***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 7
gianina spune:
Buna seara,
am mai pus la bazar un sac pt. dormit
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13418&n=Sac-pentru-somn
sa aveti o seara buna
Lali_mete spune:
Buna seara!
Vin si eu cu capul plecat raaau,undeva pe jos si foarte rosie la fatza .De ce? Am intaziat foarte mult plata a 5 ron amarati, pentru o fustita pe care am primit-o de mult. Spre rusinea mea nu prea am cum sa motivez,pentru ca atunci cand am putut sa platesc ori am uitat,ori am plecat la tara si am uitat de banca ,ori nu am avut BT aproape si copilul a fost prostdispus. Langa mine am BCR,BRD si Raiffeisen. Azi am reusit sa platesc,am platit 10 ron in contul lui Alex Hapaleti ca sa fiu iertata, Monvas ,stiu ca merit o mare bila neagra,si recunosc ca inainte sa scriu aici m-am cautat pe lista neagra. Am platit si in contul Emei cei 23 de ron ,sa fiu sigura ca nu o mai fac de oaie. O seara buna la toata lumea!
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
kokiy spune:
am asistat la o mare transformare ...Lali_mete tocmai citeam avertismentul portocaliu si cand am dat back s-a inverzit
scuze de off topic
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diannaalex
confirm plata de 10 lei. multumim frumos mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Confirmat.
simonapro spune:
Buna seara!
Am trimis azi coletul pentru valentinag si l-am ridicat pe cel de la mari_paun:e frumoasa camasa, multumim tare mult
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
danyalo spune:
Am achitat si eu ieri rucsacelul de la Simonapro si sacoul de blugi care se afla la Mihaela .Acum am reusit sa pozez chitantele si le trimit imediat !
Multumesc!
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy am asistat la o mare transformare ...Lali_mete tocmai citeam avertismentul portocaliu si cand am dat back s-a inverzit scuze de off topic ****************************** "Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul" |
Ee,meritam eu bataitza,dar nu chiar asa,sa ma ingalbenesc ,doar sa ma inverzesc nitel sa ma asortez cu bradul .
PS. Imi place de mor sloganul tau ,foarte on topic legat de triunghiul asortat .
Si acum on topic.
Monvas,fustita era cam larga dar stiam de cand am licitat-o ,si i-am pus elastic ,acum imi vine bine.
Mari_paun,e foarte frumos pounch-ul ( nu stiu daca am scris bine ) ,il va purta nepotzica mea cu foarte mare placere,multzam si de bonus .
Fetele,am o mare rugaminte la voi! Cand imi mai trimiteti colete ,inainte sa le introduceti in cutie/plic ,mai intai sa le ambalati intr-o punga si sa sigilati foarte bine pachetul,pentru ca ultimele trei au ajuns deschise,cele de la oficiul meu postal spunand ca asa au ajuns. In plus,toate trei miroseau a umezeala. Ma indoiesc ca asa au fost trimise,de fapt sunt 100% sigura ca de la oficiu e buba. Doua colete eru rupte intr-un colt,plicul de la Monvas era desfacut complet ,si se vedea pe fusta ca nu era impaturita cum a stat cateva zile. Astea trei au fost singurele care au stat 4-5 zile aici pana sa le ridic.Ma rog,treaba de detectiv destoinic , le-am amenintat ca data viitoare le fac reclamatie .. Din cate se cede azi sunt o ranjita de la ore mici .
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Eseea spune:
Neata fetelor,
am mai pus si eu in ultima vreme cateva produse, va las aici linkul cu toate produsele mele, nu mai selectez acum noutatile, poate va face cu ochiul ceva, sunt 2 pagini:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Eseea&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=20&page=1
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
O zi superba va doresc!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
mikaeela Nu stiu daca ti-am spus, am primit pachetul saptamana trecuta, sunt foarte frumoase produsele, multumesc mult
La fel si cele de la Laura25, careia i-am multumit pe mes, tot cu intarziere
O zi frumoasa tuturor!