Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani si de la noi!

fetelor tare vreau sio eu sa vad poze cu voi , dar nu stiu unde va gasesc..va rog sa ma ajutati pe pm macar ca sa nu deranjez topicul..

avem si noi poze de la craciun..sa imi arat si eu kg in plus:P

va si sper ca ati primit toate cadouri frumoase...noi inca ne jucam cu cele primite de Tudor..Doamne ce jucarii inteligente sunt acum...si fff scumpe..noi n-am crescut cu asa ceva si am ajuns cat de cat bine...oare copii nostrii cat de destepti vor devenii? MA laud cu un copil exceptional

am cumparat azi o sanie..zapada este mare la noi in cartierul aviatiei..si a fost superb!

va o seara frumpasa si astept un mesaj de ajutor sa facem cunostinta cum se cuvine daca vreti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 25+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumpfi, uff ce suparici ai venit. Ai dreptate insa, auzi ce ti-a facut mitzul ala in bucatarieSper ca esti in toane mai bune azi si in casuca incalzita. Astept pozele!
Anaxena, si eu abia astept sa nasc...sa termin cu urta, sa ma apuc de regim, gimnastica, creme pt vergeturile astea nenorocite....SI sa vina primavara odata. Despre burtica si kilogramele tale...nu pot sa spun decit ca sunt convinsa ca ai si tu tot putine si arati la fel de bine ca acum o sapt sau 2 cind ai pus ultimele poze...
Azaz...uff...tu erai imuna la varicela? Ce ti-a zis dr? Te poate influenta cu sarcina? Te intre pt ca eu n-am facut in copilarie si nici baietii nu au facut. Sper sa n-am nici o surpriza in astea 2 luni ramase...Sanatate multa, sa va refaceti repede...
Leeloo eu deja am ajuns la impresia ca sunt prea multe jucarii pt ei si prea scumpe si mi-e sa n-ajunga sa aprecieze alte valori, firma, banul, etc...Tin minte cit de frumos ne jucam noi cu jucarii inventate de noi(deci contriutia noastra zic eu ca era mai mare si creierasul nostru muncea si mai bine asa)...Dar acum...nu stiu o fi mai bine o fi mai rau, om vedea noi

Eu azi la 10.00 merg la banca sa semnam contractul de credit, ii las cu tata pe amindoi, sper sa se descurce singur...Ooof, si n-am nici un chef pe vremea asta sincer....Si pe 4 t sa-mi iau prenatalul si sa ajung si eu la control la dr...ca n-am fost luna asta..Mie asta de familie mi-a spus ca imi poae da si retroactiv prenatalul....adica mie imi tb din 1 ian si merg abia pe 4...voi ce stiti? E ok, nu?

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

toata lumea doarme la mine....numai eu nu mai am somn de la 8....

strumf, superbe pozicile!!!

simo, da, si eu merg pe 3 si imi da prenatalul incepand cu data de 1. se da si retroactiv. eu acum am pana in 31 dec. si sa aveti bafta astazi!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata!

Azi dimineata mi-am luat inima in dinti si dupa vreo 2 luni m-am urcat pe cantar si am fost socata: de la inceputul sarcinii am pus pe mine doar 5 kile. Nu imi vine sa cred! Pai 5 kile puneam alta data doar de sarbatori :)))

24+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

hi hi incepem bine dimineata......despre kg!!! bravo ama!! tne-o tot asa cu kg!!

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

mersi Yasmi
oricum eu nu ma asteptam, nici nu m-am stresat cu mancarea (bine, nici nu am abuzat)si eram convinsa ca am mult mai multe luate mai ales ca am genul de organism care s-ar ingrasa si cu apa chioara :)).
oricum am timp sa recuperez. de ultimele luni imi e groaza! :(

24+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

ama, probabil si pt ca ti-a fost rau la inceput, nu??? da si mie imi este groaza de perioada ramasa si luatul in greutate.

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

Buna dimineata, fetelor!
- raportez schimbarea sapt de azi- am intrat in 28
- am pus si pozici de ieri, una cu bradul, ca eram restanta, celelalte cu niste prieteni si copilul lor, de care suntem tare atasati
- azi noapte m-am culcat la 01.30 ca sa scad din perioada insomniei - dar, la 03.30 m-am trezit, si nu am mai adormit pana la 8, dupa ce a plecat sotul la servici. dc pana acuma nu puteam dormi pe spate, ca ma apasa astia pe venele importante de pe burta- fac asa numitul sdr. de vena cava, ieri nu am putut nici pe parti- ma apasau in rinichi, ficat, coaste, si nu aveam aer. am ridicat pernele, am mai adaugat una, n-am reusit nimic. a trebuit sa stau in fund ca sa-mi treaca "panica". off, ii vreau pe amandoi mari si sanatosi, dar nu stiu ce sa ma fac noaptea..o sa ma tarai asa, na..imi curgeau lacrimile, si-i ziceam lu' Doamne- Doamne sa nu ma ia in serios, sunt doar niste chestii fizice,si eu le suport, numai sa mai stea bebicii acolo comica sunt, nu?
- iar la 6.30 s-a trezit bubu sa mearga la toaleta, s-a intors cu un glas miorlait , m-a rugat sa inchid TV - ii facea lumina, si sa ma culc, si m-am conformat ca mi s-a facut mila de el..asa ca am ramas o ora si pe bezna, si fara TV.,m-am chinuit si sa nu ma mai fasnesc de pe o parte pe alta ce distractive sunt ptr. mine noptile

27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

cand voi vorbeati de detergentul cu care ve-ti spala hainele lu' bebe , macar la inceput- eu nu prea am fost atenta- ca nu aveam ce spala..cum ieri am mai primit o tura, multe body-uri mici- mici- ca prietena mea, a avut un copil mic- mic, mi-am adus aminte ca ati zis de diamalin - de la sensiblu, sau persil- sensitive? neaparat fara balsam- asta am retinut sigurmai spuneti-mi si voi, ca eu..nu fusei prea atenta atunci

27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetelor,

Va cer si eu ajutorul:am nevoie de medicamentul PRISTANIMICINA.Cica la noi in Romania nu se gaseste doar in Germania...Aveti idee cum pot sa-l procur??
Am o bacterie pe col care numai la asta este sensibila...
Mi-e asa teama sa nu patesc ceva..si nu stiu unde sa incepsa caut medicamentul..
Plus ca in strainatate fara reteta nu-ti da aminteles..stiti cev??

23+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput