***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 32
diannaalex spune:
Azi pleaca colete catre Anca16, carminabulina, mady, madaiulia. Luni o sa mai pun o noua serie de colete. Va uram o zi buna. Anca Carmina va rog sa ma scuzati de intarziere dar Alex a fost foarte agiatat si nu am reusit sa fac coletele pana acum. de ieri ii dau la recomadarea medicului psihiatru Diazepam pana sapt viitoare si e permanent somnolent. M-am saturat. Scuze de off topic.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madaiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Azi pleaca colete catre Anca16, carminabulina, mady, madaiulia. Luni o sa mai pun o noua serie de colete. Va uram o zi buna. Anca Carmina va rog sa ma scuzati de intarziere dar Alex a fost foarte agiatat si nu am reusit sa fac coletele pana acum. de ieri ii dau la recomadarea medicului psihiatru Diazepam pana sapt viitoare si e permanent somnolent. M-am saturat. Scuze de off topic. |
Diana eu inca nu am platit produsele de la tine. Cam dupa 15 (cand intra salariul) o sa ajung sa le platesc.
Sanatate lui Alex! Imi pare rau ca e agitat si a trebuie sa ajungeti la Diazepam.
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Leditia spune:
sarbatoritilor zilei
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
simonapro spune:
Multumim mult pentru urari, azi il sarbatorim pe baiatul meu cel mare, are al doilea prenume Ionut. Va servim cu o felie de tort si un pahar de ce doriti voi: suc, bere, vin
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Uram si noi La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor de azi
micki_mica spune:
LA MULTI ANI! pentru sarbatoritii zilei!
Am facut plati pentru:
Dodo, 19 lei - bluza visinie si bavetelele, si
Ducky, 18 lei - fire bumbac gros.
Multumesc pt ca ati asteptat cu platile. Trimit copie pe mail. Azi a luat si sotul banii si bonurile. Motiv de petrecere!
O zi excelenta!
Miki a lu' Kiti
Dodo-pui spune:
Acum sunt la posta colete pentru:
-diana11
-ramona_patra
-micki_mica
Multumim
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
urez si eu LA MULTI ANI, IOANE SI IONI!!!
apoi vreau sa rog fetele care au primit colete sa confirme primirea lor aici sau pe PM.
simonapro, multa sanatate.
lali_mete, felicitari pentru sarcina.
mai aveam ceva de zis... dar nu mai stiu. aaaa... daca aveti treaba cu ducky: are calculatorul stricat si mai dureaza pana va fi reparat. daca nu aveti nr. ei de telefon imi puteti spune mie mesajul si il transmit, ea este la munca de dimineata pana pe la 8 seara.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
diannaalex spune:
Confirm de la Mady 30 lei. multumim frumos
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
simonapro spune:
Mady: multumesc Am si uitat la ce stare am avut, a ridicat sotul meu coletul aseara, multumesc frumos