Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
'neata!
Mimo, imi era dor de tine!
nu stiu unde trebuie sa alunec...dar , ma rog, ce conteaza?!
Stela, sunt convinsa ca toate cele cu copii nemancaciosi te intelegem...numai ca nimeni n-are cum sa-ti dea o solutie magica, pentru ca ea nu exista.
Cel mai bun exemplu e Ariel.
Seb a mancat de dimineata o mandarina. N-a vrut lapte, nici simplu si nici cu cereale, n-a vrut omleta, a vrut mandarina.
tuchita spune:
Mihutza, sa dea Domnul sa ai si sansa si curajul sa-ti indeplinesti visul!
Te-am simtit cam tristulica in ultimul timp...
Kitzy, nastere usoara si fara probleme!
Zoze, 
clauclau spune:
Neata craca!![]()
Mimo, mersic de cafea
si zile usoare la munci!
Ma gandesc si eu cu groaza ca mai sunt cateva zile si hop, la treaba, treaba, treaba... A fost asa de bine sa stau cu copiii acasa, mi-am incarcat bateriile, desi de cele mai multe ori este nebunie generala
cu amandoi acasa, dar inca nu vreau la servici.![]()
La fel si Rebecca cu crizele....de cele mai multe ori cand este obosita sau trebuie sa manance. La mine este extrema cealalta cu mancarea, mananca destul de des...amandoi cer intruna de mancare
. Nu hranesc bine pe unul ca hop vrea si celalat iar in 2 ore o luam de la capat. Nu renunta neam nici la gustarile de ora 10 si 17. Niciunul dintre ei....deci ei ne mananca si urechile dar de altfel sunt slabanogi. Rebecca abia are 12 kg, dar e numai viata si inima toata. Nu pregeta sa faca nimic si vrea afara intruna. In seara cu ninsoarea puternica am fost la sanius si se vedea ca o deranjeaza la nasuc, ochisori dar nu ceda pitica. Si s-a dat pe partie cu saniuta si cu tacso si cu Razvanici dar si singura pe ditamai dealul. E foarte curajoasa....mai mult ca Razvi la varsta ei. In rest, in continuare in parc oamenii zic ca este baietel.
"Sa lasam baietelul sa treaca" aud destul de des!
Asta e...ne-or creste si noua plete si om deveni mai domnisoare...
Deci de cele mai multe ori cand o vad mai agitata , mai nervoasa ii dau sa manance si apoi este linistita. DAr la crizele cele mari, la fel si noi, nu avem ce face... o las in pace , o iau fortat de la locul cu nervii , o dau deoparte, ii spun ca ma supar pe ea, nu o bag in seama putin si apoi vine ea sa ne impacam. La ea, nervii vin in general de la o jucarica pe care o doresc amandoi si ea crede ca toate, toate sunt ale ei si i se cuvin
. Sunt sigura ca in timp o sa se mai linisteasca cu totii....asa e firesc.![]()
Kitzi, nastere usoara, te cred ca ai emotii!
Ioana, am vazut printesa scumpa, este frumoasa rau, m-a cucerit !
Sunt sigura ca David o sa se obisnuiasca usor, usor cu noua situatie. Sunt o gramada de schimbari deocamdata pentru el... Eu si acum am mustrari pentru ca nu am mai avut tot timpul pentru Razvi, iar el fiind maricel nu-l puteam implica in toate activitatile noastre, gen alaptat....iar eu trebuia sa alaptez foarte, foarte des. Plus problema somnului la Rebecca, ea efectiv imi consuma tot timpul si energia...
Nico, drum bun si vacanta frumoasa.
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita 'neata! nu stiu unde trebuie sa alunec...dar , ma rog, ce conteaza?! Catalina, mami de si ![]() |
Cum unde? La patinoar

Dar am ajuns cu bine, vie si nevatamata , iata Clau
Pup io inimoasa mica 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
tuchita spune:
Scuze, n-aveam destula cofeina in sange...sunt in concediu, mi-e mintea pe pauza!
eu sper sa nu renunte Ilinca la prima cazatura, dar eu n-am mai patinat de la 14 ani...asa ca...Doamne-ajuta!
cami33 spune:
Tuchi, curaj, eu acum 2 ani m-am urcat pe patine dupa 19 ani de pauza
si a fost super
. Si noi avem program de patinoar azi ![]()
clauclau spune:
Mimo, daa, ai ghicit, Razvanel era fetita in parc cand era micut.
Cand le spuneam ca-i baietel, se fastaceau si ziceau ca-i dragut ca o fetita. Acum la Rebi nici nu-i mai corectez, o las asa ...zic si eu " hai baietel"! ![]()
Tuchi, patineala placuta, curaj ! Si mie mi-ar trebui, dar n-am deocamdata.
Patinele mele sunt noi, neincercate inca...si cumparate de vreo 2 ani!
Sa vedem daca o sa indraznesc...
Kya spune:
Moama, ce-as mai merge si eu la patinoar...! Dar singura nu are nici un farmec, astept sa se intoarca marinarul. Desi, poate ar trebui sa=l protejez un pic inainte de ski, sa nu-i rup picioarele asa din prima ![]()
Acum inteleg eu de ce "ma iubeste" soacra-mea asa de mult... dupa ce-l tinuse in puf pe fii-su toata viata, vin eu si il urc pe skiuri, pe patine, pe role, si in plus ii mai dau si frunze verzi de mancare... 
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
Kitzy, nastere de vis! Abia astep sa vad Andreiul!
Eu si patinajul....baba si mitraliera. E un sport pe care ador sa-l vizionez, insa dupa ce m-am chinuit 2 zile sa ma ridic de pe gheata, am renuntat sa mai incerc ![]()
Clau...de Teo toti zic ca e fetita si asta se enerveaza de nu mai poate
...nu inteleg de ce, ca are mutra si mai ales comportament de baietoi 100%! mai exact de suporter englez.
Ia ghiciti ce voi incepe sa fac eu azi?
Un TUTU gargarita pt cineva care adora buburuzele
si unul alb/rosu, cred ca-l voi numi "Be my Valentine" pentru cineva de prin Austria
.
Am emotii, abia astept sa vad ce va iesi. Acum ma uit ca un copil fericit la materialele care abia mi-au sosit 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"