As vrea sa am curaj sa divortez!
Raspunsuri - Pagina 8
Claudi@ spune:
S-au invartit foarte multe si cred ca se mai invart in firma.
Nu stiu nici eu ce vreau, neaparat razbunare nu, dar uite cum tac si socrul inseala oameni.
Imi este pur si simplu groaza, de ieri seara tremur, cum am aflat mai multe, ce pot face, parca-mi vine sa dau inapoi. Mor de frica, caci eu nu stiu ce ma asteapta.
Este singura cale de iesire, divortul, caci nu cred ca sotul sa se trezeasca.
Stiu si eu tot ce-mi spuneti, dar parca nu vreau sa vad adevarul.
revin mai incolo , merg la cumparaturi
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Claudi@ S-au invartit foarte multe si cred ca se mai invart in firma. Nu stiu nici eu ce vreau, neaparat razbunare nu, dar uite cum tac si socrul inseala oameni. Imi este pur si simplu groaza, de ieri seara tremur, cum am aflat mai multe, ce pot face, parca-mi vine sa dau inapoi. Mor de frica, caci eu nu stiu ce ma asteapta. Este singura cale de iesire, divortul, caci nu cred ca sotul sa se trezeasca. Stiu si eu tot ce-mi spuneti, dar parca nu vreau sa vad adevarul. revin mai incolo , merg la cumparaturi de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony 07.04.07 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8455390b7c8da0bcea185a&source=category&category_id=all" target="_blank"> Nico 23.02.09 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta Poze |
hai sa inshiram, pe hartie, problemele tale, izolandu-le oarecum, pt ca au solutii diferite:
- rahatul de ilegalitate
- datoriile financiare in creshtere continua
- relatia praf cu sotul
- copiii care vad lucruri ilegale
- instabilitatea ta financiara - care afecteaza pe tine si pe copii
- instabilitatea emotionala
Mai sunt si altele? Scrie-le aici.
Apoi da le prioritate, de la 1 la 10sa zicem (sau la 15, daca adaugi multe alte probleme),fiecare cu o prioritate unica.
Tu decizi cand incepi sa le rezolvi.
Claudi@ spune:
M-am hotarat, voi divorta.
Chiar acum am sunat la protectia copilului si sper sa primesc ajutor. Inca nu am vorbit cu nimeni specializat pe pb. mea dar ma va suna inapoi cineva
Chestia e ca mi-am luat inima in dinti si am vorbit chiar pe 1 cu sotul si el zice, ca intotdeauna de altfel, daca eu cred ca bine asa sa o fac (deci arunca pisca-n spinarea mea).
Am vorbit cu copilul de dimineata si a parut ca intelege, nu stiu cum va reactiona cand intradevar ne vom muta.
Am tot sprijinul mamei mele, care e aici in DE, dar lucreaza la o fam. deci nu locuieste aici. Aici nu am pe nimeni din fam. sunt singura dar ma voi descurca.
Am pasit in anul nou, cu hotararea luata si impacata cu mine. Simt asa o liniste si imi este mai clara situatia. Nu stiu, nu pot descrie in cuvinte, dar stiu sigur ca voi reusi.
Mai sunt momente, scurte, cand am impresia ca voi claca, dar imi revin repede. Mai rau de atat nu se poate.
La multi ani! Un an nou fericit si plin de impliniri va doresc.
Miriluta spune:
Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita.
Felicitari ca esti tare!Copilului ii va fi mai bine in siguranta.
kariguld spune:
Claudia, curaj si multa putere iti doresc! ai sa vezi ca vei reusi.
am vb cu cineva din domeniul bancar, de la banca unde avem noi conturi. trebuie neaparat si urgent sa declari insolventa firma ta, sau ma rog la ce-i pe numele tau. cred ca nu ai sau n-ai avut proprietati pe numele tau, nu vei primi ajutor social daca ai asa ceva. dar din cate am inteles eu, nu ai. si cu insolventa firmei nu-i nici o tragedie, doar ca nu vei putea timp de 5 sau 7 ani sa mai obtii un credit sau sa ai alta firma.
ia-le pe rand, fii ferma si hotarata si vei reusi.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
Chuny spune:
Cllaudia, daca imi permiti un sfat : nu mai bulversa copilul cu anunturi din astea inainte ca tu sa fi facut macar primul pas. Mai intai fa primele demersuri, incepe sa mergi pe calea pe care ai ales-o si abea apoi le povesteti si la copii. Mi-e teama ca altfel pui pe umerii lor ceva mult prea greu pt ca apoi ei sa planga si sa te convinga sa nu mai faci nimic ... adica cumva pui responsabilitatea pe umerii lor.
