***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noi suntem in santier. Nu facem nimic major, dar destul cat sa ne intoarcem casa cu susul in jos: remodelam dormitorul, camera Riannei o transformam in birou, pe ea o mutam in camera de oaspeti, si camera de oaspeti o mutam in actualul birou Nebunie curata! Insa eu mi-am dorit de multa vreme schimbarea si am inceput anul foarte hotarata in sensul asta. Acum bagam ture pe la Ikea si alte magazine cu mobila si lucruri de casa.

Pe langa asta, ma preocupa scoala Riannei. Sau mai bine zis inscrisul ei la scoala, ca nu stim la care sa ne hotaram... Scoala publica de care apartinem e foarte aproape de noi si are scoruri bune, dar sa nu uitam ca din 50 de state, California e pe locul 48 la educatie si deci scorurile astea ridicate pe California nu inseamna mare lucru la nivel national. Ne mai gandim la o scoala privata, crestina, tot relativ aproape de noi care e mai tare din punct de vedere academic, insa... scumpa. Inca ne gandim... Bic, voi ce faceti pana la urma? Si apropos, tot Bic: cum merge serviciul?

Anda, offf... dintr-o belea intr-alta. Bine ca scapati de bube.

Crissy, cum mai e Elise?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

raport: n-au mai aparut bube noi de 2-3 zile, i-am facut si baie (nu am avut voie o sapt. de fapt medicul mi-a zis ca e prea devreme oricum, sa mai stau 2 zile sau sa spal rapid pe bucatele, dar se imbacsise rau copilu').
acum tuseste. rau! din una in alta...

intrbare pt calatoare: o colega vrea sa bookuiasca vacanta si nu stie unde. vrea all inclusive. e cu copilu'. sotu' nu vrea grecia. bulgaria si turcia sunt excluse ca au tot fost. i-am sugerat spania si cipru pt all inclusive. spania cica, de la criza, nu mai are oferte de all inclusive. cipru are doar oferte cu demipensiune in hoteluri bune, cum vrea ea. a primit doar cateva oferte all inclusive pt cipru, de la o agentie, dar zice ca erau urate rau hotelurile. unde sa-i mai recomand?
repet, all inclusive, nu grecia, bulgaria, turcia.

mama lui Nichita (09.12.2005)
Look who’s talking: Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

Calatoriile mele

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Anda eu as alege Corsica sau o croaziera....da' mai astept sa creasca missa 2
Sanatate poetului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda misto ca nu mai are poetul bube noi!

La all-inclusive nu ma pricep, nu-s domeniul meu ca sa zic asa. Din ce am mai auzit: Egipt, Tunisia, Republica Dominicana si variatiuni pe tema asta.

Bine ziceti, Crissy , ce mai face Elise?

Alinus chiar ma gandeam la tine, cu miss2 super-mancacioasa cred ca ti se duc rapid kg acumulate cand cu carnaciorii.
Eu la Nati am reusit sa slabesc cele vreo 10 kile cu care am ramas dupa nastere cam numai prin alaptat, nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis pediatra dar a avut dreptate. Am avut si eu parte de o haplea...

Ce ati facut pana la urma cu celulele stem, ati recoltat? te-am mai intrebat dar nu mai stiu daca mi-ai raspuns, scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Elise e bine, azi a luat ultima pastiluta de antibiotic, a fost la ctrl (pediatru) si e ok. Peste 2 sapt repeta raza (o sa-i faca si ceva teste TBC, dr. a zis ca e o verificare de rutina). Acum continuam cu biotics baby sa refacem flora si Liv 52 sirop pt ficatel.

Pe 21 se interneaza mama in Iasi, la hematologie. M-a sunat frate-miu ieri, il roaga in fiecare seara sa-i arate poze cu fetele din albumul picasa, se uita la ele pierduta, le revede de 3-4 ori in fiecare seara, de parca i-ar fi frica ca nu o sa le mai vada. Nu stiu ce are, nu ne zice nimic (doar hepatita), a ajuns frate-miu sa o caute pe ascuns prin analize si pastile pe care le ia. Nu stiu daca a inceput tratam. cu interferon, azi am vb cu ea si nu mi-a zis. Cand am intrebat-o cum se simte a zis ca bine, nu ameteste, nu-i este greata... Deci trag concluzia ca deja e pe tratament.

Mergi la inceput

Lavi scuze ca nu am raspuns, nu am recoltat, aici nu prea e populara metoda, adica as fi facut-o, insa ca donatie deci nu as fi putut sa le stochez doar pt mine. Dar mi-au spus sec la spital ca daca nasc prin cezariana nu preleveaza....nu am intrebat de ce ca asistenta respectiva nu vorbea prea bine engleza. Cred eu ca nu avea chef sa isi bata capul cu mine.

