Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)
Raspunsuri - Pagina 7
Lillo spune:
Neatza!
Miremia, Tomaca
. Ma pun pe baut lapte ca tratament de durata nu am rabdare sa fac si nici la cofeina nu renunt mai ales acum ca mi-a adus mosul tot felul de ceaiuri...
Raportez si eu pui siliconat, a cazut aseara si a dat cu nasul de podea. I s-a umflat rau buza superioara, parca nu i-a reusit implantul cu colagen...
dastefa spune:
si pt ca ieri va invitam la o felita de tort de ziua Dariei trebuie sa va arat si ce ati mancat
nu
uitati aici
la cat de belea is la capitolul ornat acum chiar am fost si eu multumita de ce a iesit
cred ca mai exersez unul de rev si la ziua Mirunei ma opresc la un tort facut de mine
dastefa spune:
mai da ce au avut pufii ieri?
si Miruna a cazut cu buza de un prag
nu s-a umflat insa ne-am speriat rau tare ca i-a curs ceva sange
si mi se pare ca un dintisor e deplasat un pic in spate
poate azi ne lasa mai bine sa vedem ce e acolo ca ieri nu a fost chip
xela_07 spune:
Hop si eu putin pe fuga ...
Si noi am cazut si ne-a curs sange din buzita. De fapt am2 au cazut si si-au spart buza in decurs de o saptamana si in ambele cazuri la alergat cu tati prin casa, ma rog C in 4 labe. Ideea e ca lui C i-a curs mult sange si m-am panicat instant si m-a busit si pe mine plansul de nu stia ce sa ne faca al meu la am2 
.
Doamne, ce ti-e si cu loviturile astea 
.
Nikole - Of, of saracutza Isa
. Sa stii ca si eu am avut un episod de pneumonie urata in liceu. Avem super stare dar plamanii varza. M-au pus la reanimare la cate trebuiau sa-mi bage prin vena si nu-ti spun ca radeam de ei ca nu se uita la mine ce bine sunt 
. Vai de capul tau ... 
. De Irina nici nu mai comentez, stiai tu de ce nu vrei sa o cantaresti .... Multa putere iti doresc sa treceti si peste asta
.
Haircut - iti dai seama ca tb sa ma produc si eu cu prajitura
. O lasi pe Maia sa doarma afara si la temperaturi din astea?
ana_g spune:
neata si de la noi...incepusem un mesaj azi-noapte la 12 dar intre timp s-a rasuflat.
eu raportez a nu stiu cata noapte/dimineata de....colici! da, ati citit bine....din alea urate, cu plansete, cu arcuiri, cu parturi chinuite, in rafale, ce vreti.....are aproape 1 an!!!!!!!!!! iar ieri am mancat si eu si el aproape de regim...............ca sa vad ce se intampla......si tot pe la aceeasi ora, 5-6 dimineata.....doar cu burta pe burta mea se mai linisteste......amortesc si eu la un moment dat, dar cand sa-l pun la orizontala, iar incepe...............in seara asta ii dau espumisan, ca nu se mai poate, sper sa aiba vreun efect.....a, si inca ceva.....de aproape o luna, poate mai mult, are 2 scaune pe zi ca de nou nascut aproape, la consistenta ma refer.......moi de aproape se absorb in scutec.....sa fie de la dinti? ca il chinuie rau de tot, saliveaza ca un alien, isi trage de gingii, rontaie marginea patutului.........of, greu se fac oamenii mari.....scuze de deversare aici, dar cui sa spun si eu? peste zi e ok insa, doar in intervalul 5-8 dimineata e nasol, in rest e vioi, chitzaie......
revin mai incolo.....ma asteapte bucuriile zapezii....(stau la curte)
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

