***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

La multi ani 2011!

La multi ani, Diana pui de Monica 70!.Multa sanatate va doresc!I-a placut colantii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

LA MULTI ANI, MIFLORE!!!

sa fii sanatoasa, fericita si iubita... sa ai numai bucurii si realizari!!!

astept totusi sa-mi zici cati ani...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLOWERS multumim de urare,da, i-au placut foarte mult ! Chiar azi a si purtat o pereche,cea cu dungi!
MIFLORE LA MULTI ANI SI DE LA NOI!

Eu ieri nu stiu ce am scris la cat eram de zombie,voiam sa scriu ca am platit in 31 si Mikaeelei in contul Ionelei ultima achizitie si in loc de asta am scris de Letitia si Mamagiuliei - dar la ele era de fapt una si aceeasi achizitie

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Mi-as dori ca in noul an sa aud/citesc numai de bine si de insanatosiri la subiectul asta (aviz amatoarelor de senzatii tari Valentina si Carminabulina)!
Multa putere le doresc mamicilor noastre "speciale" (pentru mine mamicile, nu copii, sunt speciale) sunteti chiar niste eroine

Subscriu acum si la ce au spus "antescriitoarele" mele, cred ca bazarul ar avea si mai mult succes daca, cumparatoarele ar fi ajutate, in sensul completarrii descrierilor cu informatii chair esentiale, gen material si marime, eventual si culoare, mai ales atunci cand pozele nu exprima nimic, nu mai zic atunci cand te baga in ceata cu totul.
Eu cel putin, rar am timp sa rasfoiesc bazarul, de cele mai multe ori am cumparat dupa imaginile afisate pe crawl-uri, sau cum le spune, daca erau neclare si textul insotitor nu imi spunea nimik nici nu ma mai oboseam sa le aprofundez, doar atunci cand licitam ceva ma uitam si la "celelalte listari ale utilizatorului", ca sa nu imi trimita pachet doar cu un articol sau ca sa nu ma duc la banca ptr o suma nesemnificativa. Nu mai zic ce vad atunci cand intru de pe telefon,
Imi imaginez ca mamicile cu caz sunt mai ocupate decat mine, dar pe parcurs pot adauga detaliile.

Si la concret: Diana, m-ar interesa niste pulovere sau bluze de dama, dar nu stiu daca ma impac cu materialul lor; ptr mine e important ptr ca sunt alergica, nu suport lana sau mohairul.

Dodo, parca tu aveai o bluza verde de dama, dar in poza arata maneca un pic bufanta la umar. Ce model e? E clasica - maleta, sau are vreo croiala cumva? E tricot de bumbac? Ce fel de verde e? Eu caut un verde curat, ca iarba de primavara si vreau sa o pot purta cu tricou/vesta pe deasupra. Am niste cercei superbi, cu inimioare verzi, luati de prea frumosi dar pe care nu am cu ce-i purta
asa ca trebuie sa imi construiesc o garderoba in jurul lor

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetelor, am si eu o problema...

A mai cumparat cineva de la Jenialy si a primit produsele?
Eu astept de o luna, desi mi-a cerut adresa de 2 ori si mi-a spus ca-mi trimite, nu m-a bifat nici ca platita, sper sa nu am probleme ca apar cu datorie pe undeva...

Este vorba de gecuta asta

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Fetelor, am si eu o problema...

A mai cumparat cineva de la Jenialy si a primit produsele?
Eu astept de o luna, desi mi-a cerut adresa de 2 ori si mi-a spus ca-mi trimite, nu m-a bifat nici ca platita, sper sa nu am probleme ca apar cu datorie pe undeva...

Este vorba de gecuta asta

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Buna,

Eu am cumparat de la ea bluzonul asta, cu plata tot pentru David. Dar la noi s-a incheiat licitatia pe 24 dec, am platit pe 31 dec. Astept sa ma bifeze ca am platit, de la confirmare si vedem mai incolo. Banuiesc eu ca sunt sarbatori si nu se poate rezolva repede. O sa te anunt cand primesc bluzonul.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea
Dodo, parca tu aveai o bluza verde de dama, dar in poza arata maneca un pic bufanta la umar. Ce model e? E clasica - maleta, sau are vreo croiala cumva? E tricot de bumbac? Ce fel de verde e? Eu caut un verde curat, ca iarba de primavara si vreau sa o pot purta cu tricou/vesta pe deasupra. Am niste cercei superbi, cu inimioare verzi, luati de prea frumosi dar pe care nu am cu ce-i purta
asa ca trebuie sa imi construiesc o garderoba in jurul lor

Bluza verde care-i la mine este aceasta.Nu-i bufanta,nu-i maleta(asa cum se vede si in foto)Nu mai are eticheta cu compozitia ...pare bumbac (asa arata ca de bumbac)dar sigur are si elasten caci se intinde specific.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
La multi ani, Diana pui de Monica 70!.Multa sanatate va doresc!I-a placut colantii?

la multi ani si de la mine!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

LA MULTI ANI MIFLORE
LA MULTI ANI DIANA

LA MULTI ANI TUTUROR
[S] [S] [S] [S] [S]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Se spune ca de Anul Nou orice vis poate deveni realitate.
Sper din tot sufletul sa vi se intample si voua. Va doresc sa va bucurati de tot ce aveti si de tot ce va face fericite!
Multumesc frumos pentru urari, pai e frumos, de ziua mea toata lumea mahmura???
La multi ani Diana!!!
LA MULTI ANI TUTUROR!

Mergi la inceput