ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ia mobilizarea si ajutati-ma cu niste pareri

Am ramas la 2 nume pt copil: BOGDAN ALEXANDRU SI DRAGOS CRISTIAN. Si facem sondaje.Voi ce ziceti?

35+ cu

Vineeeeee!!! +/- 21zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

O, Shubulina, nume de domnitori... Mie nu-mi place Alexandru, deci...

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, burtici si mamici de buburuze!

am intrat special s-o felicit pe MIRELA, e un monument de curaj si frumusete sufleteasca! sa-i dea DD numai zile bune, sa se bucure de motaneii ei scumpi (si maricei ) si de Vlad, poate mai vine (candva) si o fetita . FELICITARI, MIRELA, inca o data!!

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Ce fac gravidutele vorbarete?
Cam liniste azi pe aici..Abramburika oare ce face? Ca vad ca Zumzu ne mai tine un pic in suspans.
Maine dimi plec cu trenul 13 ore si incep sa am asa o stare mai emotiva.Sper sa va gasesc tot bucuroase si voioase si cand va citesc data viitoare (ca nu stiu care ii treaba cu netul pe acolo)
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Bun gasit!! A inceput sa ninga si aici!!!

Fusei dimineata la control, a ramas data de 30, maine ma duc sa mai fac o hemoleucograma cica sa vada cum stau cu trombocitele, si dupa aia... PE CAIII!!! Uf, cred ca-mi face rahi, a zis ca e mai simpu decat cu generala, da' mi-e o frica de mor de anestezia asta..ufff Da' chiar, inainte de rahi nu se fac analize? C-a zis sa ma internez la 8 si pana in pranz gata, ma opereaza, c-apoi se sterilizeaza sala, bla bla..

In rest, a ras de mine, ca m-a intrebat daca am contractii si eu f. serioasa, DA, AM... cat de dese? zic: pai am si cand ma intorc de pe o parte pe alta in pat! La care dr. a inceput sa rada si face: pai alea nu-s contractii, alea-s asa de la miscarile lui bebe, se intareste abdomenul si uterul... Zic in gandul meu, no, brr, atunci nu vreau sa stiu cum or fi contractiile alea nasoale , mie si astea mi se par super enervante

Aa, si am uitat sa zic, ca sunt fornaita, cred c-am cam racit, fix acu' m-am gasit din toate cele 9 luni!! am baut ceai, am luat azi un paracetamol, insa ma doare in gat, capul si nasul cam infundat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

patricia iti tinem pumnii si asteptam vesti de la tine

tunde esti mortala !!! si eu ma simt din ce in ce mai obosita , de acum sarcina creste mai mult si cred ca din cauza aia
si eu m.am trezit la 10 si deja mor de somn

monika ia nospa chiar daca nu simti vreo ameliorare si daca continua suna dr si spune.i , stai cumintica in pat

ana eu as alege bogndan cristian

simo scumpa rau fetita ta , de pici numai zic sa ne mai povestesti cum se comporta cu el

si eu am avut oarescare contractii usoare si aseata si azi de dim
doamne ce este afara ...joi merg la eco de dim si ma ia groaza cand ma gandesc ca tb sa ma duk pe vremea asta

pupicei la toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tierry ai mai avut probl cu trombocitele pana acu??? k si eu dc rezist pana joi, le fac iar, sa vada dc au mai crescut, dc sunt sub 150.000 ramanem la anestezie generala. la rahie sau epidurala exista riscu de hemoragie si oricum nu se baga nici un anestezist.

Ana votez pt dragos cristian

Simis unde pleci cu trenu atatea ore????

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultimele 3 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor! ce zapada mare e la noi si ninge in continuare..il asteptam pe tati sa vina de la servici sa mergem afara sa facem om de zapada..

tierry, mie mi-a trecut cu oscilococcinum si vit. C cu
propolis si echinaceea..merita sa incerci

mami de Ariana (30.10.2005) si 34+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

shubulina, eu votez pentru Dragos Cristian..

mami de Ariana (30.10.2005) si 34+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Ana mie imi place Dragos Cristian.
Bebelu, tocmai acu m-am gasit sa ma car in germania de revelion... incep sa cred si eu ca nu-s normala...

Mergi la inceput