nyny spune:
Neatza everyone...
Eu am avut o noapte f linistita
. David s-a trezit pe la 3.30 sa manance obisnuitul biberon cu lapte, dupa care
.
Fetelor eu ma pot numi norocoasa. Noi locuim cu mama socra si noaptea il mufeaza ea pe Dav. Asa ca in noptile obisnuite cand nu sunt copii raciti sau au alte dureri eu pot dormi linistita
.
SORINA mie personal nu mi se pare ca micutza ta mananca putin. Adica 150ml de lapte dupa parerea mea este o portie obisnuita. Era si mai bine daca manca si cereale. Ai putea sa incerci si alte sortimente de cereale.
Am o prietena cu o fetita chiar grasutza si tot asa se plangea si ea ca nu prea mananca. Dr i-a spus ca are stomacelul mai mic si se satura repede.
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
xela_07 spune:
Sorina - eu zic ca asa e copilul si gata. Nu cred ca ai ce sa-i faci, doar tu sa ai rabdare si usor usor veti trece peste perioada asta.
Si al meu mananca f putin la o masa, e drept ca inca il alaptez dar se trezeste de n-spe ori pe noapte si cu "salbaticia" la fel ca voi. Soarta 
...
Si inca ceva ... am incercat si noi nu stiu cate feluri de cereale degeaba ...
ioana_fota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Si dupa ce am intrat cu bocancii...zic si eu: Buna dimineata!, haideti la o cafelutza calda! Eu una am mare nevoie, ca sunt dupa o noapte sexi..(ca de obicei). Dupa ce am adormit-o la 9 aseara, mandra mea la 10 jumi a inceput concertul..(adormit in brate). La ora 1..papat ..adormit instantaneu; la ora 4..papat...adormit instantaneu. Fetele care nu mai alaptati...pufii vostri se mai trezesc noaptea sa pape? Ca ma cam ingrijoreaza copila mea, cu mancatul noaptea...Adevarul e ca ea nu papa mult lapte odata..cam 140-150...rar 180ml. Dar ma gandesc ca nu-i tocmai ok pt stomacelul ei....A, si nu primeste cereale deloc-deloc, sa-i pun in bibele de seara...nici la lingurita nu le ia...isi face scarba. Nici ziua nu mananca prea multe solide la o masa...cam 120-150g...prin exceptie ajunge cateodata la 200g...Cand nu papa destul ii mai completez cu lapte masa respectiva..(cam toate mesele, adica). Nu prea stiu cum sa procedez cu ea ca sa-si mareasca portiile ziua. Ma gandesc ca nu se satura ziua, si de-asta bea lapte noaptea... Sa nu-i mai dau lapte dupa mese, si nici noaptea, oare?..Desi face ca politia...nu stiu daca as scoate-o la capat cu ea... Voi cum ati procedat? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
Sorina mandra mea de pe la 3 luni nu mai papa noaptea i-am dat ceai sau apa in bibe si asta a fost tot.Ea se culca pe la 18.30-19 seara si mai papa bibe in jur de 5-6 dimineata sau chiar 7,nici ea nu papa pe zi mai mult de 150 ml de LP si seara ii fac cu cereale cam 180-210 depinde de zi eu ii pun cam asa 6 cupe de LP si 3 de cereale in bibe si le agit f bine si mananca f bine poti incerca nu stiu ce sa-ti zic a mea e obisnuita si cu suzi mai ales din cauza dintilor ,poate doar simte nevoia sa roada ceva si daca tu ii dai bibe automat ea si papa.Bafta multa

Eleysa spune:
Neatza!!!
de coffee ...se cerea dupa o noapte 
...se pare ca am sperat degeaba...Mire, poate le dau dintii la stirbele noastre si d-aia sunt asa agitate 

Sorina nush ce sa-ti zic ...mie nu mi se pare ca papa putin ...in comparatie cu a mea cel putin ...adik ea ma tzatzaie toata ziulica ...si are momente (k cel de acum) cand si toata noaptea...dar la capitolul papa...fructe, cereale, iaurt, legume, carnita...mai mult de cateva linguri nu imi ia...si asta plimbata, cantata etc...oricum eu nu sunt un exemplu...am ajuns la asa disperare cu mancarea ca i-as da orice numai sa o vad mancand...ce-i drept am observat ca are probleme cu legumele ...ieri mi-a mancat doua fasiute de gratar de piept de pui si doua fisute de cascaval asta dupa ce la borcanul cu mancarea ei s-a strambat si renuntasem sa-i mai dau ...aaa...si am observat ca mai degraba papa singura...adica trebuie sa ii dau chestii cat mai solide, de preferinta pe care sa i le dau direct in manuta ei, decat cu lingurita de la mine
...si da ...si eu am fost o scarnava la mancare toata viata mea, cam pana sa raman gravida ...cand as fi mancat si lemne 

HO!HO!HO! Merry Christmas!!! 
ioana_fota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g neata si de la noi...incepusem un mesaj azi-noapte la 12 dar intre timp s-a rasuflat. eu raportez a nu stiu cata noapte/dimineata de....colici! da, ati citit bine....din alea urate, cu plansete, cu arcuiri, cu parturi chinuite, in rafale, ce vreti.....are aproape 1 an!!!!!!!!!! iar ieri am mancat si eu si el aproape de regim...............ca sa vad ce se intampla......si tot pe la aceeasi ora, 5-6 dimineata.....doar cu burta pe burta mea se mai linisteste......amortesc si eu la un moment dat, dar cand sa-l pun la orizontala, iar incepe...............in seara asta ii dau espumisan, ca nu se mai poate, sper sa aiba vreun efect.....a, si inca ceva.....de aproape o luna, poate mai mult, are 2 scaune pe zi ca de nou nascut aproape, la consistenta ma refer.......moi de aproape se absorb in scutec.....sa fie de la dinti? ca il chinuie rau de tot, saliveaza ca un alien, isi trage de gingii, rontaie marginea patutului.........of, greu se fac oamenii mari.....scuze de deversare aici, dar cui sa spun si eu? peste zi e ok insa, doar in intervalul 5-8 dimineata e nasol, in rest e vioi, chitzaie...... revin mai incolo.....ma asteapte bucuriile zapezii....(stau la curte) _ mama lui Stefan, pui scump asteptam ![]() |
Legat de scaune sa stii ca si Alexandra face la fel cand da sa-i iasa dintiorii acum de ex ne mai ies 2 sus si are scaunu la fel moale ca de bb mic,si ea in jur de 6 dim mai geme ,se suceste si rostogoleste in somn e mai agitata,ce sa le facem sunt mititeti si ii doare eu de ex aseara nemaiputannd ca muream de somn,in general doarme f bine dr in perioada dintilor e mai cu dilaila,desi nu avea febra i-am dat putin nurofen si a dormit dusa pana pe la 10 azi de dim