ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(153)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Buna dimineata burtici dragi
Sper ca ati petrecut un Cracun minunat si plin de pace.
Mie acum mi-au plecat musafirii (s-a dus sotul sa-i duca la gara). De miercuri (de cand am intrat in concediu) am stat numai in picioare: fa mancare, pune masa, strange masa si tot asa.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt inca in varianta 2 in 1.
Sotul meu a fost minunat si m-a ajutat la toate de la curatenie pana la facut mancare. Nu as fi reusit fara el.

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit noilor bebici

Am vazut incurajari pentru Mirela si pentru Danina: sa va dea Dumnezeu putere pentru ziua de astazi si multe bucurii la intalnirea cu bebeii.

Ma duc sa recuperez din urma ca am cam 3 capitole de citit din urma.
Azi stau doar in pat si recuperez.
Va pup cu drag.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata, burtici!!!

Multa sanatate si bebei sanatosi, Mica Daria si Bebelana!

Eu raportez o noapte urattaaa cu o indigestie din care nu am scapat decat cu triferment, cu primele dureri de spate si burta ca la menstra si, colac peste pupaza, m-am trezit umflata ca o panisoara! Ca tot spunea cineva ca nu ma plang...iaca na!...desi ma amuz cand vad ce picioare am Oricum de azi cam tai sarea si gata...

Si sa fac galeria fetelor noastre norocoase de astazi

HAI, DANINA!!! HAI, REBECCA-ELENA!!!

HAI, MIRELA!!! HAI, RAZVAN!!! HAI, ROBERT!!!

Stati linistite ptr ca noi vom fi aici pentru voi, totul va decurge cum trebuie si veti avea bebeii in brate!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata, poftiti la calda

Mica Daria si Bebelana si nun buchet de

Foxy, nush, un aparat electrocasnic ceva, un robotel de bucatarie..

si acum galerie pt cele ce si vor tine puiutii in brate astazi

Hai Mirela
Hai Danina

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Monik, de la ce ai facut indigestie...ai grija sa nu mai papi si azi din aceeasi mancare
sper sa te simti mai bine

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Foxy, nu ai spus cam cat de costisitor sa fie cadoul, cat de buni prieteni iti sunt.
Eu as lua o planta de casa, ceva mai interesant, un bonsai de ex. Cu un ghiveci mai smecher.
La o adica, te poti inspira la prima vizita cam ce le lipseste, isi doresc si ce stil au in decoratii ca sa nu dai ceva degeaba :).

Monika, putin regim ca dupa o masa copioasa . Ai mancat ceva anume?

Adam (22 mai 2008) si 38+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Nu, fetele, eu nu stiu sa mananc copios...nici nu cred sa fi mancat vreodata copios Dar am mancat tarziu, cu o pauza mare intre mese si am mancat repede ca ma lovea asta mica de ziceai ca vrea sa iasa (e rea la foame) si din cauza asta...De mancat am mancat o racitura de pui, f slaba... Eu ar trebui sa mananc mese dese si mici, dar...asa e de sarbatori cu atata mancare, parca nu-ti vine sa mananci nimic si tot amani, si te alegi cu indigestie.
Acu sunt bine, traiasca trifermentul permis in sarcina!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NEata!!!

Bebelana, MIca_Daria sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si sa aveti parte de tot ce e mai bun p lume

Moni cum ai reusit mama sa te strici la burtica??? ai grija k perioada asta e tare pacatoasa

Ana_micu multumim pt urari si sa iti dea Domnu cat mai repede un prunc sanatos de care sa va bucurati

noi tot 2in1. asa k Tierry,Roxx noi am ramas pe pozitii pt joi voi cum sunteti???

Zumzu, Abramburica voi ce faceti????nici un semn nimic???

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 4 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si de la noi,acu m-am trezit si am intrat rapid sa vad vesti noi.
Felicitari Ciudatica, Ioana, Mimo, multa sanatate, refacere rapida, sa va bucurati de buburuze.
Si sa fac putina galerie pentru fetele care urmeaza sa nasca.
Hai MIRELA, DANINA, ZUMZU, ABRAMBURIKA

mica_daria si bebelana.Multa sanatate voua si bebelusilor din burtici.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Bebelu-foarte frumoase pozele.

Andreea 33+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi !
madalina imi place noul nume ales , totusi parca ma obisnuisem cu Bobita
tunde sper ca te simti mai bine azi, nu mai iti curg mucii p'aci.

Hai Mirela
Hai Danina
Multa bafta fetelor, suntem cu gandul la voi ! asteptam vesti !

ioana ma bucur ca esti bine si tu si bebe.cand poti,asteptam poze

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput