***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 47
diannaalex spune:
Ma bucur ca iti plac sa le poarte sanatos.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Am uitat sa va intreb are cineva de pus la bazar un aparat de aerosoli? Ca la noi sunt foarte scumpe si mi-ar trebui pentru Alex mai ales ca el raceste destul de des in ultima perioada si face des bronsite.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ada_coman spune:
Claudia ai PM.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
madaiulia spune:
Diana am primit si eu coletul de la tine. Multumesc pentru bonus. Luni sau marti o sa le platesc.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ducky spune:
Am pus azi la posta pachetele pentru
- Alina_feier
- Monnvas
- micki_mica
plus o restanta de luna trecuta...
Scuze de intarziere si va rog sa-mi dati un semn cand au ajuns.
Multumesc
PS Eu am niste zile nebune, nebune la servici. Foarte mult de lucru, foarte obositor, plus ca am inceput sesiunea.
EllaX spune:
Buuuna dimineeeaataaa! (si cantat, si cascat)
Cafea? Ceai? Apa? Pentru fiecare, dupa dorinta. Am si fursecuri.
diana2242 spune:
Salutareeeeeeeee scuze pt absenta dar nu prea mai am timp liber.Fetele am o mare rugaminte la voi care are drum la Carefour zilele astea sunt reduceri de 50% si am vazut aseara la noi niste pijamale cu totul rosii cu miky mouse super din fleece dar nu avea si pt noi marime asa ca va rogggggggggg imi ia si mie una cine poate si va virez banii vreau pt 36 luni sau ceva mai mare de 24 luni.Va pup si va mai citesc dar printr-e randuri.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
Eseea spune:
Neata,
as vrea sa stiu si eu daca a trimis o cumparatoare - abibranza- o chitanta la bazar, ieri, ( pe email) pt niste produse de la mine? mai face cineva confirmarile ca as vrea sa mi se confirme ca a platit, sa-i pot trimite coletul.
eu sunt de acord ca acolo unde se poate confirmarile sa fie facute de beneficiare, mi se pare mult mai bine asa din moment ce ele stiu cel mai bine de unde si cand au intrat bani.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Neata, as vrea sa stiu si eu daca a trimis o cumparatoare - abibranza- o chitanta la bazar, ieri, ( pe email) pt niste produse de la mine? mai face cineva confirmarile ca as vrea sa mi se confirme ca a platit, sa-i pot trimite coletul. |
da ,confirm acum...in sfarsit a aparut si chitanta si link-le(de chitanta nu aveam nevoi caci stiu ce suma mi-a intrat dar nu daduse link-le si nu stiam ce platise)
si a mai platit prod 1139 caruia nu-i gaseste link-ul e tot de la tine??
Eseea spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1139
Dodo, despre asta e vorba? ca sa stiu complet ca a platit tot.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...