tratamente naturiste sau nu pt progesteron mic

tratamente naturiste sau nu pt progesteron mic | Autor: miha_82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

In primul rand va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi si sa va aduca mosul tot ce va doriti!

Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. De aprox 2 ani imi doresc un bebe insa acesta se incapataneaza sa apara. De curand am descoperit ca am progesteronul mic, iar medicul mi-a recomandat utrogestan 2 caps/zi din ziua 12 pana in ziua 25.
Inca nu stiu daca voi urma acest tratament sau voi incerca unul naturist. Am in casa urmatoarele (cumparate inainte de a face analizele):
- tinctura de cretisoara
- tinctura de coada soricelului
- tincura de branca ursului
- tinctura de telina
- tincura de marar
- tinctura de mladite de zmeur
- ulei de primula, capsule

Ce credeti? E ceva care m-ar putea ajuta? Sau daca stie altcineva alte tratamente pentru a creste progesteronul?

Multumesc! Va doresc la toate sa vina cat mai repede!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Buna miha_82
din ce tincturi ai poti folosi cretisoara, coada soricelului si mladite de zmeur.
Mai poti folosi ceai de napraznic si comprimate de napraznic

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

anchusa a raspuns foarte bine.

Ce as mai adauga eu:
- eu nu am folosit tincturi de cretisoara si de coada soricelului, ci ceaiuri, banuiesc ca merg pe aceleasi principii
- branca ursului nu e pentru problema asta de sanatate
- marar si telina sunt estrogenice deci nu
- uleiul de primula nu face rau, deci daca vrei il poti lua. Eu aveam nivel scazut de progesteron din cauza sindromului ovarian polichistic, si pentru aceasta afectiune uleiul de primula e recomandat
- da, si de napraznic am citit numai de bine, dar la mine nu am vazut nici o imbunatatire, nici cu capsule (care sunt pentru chisturi), nici cu ceai
- foarte bine mi-a prins mie vitex
- si ti-as recomanda sa citesti capitolele de la naturiste si homeopate, gasesti acolo multe sfaturi bune, chiar daca nu mai e asa activ.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_82 spune:

Multumesc pt raspunsuri, fetelor!

Mergi la inceput