Multa bafta sa iesi cat mai repede din asta si sa incepi o poveste noua, curata, fara minciuna!
vikinga spune:
Sibylle are dreptate!Si nu uita, divortul ca divortul, tu sa ai ca scop cit mai imediat stergerea datoriilor si inceperea unei vieti de la zero! Si mare grija de acum incolo, pentru ca pentru unele datorii se face si puscarie, nu-i chiar tara minunilor nici aici. Cere ajutor in privinta asta, sa fii indrumata cum e mai bine pt voi, sa vezi ce datorii sunt pe numele tau, inafara de cele de la asigurare, alea de pe firma de sunt. sa nu eziti si sa nu te simti prost cind vei primi ajutor social, decit de pe la cunoscuti, neamuri, etc mai bine asa. Pina te pui pe picoare!Sa stii ca de cind sunt in tara asta esti prima persoana neasigurata medical de care aud!Multa putere!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikinga Sibylle are dreptate! Si nu uita, divortul ca divortul, tu sa ai ca scop cit mai imediat stergerea datoriilor si inceperea unei vieti de la zero! Si mare grija de acum incolo, pentru ca pentru unele datorii se face si puscarie, nu-i chiar tara minunilor nici aici. Cere ajutor in privinta asta, sa fii indrumata cum e mai bine pt voi, sa vezi ce datorii sunt pe numele tau, inafara de cele de la asigurare, alea de pe firma de sunt. sa nu eziti si sa nu te simti prost cind vei primi ajutor social, decit de pe la cunoscuti, neamuri, etc mai bine asa. Pina te pui pe picoare! Sa stii ca de cind sunt in tara asta esti prima persoana neasigurata medical de care aud! Multa putere! |
da, asta mai vroiam sa spun si eu. in Germania daca ai datorii si nu le achiti te cam paste puscaria. nu te iarta nimeni, chiar daca nu le-ai facut tu dar firma e pe numele tau. tu ai semnat.....in fine, stii asta.
de asigurarile ptr copii nu se atinge nimeni (rente de studii sau conturi la banca) daca sunt pe numele tau. daca sunt pe numele sotului...poate deja le-a reziliat. dar si asa poti vorbi la firma unde ai asigurarile si le poti trece pe numele tau.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
vikinga spune:
pai da kari, incercase si andacos sa-i zica asa mai delicat, in tara asta se face puscarie pt datorii. singura difernta e: ce fel de datorii!alea de la asigurare de ex merg sterse odata cu declararea falimentului de aia si raspunsul imediat al avocatilor. stiau respectivii ca-i o mare treaba ca inca mai are posibilitatea asta.dar se aluneca f usor pe panta excrocheriilor, inselatoriilor, datorii care sunt calificate a fi dincolo de lege si de aia ziceam e ceva lejeritate ici colo dar si cind se aplica legea, nu mai ai scapare! Inchisoare!Chit ca e numai pt 2-4-6 ani. Dar in cazul ei poa' s afie si numai un an, mai rau e ca daca-si pierde copiii, mai greu ii mai scoate de acolo, o evalueaza si o reevalueaza de ajung copiii mari!Marea ei problema asta e!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
ruxij spune:
Chiar asa? Nu se uita la veniturile tale? Eu stiu ca iti esaloneaza datoriile in functie de venituri, trebuie sa le platesti, dar poti sa platesti, sa zicem, 20Euro/luna pana la adanci batraneti. Eu nu stau in Germania, dar am mai auzit de situatii de acest gen si nu se ajunge la puscarie decat dc. nu platesti intentionat. Stiu ca poate veni portarelul sa iti ia lucruri din casa deasemenea.