ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ralu, ale Ioanei sunt pe picassa iar Carmen Marieta a trimis un mail cu attachment pe adresa comuna.

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

am vb cu mirelus. era cat de cat bine... o doare rau operatia si de dim nu i-a facut nici un calmat. acu a zis k se duce sa ii faca ceva k numai poate sa stea pana la 10 cand au ele de gand sa vina sa ii faca.
bebeii sunt bine, ei inca nu i-a venit lapticu, dar ii curge ceva ceva.
inca nu stie cand ii da drumu, dar spera k de revelion sa fie acasa.
va pe toate si felicita si ea noile mamici

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultimele 3 zile cu burtica!!!!

multumim Bebelu

Ii transmitem multa rabdare,sa-i treaca durerile cat mai repede..si sa fie acasa de rev sa ciocnim o sampanie...si muuuuulti pupici dela noi

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Fetelor, help! Daca am mai pierdut din dop si are si ceva firisoare de sange inchis la culoare inseamna ca m-apuca nascarile? Sau o fi de la control de azi, de pe masa? Nu stiu daca sa sun doctorita... ca doar de abia dimineata am fost la control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tierry pai ce faci???? ma lasi singura sa nasc pe 30?????
poate sa fie si de la control, de obicei asa se intampla, sau dopu. dar nu enimic k sunt si firicele de sange.
nu e obligatoriu sa se declanseze nasterea imediat, uita-te la abramburica. are 3s de cand tot elimina din el si nimic. dar nu e obligatoriu nic sa te tina 1-2s. vezi cum evolueaza lucrurile si suna medicu in functie de asta.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tierry, cel mai bine e s-o suni si sa-i spui ce si cum. Ca parerea ei e mai avizata decat a noastra. Si e inca o ora decenta pt dat telefoane.

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Carmen frumusica foc bebelina.

Patricia ce poze mai mai ai tu acolo iar cel mic e simpatic foc

voi ati vazut cate retete avem p mail????
eu abia acu le-am vazut

fetiliiiii intrebare intrebatoare..cele care sunteti cam de varsta mea cu sarcina, la voi bb e sus? k pe zi ce trece o simt mai sus, nu ar trebui sa coboare usor usor??? am momente cand o simt in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Carmen frumusica foc bebelina.

Patricia ce poze mai mai ai tu acolo iar cel mic e simpatic foc

voi ati vazut cate retete avem p mail????
eu abia acu le-am vazut

fetiliiiii intrebare intrebatoare..cele care sunteti cam de varsta mea cu sarcina, la voi bb e sus? k pe zi ce trece o simt mai sus, nu ar trebui sa coboare usor usor??? am momente cand o simt in gat.

Ralu, poate Buba ta a incurcat iesirile.

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Mada sa sti k la asta ma gandesc. are momente cand loveste atat de tare sus sau p la buric de am impresia ca vrea sa iasa...chiar nu stiu ce sa zic..dar mi se pare k e ff sus.

Mergi la inceput

Azi m-am uitat la prima parte din Stapanul Inelelor si sper sa il termin pana joi. De cand am ramas gravida am spus ca trebuie sa il revad. Imi place tare mult. Am mai revazut acum vreo luna Piratii din Caraibe si mi-am propus si Ice Age, desi pe 1 si 3 le-am vazut de curand pe HBO. Poate ma uit doar la 2.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

ieri am fost la Mall ca trebuia sa iau un cadou. Ultima oara am fost la inceputul lunii, cand i-am luat lui Bobita hainute de la Debenhams si erau reduceri. Ma asteptam sa alerge cainii cu covrigi in coada. Ziceam ca daca la inceputul lunii au fost reduceri de 30% acum ar trebui sa ti le dea pe gratis, ca de Craciun in alte tari sunt cele mai mari reduceri. Ti-ai gasit! Nicio reducere! Niste preturi de iti sta mintea in loc! Am reusit sa gasesc o gecuta de 9-12 luni (pentru micuta Stefania la care mergeam in vizita) la Zara cu 100 lei, dar in rest erau la 200 ron. Cum sa dai atatia bani pe niste hainute care raman atat de repede mici???

Mergi la inceput