***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cum se mai simte Elise?

Feli cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Salve si de la noi!

Mai intai: La multi ani Andru de Mara!

M-am delectat cu poze siciliene....Anda de ce zici ca mie imi place atmosfera de iarna, imi aminteste de vremea cand eram in sudul Frantei si ne plimbam peste tot fara a fi inoportunati :) de turisti....si mama ce norocosi ne simteam. Savuram fiecare clipa....Vara e mai cu o plaja balaceala si....asa o vizita intre 2 mese....Nu intelegi nimic. Sa va fie de bine Lavi si.... Noki! Habar nu aveam ca ai fost si tu!...Si felicitari Nokiutz!

Vai de mine, deja incep dintii sa cada? Noi abia de putin timp am inceput sa ne spalam regulat si constiincios pe dinti :)

Chiar ce mai face Elise? Dar Nic?

Ma duc sa caut ....vacanta la vara. Daca nu finalizez saptamana asta ....renunt.

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Eu am cazut in butoiul cu depresie cauzata de tonele de task-uri simultane - serviciu, scoala, etc. Nu am chef de nimic, jur.

Mara, sa-ti traiasca mezinul, sa fie norocos si iubit!

Chiar ca woow cu dintisorul cazut! La dinti noi sanatosi si frumosi!

Alinus, si ! Cum sa renunti? Vrei na-na la fund? Pune mana si cauta cu sarb. Maaaama, ce mi-ar mai placea si mie o activitate de-asta. Recunosc ca cred ca ar fi UNICA activitate care pe moment mi-ar face placere.

Lavi, m-a innebunit ieri Sarah cu Clara si baletul. Toata dupa-amiaza a topait prin casa in ritm de Spargatorul de nuci.Fetele ce comentarii au tras?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

multumesc frumos pentru urarile de ziua lui andru!

cu ocazia asta, azi a fost si prima zi de serviciu

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mara..wow...ce flacau mare ai, sa fie sanatos si cu mult noroc in viata.Si tie un reinceput in activitate cat mai lin si fara stres.

lavinia..mie mi-a placut tare mult atmosfera si vremea, totul este superb . In vara asta tot in italia mergeti?

nokisor apoi sa va fie de bine, arati happy !

andacolectivul este cel ce te indeamna sa iti cauti altceva? sanatate lui nic,cum se simte?

meemsy pozele voastre sunt superbe, sa va fie de bine iesirea la zapada, si daca nu v-a fost de ajuns va invit in ro

alina, da, nu mai am timp mai de nimic...job, casa..etc.Succes in gasirea vacantei ideale, ce mai face alesia? Cum se inteleg surioarele? Ai inscris-o la cresa pe missa mica?

cornelia ce mai faceti? ti-ai mai revenit cu sanatatea?

Nici alexiei nu i-a cazut vreun dintisor insa prietena ei de-o seama are deja 3 schimbati si in clasa ei sunt multi copilasi deja cu dintisori cazuti. Alexia mea vine acasa de la gradi si ma intreaba cand o sa ii cada si ei dintii, crede ca este ceva fun .
Si ca sa vedeti ce baiat mare am, de curand matei al meu( zis patei ) a venit la mine in brate a inceput sa ma mangaie dupa care spune -"mami este mumoasa, mami esti divina " wow nu cred ca stie el ce inseamna insa a stiut perfect cand sa il foloseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

de curand am descoperit filmutele cu Simon'a cat, le gasiti pe youtube, sper sa va placa. Eu le ador.

Vai, a inceput deja sezonul dintilor lipsa? Ce repede trece timpul. Parca mai ieri ieseau si ii mancau gingiile.

Am vazut doar primele 5 poze din Sicilia, mama, parca erau din alta lume, caldura (cat de cat, dar fata de vremea noastra e canicula), stradutele acelea inguste pe care le ador.. Hm, imi inchipuiam altfel Sicilia, in mintea mea era compusa numai din femei galagioase si rufe puse la uscat in public.

Mara sa-ti traiasca Andru!

Eu ma simt bine, de ieri nu am mai folosit sprayul (ca s-a terminat si nu am apucat sa iau altul) si ma simt... la fel. Nici mai bine, nici mai rau.
In schimb, ma doare bila, nici nu e de mirare din moment ce am mancat ca porcul. Cred ca de stres am balotat asa, ca nu aveam ce face

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

roxi,feli, multumesc!
flavi chiar plange ca nu i-au cazut dintii, mereu ma intreba cand.
Faina declaratia lui Patei

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mara, sa-ti traiasca Andru', sanatos, voinicel, zambaret si iubaret!
Nu mi-a venit sa cred ca maricel este, nu l-am mai vazut de cind era bebe. scump foc!
acomodare rapida la serviciu!

Fetelor- - lavi si nokisor , sa va fie de bine vacanta, nu am vazut poze dar am inteles ca ati avut distractie.

Proadelina, ai baietel mare!
de pe la ce varsta incep sa le cada dintii?

si eu sint acoperita in hartoage, sper la sf. saptamanii sa ma eliberez si sa pot respira cit de cit, sint mereu - ca toata lumea, de altfel - in criza de timp.

pupicele tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumim de urari!
Dupa stiinta mea, de pe la 5, 6 ani incep sa cada dintisorii si sa creasca altii in loc. Deci, in curand colectia de pitici vor schimba dintzisorii unul cate unul.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput