***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 39
diana11 spune:
dodo-pui si gateamihaam ridicat azi coletele. Multumesc frumos!
La bluza mai am putin de slabit.
ancadragoman, saptamana aceasta voi achita si prosusele de la tine http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13920
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12514
Taxa de transport o achit o singura data?
ducky tot saptamana asta achit si bluzita de la tine.Poate noi ne intalnim loco.
diana11 spune:
acum am vazut, anca, unul din produse nu este pentru umanitare, imi transmiti tu in ce cont pot plati?
simonapro spune:
Buna seara!
Azi a pus sotul meu la posta colete pentru:
Gianina si
Viovio
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
sweetyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Intreba cineva de mouse-ul optic. L-am castigat eu impreuna cu o boxa de la sweetyana, le-am achitat, dar nu mai resusesc sa dau de ea. Stiti ceva, e plecata??? Valentina, multa sanatate juniorului! Mari, imi pare rau ca treci prin clipe grele... Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
imi cer scuze pt fetele care au de primit de la mine colet, nu am avut o perioada acces la net, si am avut-o si pe erika bolnava rau.
trimit coletele cat de repede voi putea.
Doina mami de fete Andrada Erika (05.09.2010) si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
Hainute la BAZAR
INSCRIU REPREZENTANTI ORIFLAME
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am lansat colectia mea de felicitari de martie:
http://felicitaridedar.wordpress.com/category/martie/
Daca va plac si aveti timp si chef, va rog sa lasati cate un comentariu. Multumesc!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
micki_mica spune:
Buna seara!
Dodo multumesc pentru colet! L-am luat. Bluza visinie imi vine bine si daca scap de cele 3 kg puse de sarbatori, o sa vina perfect :). Si bavetelele sunt dragute.
Miki a lu' Kiti
dicirstea spune:
Miki, ai primit vreun raspuns de la Jenyali?
Eu am incercat toate metodele de abordare si nu am primit niciun semn de viata de cand a zis ca imi trimite produsul.
Am vazut ca au fost fete care au dat pozitiv (Sabina, Diana, Ledi) voi cum ati luat legatura cu ea? Sau in cat timp v-ati inteles?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
mari_paun spune:
Astazi vine in Slobozia prof. Mitasov, face cursuri ABA cu toate fetele care au lucrat si lucreaza cu Ema. Pt 2 ore de evaluare ma costa 360 lei asa ca voi face si treaba asta, mai ales ca e la "botu' calului", cand termina orele la scoala va merge la evaluare. O sa va anunt cum a decurs tot, eu nu pot sa stau pe tot parcusul evaluarii insa am fetele de increderesi primesc rapid informatia.
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Miki, ai primit vreun raspuns de la Jenyali? Eu am incercat toate metodele de abordare si nu am primit niciun semn de viata de cand a zis ca imi trimite produsul. Am vazut ca au fost fete care au dat pozitiv (Sabina, Diana, Ledi) voi cum ati luat legatura cu ea? Sau in cat timp v-ati inteles? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Buna,
Pe 5 ian am primit mail in care si-a cerut scuze si mi-a cerut adresa pt a-mi trimite bluzonul. Atat si de atunci nici un alt semn.
Probabil ca pana il trimite, lui fi-miu o sa ii fie mic.
Miki a lu' Kiti