***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gata, am trimis coletele la posta. Sper sa ajunga cu bine pana vineri.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna

Azi am pus colet la posta pentru:
-diannaalex
-matilda33
Multumim

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro
Am platit in 30.12 hainutele de la mamagiuliei in contul lui David, 25 lei.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13204
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13199

Ledi, te rog cand poti sa confirmi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Ledi, au intrat banii?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Alina,mii de scuze,nu am vazut postarea...
Da,au intrat banii,confirm 25 lei.Multumim mult.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Are cineva de pus la bazar salopeta sau combinezon de zapada pt 4 ani si pt 2 ani ? Sau macar o idee de unde sa cumpar, ca acum nu prea stiu unde sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

LA MULTI ANI tuturor! Fie ca Noul An sa va aduca sanatate multa si tot ce v-ati pus in gand sa vi se implineasca.
Ne–am petrecut sarbatorile in familie...Alexia s-a simtit cum nu se poate mai bine, i-a placut mult de tot .Am gasit si o “portita” - rudele la care am stat ne-au recomandat si ne trimit in Italia la o clinica sa o vada pe Alexia.S-au crucit cand au vazut cata suferinta pe capul nostru si mai ales pe al Alexutei. Amanam un pic operatia (nu ii spunem nimic medicului normal,in cazul in care Doamne Fereste nu vom rezolva nimic...dar noi suntem foarte optimisti si speram ca vom rezolva acolo mai multe) si vom merge la un consult sa vedem ce este de facut.Pentru ca aici .. deja medicii ne “amana “ si nu am avut nici o explicatie de ce nu mai pot pune copilul in picioare (am inteles si am fost obisnuiti cu ideea de INTERZIS ) dar mai ales de-a buselea
Am zis sa incercam sa vedem …. Poate Dumnezeu ne arata Calea cea mai buna .
Va multumim din suflet ca ati fost atat de primitoare si bune cu noi si mai ales ca ne-ati ajutat si ne-ati sarit in ajutor de fiecare data.
Nu am facut inca public (pe blog ca vrem sa mergem la un control, sa nu vada medicul Alexiei...nu poti sa stii ….)
In luna decembrie am strans 382 lei ,din care am mai platit din recuperarile Alexiei .Si ii strangem pentru recuperarile care vor urma .
Va imbratisam cu mare drag si va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetele.

Azi am pus si eu la posta colete ptr:

Madyrizi
Madaiulia
Jasmin012
Anca 16
Monica70

Am mai adaugat si eu acum la bazar:
-o pereche de pantaloni marimea 104
un hanorac ptr 9-10 ani
un pulover ptr 9-10 ani
un tricou ptr 9-10 ani

toate le puteti vedea aici;http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2&show=current&startcount=41&endcount=50&page=3

Va pup si o zi cat mai placuta va doresc

Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bine v-am regasit in 2011 ! Sa va aduca multa sanatate pentru voi si puiutii vostri, multe bucurii si numai vesti bune despre copilasii pe care incercam sa-i ajutam aici !
Incerc sa redevin activa la bazar si incep cu aceste produse, unele dintre ele au mai fost la bazar, altele nu. Sunt 2 pe care nu le-am pus la campaniile umanitare pt ca urmeaza o perioada mai grea pt mine, pana imi depun actele pt indemnizatie si pana imi soseste vor trece probabil vreo 2-3 luni in care nu voi primi nici un ban. Asa ca daca se vand acelea o sa acopar costul transportului pt celelalte produse. Sper sa nu va suparati. Mai am o multime de hainute de bebelusi de pozat si pus la bazar, insa imi merge f.greu laptopul si de azi dimineata abia am reusit sa incarc ce vedeti voi la anunturi active. O sa continui in zilele urmatoare si o sa anunt cand adaug ceva.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Va imbratisez cu drag.

Am reusit sa citesc din urma tot, dar in mai multe zile, deci deja sunt multe prada uitarii, din ce tin minte:

- mikaeela nu se pune problema (cel putin nu deocamdata, a existat ideea dar nu de aici)
- trebuie aratate public cu degetul persoanele care pun la bazar produse neconforme cu descrierile, sau care nu se achita de responsabilitati, nu mai veniti cu "mi s-a intamplat ceva, nu va spun cine m-a faultat, ma retrag". Asa n-o sa functioneze mai bine.
Sistemul de pus comment-uri e exact pentru asta. Haideti sa-l folosim cum trebuie, si in caz ca puneti un comment care ulterior se dovedeste gresit, exista posibilitatea stergerii lui (de la moderator).

- valentina, carmina, Ledi, mikaeela sa fiti anul acesta mult mai sanatoase decat in cel vechi si ce bine ar fi sa nu se mai imbolnaveasca nimeni!

Nu stiu cat chef aveti de dezbateri dar ma gandeam sa va intreb ce parere aveti despre propunerea ca sa transferam in general, partea de confirmare a platilor, beneficiarelor?
Noi doar sa completam ce vine pe adresa generala, cand voi nu puteti.
Ar fi in loc de
Beneficiarul confirma intrarea unei sume in cont si noi ii trimitem la 7 produse confirmari ca s-au platit si eventual inca 2 la alte persoane.
situatia:
Se trimite mail direct la beneficiar de confirmare, ea bifeaza la 7 produse direct si trimite cele 2 confirmari si eventual verifica si suma
Astfel puteti afla exact chiar si ce s-a donat in plus pe langa produse, acesta este un detaliu doar.
Poate interveni situatia in care beneficiarul e departe de net mai mult timp si nu ajung confirmarile la celelalte persoane, asta nu e bine, ne putem adapta si cu asta?

Va rog sa va exprimati mai ales beneficiarele. Daca v-ar fi prea greu, stiu si eu...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna ziua fetelor,
am achitat azi toate datoriile la bazar. Am platit asa: pentru Bogdan 26 lei pt http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13382 si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13392 si 11 lei pentru raul pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12623 . Din pacate nu am reusit sa trimit chitantele pe mail-ul general, dar rog fetele pe Dodo-pui si pe Claudia, daca vad banutii sa ma confirme. Multumesc mult.
P.S. Mihaela77O si Pooh, imi inchideti si mie facturile pls, ca ma incurca acolo cand ma uit am impresia ca nu am achitat tot.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

La multi ani in 2011 si anul acesta sa va ADUCA NUMAI BINE,SANATATE,si tot ce va mai doriti voi.
Noi ne-am intors de la munte a fost superrrrrrrrrrr dar cam scurt as mai fi stat o sapt dar nu puteau sta toti si eram grupati pe masini si asa ca ne-am multumit si cu 3 zile doar dar merita sa mai plecam macar 3.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput