Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor care ati trecut prin puseul de crestere de 3 luni.ati observat pe langa mese mai dese si scaune mai dese?eu nu mai inteleg nimic.mananca ,mult,des,doarme putin, e marait.iar am ajuns la scaune multe.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ciocnim, ciocnim, cum sa nu? Ar fi tare frumos sa putem intra si sa ne uram de bine pt anul urmator

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fetelor eu am racit foarte tare si i-mi e frica sa nu ia si bebe . As putea sa-i dau ceva preventiv? Oscilococcinum cum se da la bebelusi?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

bebecris,poti sa-i dai.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Fetelor va fac si eu urarile de pe acum ca maiine sigur nu mai am timp sa intru .
Asa ca va urez UN AN NOU CU SANATATE SI IMPLINIRI !,sa fie un an asa cum vi-l doriti!

Spor la bucatareala !

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua si de la noi!

Multumesc pentru urarile de ieri. Am crezut ca voi petrece cu sotul si Alexa, dar seara aveam sufra plina de rude din ambele parti...Avem la mancare ramasa pentru inca 2 sapt cred, ca toti au adus cate ceva.
Tortul a fost ceva gen diplomat, sa pot manca si eu, si cu multe fructe pe deasupra. A fost bunut.

Alexa mea a dormit de la 22.30 pana la 7.30, cand am trezit-o eu. Mi se pare ca doarme prea mult (acum cand doarme, ca de ce doarme? Nu sunt si eu sanatoasa ). De la 7-8 mese pe care le avea inainte, acum are 5-6. Sper ca maine la cantar sa fi luat ceva in greutate.
Fulguta, imi pare rau de problemuta ta cu resursele de lapte, dar sper sa te ajute stocurile de care mentionai. Sa ne povestesti despre rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA SEARA MAMICI
Ce furnicute harnicute sunteti , noi nu mai facem sarmalute pt ca deja ne-am saturat de carne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

BUNA SEARA

Nu stiu daca mai intru maine asa ca va urez de azi UN AN NOU FERICIT !!!
Sa aveti parte in noul an de tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Office, stiu ca te-a deranjat disputa intre KAT si Zozela, dar atitudinea ta demonstrativa cu privire la mesaje, nu rezolva nimic...

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

Si care, ma rog, este atitudinea mea demonstativa?????

Si cum ti-ai amintit dupa atat timp sa imi faci observatie?ceva mai interesant nu era de discutat????

Ai incercat vreodata sa dai PM inainte sa incerci sa faci observatii deosebit de pertinente?????sau ai ratat capitolul in care s-a discutat despre asta?ca poate la fel am ratat si eu alte capitole in care s-or fi discutat despre cum sa nu ai "atitudini demonstrative"!!!!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ana, ai terminat, soro, sarmalele?

Maine o sa ne facem prezenta dupa ora 00.00. Celor care isi petrec sarbatorile in alta parte si nu au cum sa intre pe forum, le doresc de pe acum: La Multi Ani, iar anul ce vine sa va aduca cat mai multe bucurii in casele voastre!

Am gasit o reteta de tort super, cu multa ciocolata. Yummmyyyyy! Nush ce m-a apucat de fac atatea feluri de dulciuri.

Mergi la inceput