia unui copil si ni se schimba prioritatile. Este nevoie de multa intelegere, diplomatie si echilibru pentru a trece peste aceste momente. Mai ales ca acest copil ne da un scop clar: a-i oferi o viata cat mai buna si a face un om din el.
Totodata, e nevoie sa renuntam la o parte din timpul nostru personal (care era enorm inainte :))) si asta ne frustreaza uneori, dar cu sprijinul partenerului si a celorlalti, aceste schimbari vor fi mai usor acceptate...
hai ca am inceput sa teoretizez cam mult ...
Fetita mea, de cand se intoarce singurica pe burtica, vrea sa stea numai asa, toata ziua numai asta face si mai si adoarme pe burtica
. E pozitia ei preferata.Plus ca o ajuta sa scoata aerul afara, uneori ragaie de vreo 3-4 ori in 15 min.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)