Ref destinatii sugerate:
-Tunisia - nu prea e momentul de planificat vacante avand in vedere ce se intampla pe la ei acum- deci as schimba pe Maroc
-Rep Dominicana si altele prin partea aia zic ca sunt destinatii de dus iarna si nu vara
- Egipt nu as merge in iun-iul-aug-sept ca e prea cald

Cu datul jos al kg....io tot alea 10 in plus le am si nu stiu daca le pot da jos prin alaptat. Mananc ca sparta....

Revin ca missa e agitata rau, nu stiu ce are.

Crissy ce mai fac fetele?

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Alinus cum nu le puteai tine doar pt tine? Legal nu puteai sau nu ai fi vrut tu sa le tii?

Tunisia - probleme politice? Scuze, nu am stiut, nu-s prea la curent cu politica.

10 kg in plus nu mi se pare asa tragic, atatea am avut si eu dupa fiecare fata fata de momentul initial. Eu zic ca reusesti sa le dai jos prin alaptat daca mananci cat de cat normal, nu extra.

Crissy ma bucur ca e bine Elise si aoleu, sanatate multa mamei tale!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am niste chestii in lucru, dar am un chef...

Crissy, bine ca s-a reparat blue-eyes-Elise!Dubioasa treaba cu mamica ta! Tinem pumnii sa nu fie nimic foarte grav!

Lavi, Alinus, ce probleme politice? Nici eu nu aveam habar.

Io am dat in bulimie. Mananc non-stop, pe fond nervos. Deci nu m-am ingrasat decat infim in perioada sarbatorilor + Revelion, da' am luat acum de cand am revenit in tara un kil.
Adevarul e ca la cat kilometraj am bagat in Sicilia, nici nu aveam cum sa ma dolofanesc prea tare.

Apropo de asta, ma duc sa mai infulec din restul d eprajitura pe care am facut-o acum 5 ore si m-am ocupat eu exclusiv de ea.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Lavi legat de stocarea celulelor in cont personal am primit acelasi raspuns de la 2 gineco olandezi: ei considera asta o " afacere" si deci nu pot sa imi dea detalii si nici sa ma sfatuiasca. Asa ca ar fi trebuit eu sa caut iar cum in olandeza nu ma descurc deloc nu m-am incumetat. Si bine am facut ca uite mi-au trantit-o in ultima clipa ca daca fac cezariana nu pot sa imi preleveze. Eu chiar vroiam sa donez!

Tunisia - mda " rivolutie" fetelor, googaliti ca e jale!

Noki nu te mai intreb ce praji ai executat ca stiu ca esti secretoasa, ca ti-am cerut noi prietenii tai de pe FB reteta de la o alta praji ce ne-ai varat-o sub ochi in forma electronica....si nexam raspuns:)) Asa doar de saliva...

Io oricum nu pot sa prestez ca missa 2 e sensibila de urechi si deci nu pot sa dau drumul la robot....si am 2 care asteapta la rand. Uite aici:
http://nougatines.blogspot.com/2010/02/biscuit-mousse-au-citron.html
http://nougatines.blogspot.com/2010/01/le-chinois-lorange.html

Da' acum ma duc sa halesc niste carnaciori....tot de frankfort Lavi ....ca asta am in frigi. Ah ba nu am si salata de vinete....cumparata de la turci!

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Noki esti mortala cu praji! Nici nu ma mir ca te razboiesti singura cu praji ca am vazut-o eu pe mimoza alimentara de Sarahlina cum face fata problemei

http://www.hotnews.ro/stiri-international-8205913-video-vulcanul-etna-erupt-din-nou-miercuri-noaptea.htm?cfat=
Vad acum la stiri ca miercuri seara au inchis aeroportul Fontanarossa, cica la hotnews "un aeroport din zona", joi l-ai redeschis dar tot nu mi-as dori sa ma fi prins eruptia.

Alinus indubitabil e o afacere, asa e si aici. Pe de alta parte, Doamne fereste, poate cineva din familie sa aiba nevoie de ele. Bun, mai am pana acolo cateva etape.

In Tunisia - nici nu ma mir ca e "rivolutie", cand am fost noi era cam dictatura, cultul personalitatii, afise mari cu realizarile iubitului presedinte...

Aha, deci tot cu carnaciorii votezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Alinush, io nu din secretomanie nu postez retetele (hi hi hi...io si secretomania...baba si mitraliera) ci din lipsa de timp/chef cateodata.
Asa ca iacata reteta mea de suflet - gata in 10 minute si la cuptor o ora maxim. am executat-o cu toate fructele posibile. Lavi stie.

www.supereva.ro/info.asp?id=2176" target="_blank">PRAJITURA USOARA SI BUUUUUUNA!

Lavi, glumesti cu razboitul "singura"? Stii ca pe Sarah o compenseaza la capitolul culinar si pofticios cu varf si indesat alte persoanje apropiate mie, numai ca aseara am avut program de exclusivitate cu bufnita si da, la ea bunatatturile alimentare nu se numara in meniu.Corolar: prajitura-tava e aproape gata.

Ma apuc de treaba. Am un cheeeef....

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput