Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara !

Am revenit si eu acasa, de la shopping Am cumparat si eu la fata ceva ca nu se mai putea, mai ales ca am visat cat eram la socri ca nascusem si plangaeam ca nu aveam nici o hainuta cumparata si eram disperata
Cand v-am scris pe la pranz ca ies si ma duc sa ma calmez, pai cum altfel daca nu la shopping ? Nick iesise si nu stiu unde ca nu mi-a spus, pai am spus , las ca ies si eu si ma intorc cand stiu eu si mi-a dat 2 mesaje dupa vreo 3 ore cred ca dupa ce ajunsese acasa si vazuse ca nu sunt si nici nu apar , ca unde sunt? la shooping? si apoi a vazut ca nu raspuns, daca-s ok? a naibii nu i-am raspuns nici eu si l-am lasat sa astepte sa ma vada la ochi cand ajung acasa.... cand ajung acasa, el era pe la etaj la comp isi updata ipodul si a coborat ca a auzit usa la intrare cand am trantit-o ca numai prin trantire se inchide, aiurea incuietori are si m-a salutat, a vazut sacosele si sacoselele dupa mine si m-a intrebat daca am avut succes , eu i-am spus sec nu, ca nu prea am cumparat cine stie ce, nu prea au bagat astia inca multe reduceri, am cheltuit vreo 150 lire si m-am intors cu 2 sacose mari de la mothercare si Mark&Spencer dar atata, ca voiam sa mai ajung si la alte magazine, Debenhams si restu , dar nu ma mai tineau picioarele , plus ca pe Oxford street unde m-am dus eu , mare greseala, era super arhi plin, nu aveai loc unde sa arunci un ac la cata lume este si mai spun ca nu au bani
deci cum spuneam, am ajuns acasa, am dus sacosele sus si intru in camera si vad aspirat , curat , jos nu imi addusem seama depe hol si imi fac cruce, aspirat si curat, ptiu drace, sa nu imi spui ca si-a bagat mintile in cap... sa nu spun ca nici motanul nu era in casa si nici nu este nici acum centrala in priza, caldut bine.. focul in semineu aprins ...ptiu sa nu mi-l deochi ... el alergase inapoi sus cand a vazut ca nu ii spun prea multe si eram inca suparata pe el, ca eu mesajele lui le-am vazut cand am coborat la metrou sa vin acasa din centru si m-a apucat un plans de numa de su uita lumea chioras la mine , mama lor de hormoni , ca sigur si de la asta mi se trage , nu numai de la nebunia mea dupa ce am lasat pungile sus in camera m-am dus sus dupa el si am inceput sa ii vorbesc frumos ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic dar a fost bait bun si a dat cu aspiratorul nu ? si am vorbit cu el vreo 15 min si am coborat amnadoi sa ii arat hainutele si cica am facut o treaba buna... pai te cred ca la cat eram eu de furioasa si suparata eram in stare sa cheltui tot ce aveam cu mine, toti banii de i-am strans pentru bebe pana acum, adica vreo 1200 lire dar nici sa vreau nu as fi putut sa ii cheltui pe toti odata si sa car dupa aia pungile acasa

cam atat despre conflict , va multumesc tuturor ce v-ati gandit la mine si mi-ati spus un cuvant bun Irinuca, ailed, miki, simona, roxy, pisuc

ma duc sa vad ce gasesc sa pap, niste branzica sau un iaurt si apoi un mar ceva nu a fost la cumparaturi , dar mai am niste chestiute in frigider o sa ma duc maine sa fac shopping.. dimineata cand ne certam i-am spus ca nu mai pupa el mancare gatita si curatenie in casa luna ca nu apreciaza si de asta cred ca a facut el curat ca i-am reprosat ca daca ar fi dupa el am sta ca in cocina de porci si cred ca a vrut sa imi demonstreze ca nu, ca poate sa faca mai mult decat gandesc eu

hai ca m-am intins cam mult iar ma duc sa pap si sa ma mai holbez la hainutele bubulinei, sunt asa mici ci frumusele nu-mi vine sa cred ca i-am cumparat lucrusoare si inca mai am de cumparat asa de multe asta mica iar m-a bumbacit toata ziua , dimineata ca am stresat-o cu cearta noastra si plansul meu si apoi era super activa cat eram in oras la shopping , cred ca ii placea ca am inceput sa ii cumpar hainute

gata, revin mai tarziu... o seara buna!

