ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)
Raspunsuri - Pagina 19
danina spune:
Va pup mamici scumpe. Am zis ca o sa scriu mai devreme , insa pana acum nu am fost in stare de nimik. Mi- as fi dorit tare mult sa fi nascut natural insa acum regretele sunt târziu in cazul meu.
Ce sa va spun avem o printzesa asa cum ii scrisesem lui Bebelu de 3,760 kg, 52cm si apgar 10 s- a nascut pe 26.12.2010 la ora 12:05.
In rest am început sa sugem colostru si o Facem f bine , semanam lei cu surioara cealalta si acum am facut un pic de icter si ne-a bagat la lampa.
La mine sper ca Ziua de mâine sa fie un pic mai buna, ca azi am bocit la greu
.
Va doresc o ultima noapte de Craciun frumoasa mai ales ca eu abia dupa amiaza am vazut ca e nins. 
cu bb
si
Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 6 anisori
bebelu86 spune:
Mayane mersi mult de tot. eu oricum k tot m-am apucat de citit din urma, am salvat si retetele scrise de fete. mai am 10 cap si dupa voi pune p mail tot ce am salvat. 

si eu am momente cand ma gandesc cat de dureroase trebuie sa fie contractia,sa stiu k e de naspa..k la ce dureri am avut eu la menstruatie, ce am acu e nimica toata.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
39+ cu
Natalia Maria 
Ultimele 3 zile cu burtica!!!! 
babyleeks spune:
ba da bebelu i am zis da a zis sa nu mi mai fac atatea griji
acu..na nu mi fac ...
34 +
Kevin Claudiu Daniel
bebelu86 spune:
off Dana. imi pare rau. hai k o sa iti revi repede si o sa fie totu bine. 

cand mai poti si vrei s vb cu cineva, suntem aici sa iti ascultam ofu
39+ cu
Natalia Maria 
tierry spune:
Hmm, nu nu, strangeti motatele, va rog ![]()
Vad ca de atunci n-a mai curs nimic, si nici altceva nu ma doare. N-am mai sunat medicul, parca mi-e nu stiu cum... doar dimineata am fost al control, chiar sa nu-i se fi parut nimic suspect?! Oricum daca e de ceva, e in noaptea asta de garda...
Lori, tu zici ca nu mai sta bebe 2 zile?! 
As prefera sa stea buburuza totusi pana pe 30 cum fu programata, sa ma pot duce maine la analiza si... sa n-o tradez pe Ralu

zanabuna spune:
FELICITARI LA TOATE MAMICILE, sa traiasca puiutii, sa fie sanatosi ceea ce vad ca sunt
si ma bucur mult pt asta.![]()

Referitor la dop: ieri am citit ca daca dopul se elibereaza cu firisoare de sange inseamna ca se anunta nasterea
.
Am avut si eu vre-o doua contractii in doamna pasa jos de tot si vaaai ce durereoase au fost, de atunci stau in pat mai rau ca o pensionara cu reomatism
, de frica sa nu cumva sa nasc ma devreme, vreau sa fie dospit cozonacelul.Unde pot intra si eu sa vad poze?
Mi-am luat si eu azi indispensabili pt nastere si i-am luat mici , inca ma mai cred de 57 de kg
, cand eu sunt o balerina de 74 kg.
.Sa avem nasteri usoare, va pup

bebelu86 spune:
Tierry am crezut k ma lasi singurica la razboi ![]()

39+ cu
Natalia Maria 
loutzy spune:
Hello burtici.
Am intrat sa va salut. Ce vorbarete ati fost azi...
Eu sunt destul de plicti si fara chef de nimic, desi am umblat azi de dimineata pe la spital(la control) si totul e bine. Iar pe dupa amiaza am fost in ikea sa luam patut la bebe.

Nush ce i-a venit soacrei mele sa-l ia inainte sa se nasca bebe, ea sustinea sus si tare ca il cumpara cat stau eu in spital.
Va pupacesc si ne mai auzim maine.
Somnic usor si vise placute.

Laura
37+ cu
AMR 17 de zile
luciact spune:
burtici ce faceti, eu am mai vazut un film...deja al 6 lea cred pe ziua de azi
vad ca ma inteapa in dansa chiar daca stau intinsa in pat...

Tierry, pai ori vrei ori nu vrei...vrei dar nu acum,wsti solidara cu Bebelu vad...
Loutzy sa stapaniti sanatosi patutul
Danina , Mirela sper sa treaca durerile cat mai curand
noapte buna burtici
34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
missmj spune:
danina 

imi pare rau ca nu ti-e bine, sper sa treaca repede,sa te recuperezi rapid.Bine ca buba e ok !

La mine contractiile sunt acum la 30 de min ,nu au trecut de la no=spa,in intervalul de 30min ma doare burtica jos,si parca m-a luat si mijlocul nitzel.voi ce ziceti,sa ma apuc de epilat? sa sun dr ?habar nu am ce sa fac,nici nu ma doare sa nu mai pot.dar ma gandesc ca nu am mai facut eco de pe 17 noiembrie,daca ajung la spital prea tarziu,nu mai au aia timp sa imi faca ? offffff nu stiu ce sa zic.
carmen
37+ cu
Andrei