***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Uf fetelor, stati ca inca nu am ajuns la Provence, acu caut pe coasta..da, da vila cu piscina vreau doar pt noi, mi-am jurat anul trecut in creta ca asa o sa fac ca sa nu mai stau la panda la sezlonguri sau loc la piscina....Dar vad ca nu gasesc ce vreau deocamdata, sper sa nu ma sucesc iar.

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alina stiu pe cineva care a fost f incantata de cazarea asta:
http://www.hotel-lhermitage.com/

Nu stiu daca se pupa pe ce vreti voi dar baga un ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani, Ioanelor si Ionilor!

corap, aha, deci asa cu artificiile, of, of. bine c-a fost numai un pic. pe aici m-am speriat de ce-a fost la stiri dupa Anul Nou - tot felul de raniri urate de la petarde, etc - multe construite in casa

lavi, super cronicuta, mi-a placut. imi pare bine ca v-ati distrat. eu zic octombrie-noiembrie pt bb :)

anda, sanatate lui nichita! stii deja, grija mare sa nu isi rupa crustele, cand s-or face. eu am 2 semne pe fata de la asa ceva (aveam 4 ani cand am facut, si acum imi aduc aminte ce tare ma mancau). bafta cu jobul!

meems, spor maxim la noul job si un an nou mai bun

bic, si tie spor la job. dupa ce te obisnuiesti un pic o sa ai mai multa energie (zic eu din experienta mea) si o sa fie mai bine si pt smaranda, atunci cand sunteti impreuna. ce i-ai zis, de ce te-ai angajat? (unii parinti o spun ca obligatie, pt ca ne trebuie bani, etc, si atunci copilul e suparat de mila lor). daca intelege ca iti place si te implineste isi schimba atitudinea.

noi (eu si Maya, adica, partea rationala a familiei nu a putut fi atrasa in asa ceva) am sarbatorit cu mare fast ziua matzei ( a implinit un an)

alina, eu m-am inscris mai demult la unii, arbitel, cand cautam vacanta in franta (tot provence), imi trimit de cateva ori pe saptamana mailuri cu oferte continand vile care seamana cu ce spui tu acolo. cred ca ii stii - multe sunt de la particulari.

cami, si eu tot cu tutunaru am nascut, cu mine a fost vorbaret :) putin mai sobru, neglumet dar un dr f bun cica ar fi si parvu, tot de la elias. la inceput am fost de 2 ori la el, n-am ramas pt ca insista cu cezariana in caz de miopie mare - de asta l-am ales pe tutunaru, de altfel, citisem pe forum din 2003 ca te sustine sa nasti natural si in conditiile astea (asa cum fac si medicii de afara,de altfel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iote Mihaela nascusi tot cu Tutu...cred ca om fi dat noi nas in nas vreodata pe la consultatii...pe vremea aia avea cabinetul pe Maior Coravu..ce boierie..... Si cu mine a fost si este tare vorbaret, dar stiu persoane care s-au plans ca ar fi fost mai tacut si ursuz si de-aia am zis sa mentionez si aspectul asta

Anda atunci ca urare de an nou, sa inteleg ca ar trebui sa-ti urez sa bifezi macar una din destinatiile de pe lista? Doamne ajuta!

Ca tot vb de vacante, ia bagati colea si la mandea o parere. Barbatul meu ar vrea sa bagam anul asta o Grecia (eu una zic pas la Turcia anul asta ca mi-a ajuns 3 ani la rand). Vroiam ceva gen resort, nu musai cu AI dar sa fie frumos. M-am uitat prin Santorini sau Zakynthos. Gasisem si niste complexe de vile cu 2-3 camere, piscina proprie, bucatarie utilata complet, gratar, loc de joaca, etc...dar nu stiu cam cum sunt conditiile pe acolo. Ceva recomandari de vreun hotel bun aveti?

In alta ordine de idei..fac si eu ca ala din filmulet..."caut un dres 6 DEN si nu gaseesscc..." Am scotocit azi tot Titanul si Unirea..nimic. Doar negre. Maine Mall scrie pe mine

Fug la colorat cu fimea, ca-i veni cheful acu'

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

madau, am mai vorbit de asta, cred ca ai uitat , nu, nu ne-am intalnit ca ne-am fi adus aminte. da, pe maior coravu si eu stateam de partea cealalta a parcului national, veneam la consultatii pe jos la plimbare prin parc, ce frumoasa a fost toamna aia eu am avut din prima senzatia ca pot avea incredere in el si senzatia m-a insotit pana la sfarsit. si a fost corecta.

Mergi la inceput

Miha80, ati fost tari de tot cu ziua matei! Bravo pt cum ati gasit prilejul de sarbatoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Eu am intrat oficial in stare de toceala pentru examene. Vedeti ce chef am, nu?

Miha, hi hi hi, ce figuri ati fost voi, "partea irationala a familiei" ca ati sarbatorit pisica!

Alinus, woow, faina destinatie. Eu cam in acelasi stil visez la Toscana. Mi s-a pus para rau pe Italia.Doar ca prima data trebuie sa ma decid ce banca sa jefuiesc.

Laaavi, pozele? Tu esti unica speranta pe moment, ca eu nu ma timp nici sa respir.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mihaela ce bine ca mai scrii si pe la noi...asa detaliat cum imi place mie. Voi de anul nou ati fost in Germania nu? Ca ziceai de focuri de artificii. Exact asa si aici, focuri si petarde de nu mai vedeai nimic de fum....si tine frate pana dimineata pocnitorile lor.... Noi am stat pe balcon sa ne uitam si....sa tinem sub observatie masina :)) Si locuim intr-un cartier bun, calm, civilizat....ce-o fi fost prin alte parti nu pot sa imi imaginez:)

Da, pe abritel caut si eu vile....e singurul site pe care l-am gasit.
Noki daca gasesti vreo banca ceva vreau si eu ca sa pot inchiria ceva de genul: http://www.abritel.fr/location-vacances/p417429a
( pretul e pe saptamana:))

Lavi multam, arata tare fain dar nu vreau hotel vreu vila individuala

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Hai ca incerc sa finalizez cu pozele in seara asta.

Am confectionat 80 de sarmale si le-am pus la fiert, o portie mancam maine restul le pun la congelator portionate in pungute. Astea-s sarmalele mele pe iarna asta cred.

Alinus, da, stiu ca nu e fix ce vreti dar am pus si eu linkul si pt clatirea ochiului ca e frumoasa vila.

Frumoasa vila ochita de tine si scumpaaa

Miha as vreau eu octombrie-noiembrie, cel mai mult as vrea octombrie dar stiu si eu daca imi dau astia rezultatul in timp util?
Pana una alta vad ca functiona calendarul pe decembrie, sunt in dubiu ce sa fac in ianuarie. Sunt Z2 acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

va imbii cu o felie de tort
http://picasaweb.google.com/bitica98g/8012011ZiuaLuiAndru?authkey=Gv1sRgCNyWxKqyvpSGQw#slideshow/5559905099184090786

cami si feli, multumesc mult!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput