As vrea sa am curaj sa divortez!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ce eu nu inteleg este refuzul tau de a intra in faliment privat, de a lua totul de la zero. Intereseaza-te de consecintele unui faliment privat, cat timp nu mai ai voie la carte de credit, etc. In cunostinta de cauza altfel vei gandi. Tu te desparti de el, un hotz si un mincinos, nu desparti copii de tatal lor. Sa-i vada cand vrea el, sa fie prezent cand vrea el, cand vrei tu, mai bine zis, insa TU nu mai esti legata de el nici financiar nici emotional.
Intelege ca TREBUIE sa faci acest pas, sa te desparti si sa incepi procedura de faliment privat. Asa vei afla cel mai sigur cat de adanci sunt datoriile tale.
Ce vrei tu de fapt si de drept. Sa stii cate datorii ai, de acord! APOI? APOI ce faci? Ca de platit nu poti sa le platesti asa dintr-o data, sa platesti o viata in treaga nu ai sa poti. ar insemna sa rupi de la gura copiilor si sa platesti minciunile sotului, socrului, cumnatului, etc.
Te gasesti cu copii in strada, in ploaie si tu mai eziti???? Dumnezeule mare!!!!Trezeste-te fata draga, pana nu e prea tarziu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Claudia, Delphin te-a cam 'scuturat' dar are perfecta dreptate. Citeste mesajul de multe, multe ori, pana te dezmeticesti si prinzi curaj.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Claudia, dar tu nu aveai contabil in firma? Zici ca nu stii ce datorii ai, exact.Poti vorbi cu contabilul sau du-te direct la finante, iti vor arata ei exact ce datorii ai.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Imi pare tare rau, daca pot sa te ajut cu ceva te rog da-mi PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Clau, te pup. Ti-am scris mesaj privat.

Referitor la datoriile pe care le ai, poti face Antrag la SCHUFA, gratis si ei iti trimit lista cu ce datorii ai si unde. Nu te costa nimic pt ca Schufa da Auskunft gratis o data pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Clau o sa fiu dura in ce o sa spun acum, insa cineva trebuie sa te scuture putin.

Mi se pare ca tii mai mult la familia socrilor decit la viitorul copiilor tai. Altfel nu vad cum de iti pasa mai mult sa nu ajunga socrul in puscarie si nu de faptul ca tu si copiii tai ati ramas in ploaie si va asteapta zile grele. macar sotul daca ar tine cu tine, insa nu e om pe care sa te bizui. Te minti singura.

Prietenele: ar veni vreuna sa te ia din ploie la 3 noaptea? Ti-ar oferi adapost, bani si hrana daca ramii in strada? Ar avea grija de copiii tai daca tu ai ajunge in puscarie? Ma indoiesc. Te-ar ajuta poate o zi doua, noua, i nsa fiecare are familia lui, greutatile lui si sa fim seriosi, cind e vorba de bani se cam termina totul.

Mi se pare absurd sa VREI sa platesti o datorie de 60 mii de euro pe care nu tu ai facut-o decit sa declari faliment si sa nu platesti nimic. Copiii tai sint mici. Stii citi bani costa sa cresti un copil? Stii ce probleme vor avea? Stii ce te vor judeca cind vor creste? Ce-or sa-ti reproseze? Sa nu zici ca nu ti-am spus. Ia taurul de coarne cind sint mici si ai o sansa sa le oferi o viata mai buna/

Well, trezeste-te si priveste in viitor. Noi ti-am deschis ochii.

Cind eram tinara, foarte, foarte tinara tot asa eram terorizata de socru si traiam cu ei. slava domnului nu au fost probleme financiare si nu m-a tirit in nimic dpdv legal. Insa a fost un incident in familie in care eu am musamalizat totul ca sa protejez pe altcineva din familie. De fapt eu eram victima dar pentru ca nu am avut curaj sa fac scandal si sa spun ce s-a intimplat in realitate am picat drept vinovat. Crezi ca mi s-au ridicat statui ori multumiri? Nicidecum. Toata familia socrului ma uraste si besteleste pe unde apuca acum. De ce? pentru ca am fost proasta, ok, naiva si nu m-am dat lovita. pentru ca am fost o doamna. De fapt acum la atitia ani distanta de incident nu mai imi pasa de ei. Imi pasa doar de anii pierduti de mine in depresii si pastile pentru ce? Eu n-am avut nici o vina. Ani pe care nu mai mi-i da nimeni inapoi. Asa si tu. De ce te agiti, de ce iti faci tie si copiilor tai rau cind va poate fi foarte bine? Asta n-o sa ti-o oerti niciodata 20 ani de acum i nainte, iti garantez. Si nici copiii nu te vor ierta.
De-asta iti spun, fii tu mai desteapta ca mine, mai ales ca problema ta e mult, mult, mult mai grava si te poate baga in puscarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Vara asta, cand am lucrat, soacra-mea a facut greva, ca ea nu mai sta cu copii. Ne-am certat caci mi se blocase contul din cauza lor si m-a sunat sa-mi explice ca si ei i s-a scos casa la licitatie. Am facut ca toti dracii la telefon si i-am zis ca nu-i pb. mea si nu ma intereseaza imi este indiferent, eu vreau contul deschis caci eu din banii aia traiesc. Si s-a suparat ca mi-e indiferent ca-si pierde casa.
Cine credeti ca a stat cu copii?
Cand m-a sunat soacra-mea eram cu cele 3 prietene afara cu copii. Nici nu s-au gandit, nici o secunda, imediat au facut planul care cum sta si cand. Si au stat multe zile, facusera si planul cum vor sta dupa ce vor incepe ele munca. Am spus eu stop la un moment caci sotul meu deja se invatase si intreba de acum, cu cine vor sta copii!? I-am zis ori gasesti pe cineva ori eu imi dau demisia, dar eu nu-mi plimb copii de colo colo si uite as , a luat copii si s-a infiintat cu ei la usa soacrei care nu a putut sa mai zica nimic.
Ma pot baza pe ele, una s-a oferit sa ma mut la ea pana imi pun niste bani deoparte, dar binenteles ca nu am acceptat.