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumphi, ma bucur ca a iesit soarele pe strada voastra

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza asa imi place. bine ca v-ati impacat si mai ales bine ca a facut curat (asa cum a stiut el, dar a facut).

miki ce bine ca tu deja stii ce ai de facut cand este copilul bolnavior. eu nu stiu absolut nimic, as vrea sa nu am probleme de genul asta mai ales cand este bebelina micuta ca nu o sa stiu ce sa-i fac

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza asa imi place. bine ca v-ati impacat si mai ales bine ca a facut curat (asa cum a stiut el, dar a facut).

miki ce bine ca tu deja stii ce ai de facut cand este copilul bolnavior. eu nu stiu absolut nimic, as vrea sa nu am probleme de genul asta mai ales cand este bebelina micuta ca nu o sa stiu ce sa-i fac

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

roxy, acum 1 an jumate nici eu nu stiam nimic..si crede-ma ca tot timpul ai de invatat, inca aflu lucruri noi si invat si eu la randul meu tot timpul te lovesti de alte si alte situatii si mereu ai de invatat..sunt convinsa ca asa va fi mereu de acum incolo, problemele apar si cu varsta
tu nu-ti face probleme, are cine sa te ajute..in primul rand pleci cu un bagaj minim de informatii din spital, acasa ai pediatrul si mamica si prietene..si pe noi aici pe forum sa sarim cu
te pup

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vreau sa va intreb , voi ce pregatiti de papa de revelion????

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

yasmi eu nu pregatesc nimic special pentru revelion ,cred ca nu il vom face acasa

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina nici noi nu il facem acasa....caut idei pt mami meu....sa gateasca ceva mai usor, simplu...si sa avem si noi pt a doua zi...sa nu mai aud de sarmale, fripturi, etc...

oricum la noi revelionul facut la restaurant (unde il faceam n fiecare an) a picat.... in wk cand am iesit in oras cu prietenii mi-am dat seama ce greu imi este sa stau chiar si 2-3 ore pe scaun...:)) si eu ma dadeam mare zorro ..ca stau fara pd o seara si mai si dansez de numa'numa' :)))))

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mi-am pus burta la cale , bine mai e ... am rontait la niste biscuiti de aia speciali pentru branzaturi cu niste ceddar , ca branza de aia moale nu am voie sau de aia cu mucegai care imi place de mor dar am interdictie pana dupa ce nasc, deci am bagat niste branzica din lapte pasteurizat si apoi 2 mere... , asta-i cina mea pe azi
Ma temeam ca ma intorc de la socri de la Craciun cu cel putin 2-3 kile mai mult si ghici ce? m-am intors cu juma de kil mai putin??!! nu stiu cum ca am cam mancat haotic si am ciugulit de toate care de obicei acasa nu le mananc , plus ca eu de fiecare data cand plec undeva si schimb mediul ma constip deci chiar nu stiu de unde minus juma de kil, dar las ca-i bine asa si de acum 2-3 sapt in urma cand ma plangeam ca am slabit 2,5 kile nu am mai pus decat 400 grame , super bine zic eu

Viss, te-am admirat in pozici, super bine arati, super burtica si esti asa de fericitaaaaaaaa!!! se vede pe fata ta , in ochii care iti sclipesc de atat bucurie si fericire asa imi placi