Nu ma deranjeaza ca sunteti dure, ceea ce-mi spuneti voi stiu si eu, chiar foarte bine. Port monoluguri cu mine, nopti intregi cand nu pot dormi. Sunt zile in care imi jur ca voi divorta si a doua zi se trezeste copilul dupa ce a plecat tati la servici si plage cate o ora si gata s-a dus hotararea.
A fost plecat de cateva ori pt. cateva zile, la sora lui(isi construia casa) si copilul nu a dormit, a plans intr-una. Am fost o noapte cu cel mare in spital, a cazut cu capul de calorifer si a lesinat de 3 ori, la fel, se trezea si plangea dupa tati si iar m-am intors din drum.

Cand m-a oprit politia am fost tratata ca o infractoare, nu sau uitat delo ca sunt copii mici, mi-au luat telefonul si nu am putut suna pe nimeni. Fratele meu s-a luat in gura cu ei de ne-au dat tel inapoi.
Turba fratemiu, cum e ma posibil sa nu pleci de acasa in mom in care sotia te suna si-ti spune ca e intr-o parcare si politia ii ia masina?!??
Sotul nu avea masina si soacramea era plecata la cumparaturi cu masina de la servici si nu are decat 2 locuri, dar are prieteni si ar fi putut suna la cineva sa vina si el. Am sunat eu la o prietena si a venit sotul ei imediat, a plecat pur si simplu de la servici.
Toate astea sunt motive, si imi lasa un gust foarte amar, dar copilul meu, in parcarea aia, plangea dupa tati.
Ma agat ca fraiera de unele chestii minore.
Serios nu stau pt el, ma dezgusta pur si simplu, tot concediul m-am gandit ca sa stau macar pt copii, inca 15 ani si ma apuca groaza, ca nu voi mai suporta atat ca voi inebuni, nu , nu stau pt el.
Viki are dreptate, imi este foarte frica de nou, nu stiu ce ma asteapta. Copiilor mei le place la piscina, oare ii voi mai putea duce, dupa aceea? Cat de saraci vom fi?
Eu vin dintr-o fam. saraca si mi-e groaza, ca ai mei copii sa nu treaca prin ce am trecut eu, caci nu am avut nimic, erau zile cand nu aveam ce manca.
Am fost 2 zile la pat, ieri si alaltaieri, iar el a plecat la munca. Pur si simplu nu ma puteam ridica. A pus un film celui mare si a plecat, macar dupa amiaza a luat copii si aplecat intr-un parc inchis.
Ieri dimineata am sunat o prietena sa vina sa stea cu copii sa pot merge la medic. A venit si a stat si cu mine ca sa fie sigura ca nu mi se intampla nimic. Sotul meu era la munca, tasu nu poate munci , il dor oasele de gras ce este.
I-am zis ca vreau divortul, de multe ori si a zis ca sa fac ce vreau eu, ultima oara chiar a zis ca se va ocupa el, iar a doua zi se comporta de parca nu am fi avut nici o discutie.
Sunt curioasa cum va reactiona cand va avea actele in fata si va trebui sa semneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Kariguld, intrebarile ce mi le-ai pus tu, mi le-am pus si eu. Am avut timp destul sa ma gandesc, binenteles ca am ajuns si eu la concluzia ca nu se mai poate cu el, caci nu se trezeste, dar nu stiu, e foarte greu.
E un pas mare de facut, sa ajungi sa poti baga divortul. Tot anul asta m-am pregatit sufleteste si tot imi este greu.
Nu pot pleca din oras, nu vreau sa plec. Nu pot chiar tot sa-i iau copilului.
A inceput gradinita, doar ce a reusit sa se integreze, are prieteni, nu-i pot lua asta. Prietenii lui ii cunoaste de cand s-a nascut.
Merg sa ma joc cu copii caci misuna pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Claudia, trebuie sa intelegi ca tatal ramane al copiilor si copiii sunt si vor fi copiii lui.
Asta daca-si iubeste copiii. El va putea face absolut tot ce face un tata nedivortat. Daca va vrea.
Copiii sufera oricum.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Te inteleg prin ce treci si pot sa iti spun ca problemele tale nu sunt deloc minore ci din contra sunt chiar majore,dar nu e capat de lume.Am trecut si eu printr-o casnicie de 10 ani in care eu ma zbateam sa facem ceva,iar el inconstient total.In loc sa aduca venituri in familie facea datorii.
Am luat deciazia de a divorta in primul rand pt bunastarea copilului meu pt ca el este cel care are nevoie de sprijin in viata,pt ca daca continuam nu ne alegeam cu nimic ba din contra poate problemele se agravau si avea copilul de suferit ceea ce consider ca nici o mama nu isi doreste asta pt copiii ei.
Acum sunt linistita si cu mult mai multe venituri in buzunar pt ca stiu ce pt ce muncesc si ca pot sa imi coordonez cheltuielile in functie de prioritati.
Deci sfatul meu este ca nu merita sa te sacrifici intr-o casnicie bazata pe minciuna si langa un om atat de egoist si inconstient ca are doi copii carora v-a trebui sa le asigure un viitor.
Si sa stii ca asemenea oameni nu ii trezesti la realiatate niciodata,cine crede ca poate schimba un om se minte pe el insusi.

Mergi la inceput