Lalely, ti-am mai spus dar tare imi place cum iti sta parul si te prinde asa bine, esti asa slabuta, numai burtica e de tine de medicamnet nu stiu ce sa spun, eu nu cred ca te-as putea ajuta ca aici nu iti da nimic fara reteta de la doctor

irinuca, pai si mie imi plac matzele, mai bine spus imi placeau ca acum daca ma intrebi nu mai imi plac deloc dar nu suport sa le vad pe mese si sa linga pe la oale, plus ca nu suport sa vad par de matze peste tot... nu o data mi s-a intamplat sa gasesc par de matza in farfurie , chit ca eu stau si curat mereu, parul zboara si ajuneg und enu te astepti... ma gandesc ce si cum o fi cand o sa fie bebe...asta e un alt stres al meu, dar bine ca matza ailalta care era cu paqrul lung si ii curgea numai cand pasea am dus-o la socri la jumatea lui nov. si de atunci am ramas numai cu motanul si vad ca si asta a innebunit si m-a innebunit ca nu il mai suport, ar fi ok daca ar fi cuminte si nu s-ar cocota pe mese si sa-si bage nasu unde nu ii fierbe oala deci s-a lins pe bot de la mine cu dragalitul si lasatul in casa , la care am fost acuzata de cruzime fata de bietul animal ca il las afara in frig si ploaie i-am spsu din sept - oct sa le amenajeze ceva intr-un dulap afara langa casa unde sa doarma amandoua , atunci a mutat un cos intr-un dulap si matzele nu s-au dus sa doarma acolo, voiau in casa ... deci nu e ca nu le-a facut nimic, doar ca au fost matze de casa pana am aparut eu in viata lor si mi s-a pus pata pe ele ca lasa par si se urca pe mese, plus ca a aparut si bebe ,a dica eu gravida si ma tem ingrozitor de tare de toxoplasmoza... deci paranoia mea nu e toata numai de la par si mieunatul matzelor, e si de la teama de a nu face acum in sarcina toxoplasmoza

ina.click, felicitari pentru grasunel de inalt cred ca are cui semana, cu tine nu mi-e rusine ca esti cat plopu`

alina.n sper ca ii este mai bine lui Naty acum si la noapte nu faceti noapte alba iar

stefya, sa stapaneasca sanatoasa bebe lucrusoarele si sa va bucurati de ele si tu vezi poate iti rezolvi cumva un concediu mic ca prea mult muncesti

roxy, burtica ta e tare dragutza, mica si rotunda si tu tot batz ai ramas , chit ca bagi ca-n spitalul de urgenta

pisuc, gata in casa noua ?

miki, am citit ce ai spus de sotul tau cu baietelul asa este, trebuie sa invatam sa acceptam , sa rabdam... sa.. sa... asa de multe lucruri .. multumesc

felicitas, frumusica burtica si nu se vad deloc kilogramele alea

nu mai stiu pe cine am mai admirat in pozici si cui mai aveam sa scriu un cuvant- doua.. daca imi mai aduc aminte revin

ma apuc de tricotat, poate termin si eu pana la anul nou paturica daca pana la craciun nu am reusit

Seara buna

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

strumf si eu sper sa fie mai bine la noapte Naty, sa-ti fie de bine papica biscuiti vreau si eu

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

gata am ajuns si eu acasa dupa inca o zii ingrozitoare. Andrei nu mananca de 2 zile si am fost la pediatru. Diagnostic: pe langa faptul ca este plin de bube de la varsatul de vant, ii mai dau si maselutele iar o mare idioata de dr de la infectioase i-a prescris o cantitate de antibiotic pentru varsta de 3 ani si nu de 1.4 ani pentru bubele infectate. Si asa al meu Andrei s-a mai ales si cu o ciuperca urata de tot in gurita si pe esofag de nu poate bea si manca nimic. Nici macar apa,. Si uite asa umblu eu pe drumuri din cauza unor idioti de medici cae au stat degeaba pe bancile facultatii.
simonacip eu sunt imuna la varsat de vant , dar stai linistita ca in perioada de sarcina in care esti nu mai este pericolul asa de mare. Si ca sa fii sigura poti face o analiza de sange care iti poate confirma daca ai facut sau nu varsat de vant. Cel mai periculos este in primul si in la inceputul celui de al doilea trimestru de sarcina.

Gata m-am descarcat cat de cat de nervi. Sperrrrrrrrr

MARIA ; ANDREI si STEFAN 27 s

Mergi la inceput