ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(153)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dragele mele
La mine raceala e in toi...am o stare

Deci sa dea Domnu sa am dreptate in ceeea ce priveste cap 153 minunee

FELICITARI MIMO!SA CRESTI MARE BEBE LUCA!SA FII TARE SI SANATOSINSEAMNA CA AVETI DEJA 3 SAPTAMANI MAI!

HAI DANINA!DOMNU SA VA AIBA IN PAZA!

HAI BLUE NIGHT!!!!!HEI HEI HEI!!

N-O UITAM PE ZUMZU SI ABRAMBURIKA!

HAI MIRELA2!!SCOATE BOBOTZUCII NAZDRAVANI SI BATAUSI!

SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE!!!!1

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde nu te-a lasat deloc????
multi sa te mai lase un pic

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 5 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Tunde, sanatate!!!

Bebelu, oare sa fie asa? 170? Da Doamne!

fetele, sa stiti ca eu am intrebat de baut vin, ca voiam sa mai iau cate o gura de vin rosu ptr anemie, si mi-a spus dr ca pot bea cam 50 de grame de vin o data sau chiar de 2 ori pe luna. Asa ca daca va e pofta puteti gust fara grija.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BEBELU;nu prea am capul cat un bostan..cel mai mult ma enerveaza nasul infundat...la 11 m-am sculat din pat..

Madalina;sarna pt bunatati..frumos nume ai ales..

Avem papa cat pt o caruta mare da nu prea pot manca..nu imi trebuie nimik..astepatam niste nusafiri dupamasa....poate au pofta mai mare ca noi

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Tunde, sanatate!!!

Bebelu, oare sa fie asa? 170? Da Doamne!

fetele, sa stiti ca eu am intrebat de baut vin, ca voiam sa mai iau cate o gura de vin rosu ptr anemie, si mi-a spus dr ca pot bea cam 50 de grame de vin o data sau chiar de 2 ori pe luna. Asa ca daca va e pofta puteti gust fara grija.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

eu vreau niste sampanie din aia buna

Tunde nu ai incercat cu pinosol? eu am bagat si olint de 2 ori ca numai putea si nu aveam altceva. dar dupa m-am simtit super bine.
te cred k nu iti arde de mancare si eu sunt la fel cand mi-e rau.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burtici cu buburuze!
De ieri n-am intrat si vad o groaza de vesti bune!

Vad un puiuc Luca Alexandru de mamica fericta Mimo care ne-a luat-o inainte la toate..., apoi Tudor si bb Iris a mamicilor norocoase Ciudatica si NumeIoana!
Felicitari mamici, bine ati venit bebelusi! Sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi!!!

Apoi... hai Zumzu, hai Abramburika, hai Mirela, hai Danina - sa aveti nasteri usoare si bb sanatosi!!!

Si nu in ultimul rand am intrat sa urez tuturor un Craciun fericit, de poveste alaturi de cei dragi!!!
Va pup dulce pe toate!!!

Noi avem cel mai fericit Craciun alaturi de puiul nostru scump!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Va urez un Craciun fericit si calduros alaturi de toti cei dragi!

Felicitari noilor mamici Ce fain e sa vina bebe de Craciun, si eu cred ca acesti copii sunt norocosi si deosebiti Mi se pare cel mai minunat cadou

Cele mai bune ganduri de la mine pentru Danina, Zumzu, Mirela si Ambramburika!!! Hai fetelor sa marim listuta de bebei!!

Noi, cele de pe 30, am ramas in formula completa, daaaa?!

Madalina, f fain cadoul. Si al Daninei la fel

Azi nu fac nimic cred, lenevesc... Am fost de dimineata la impartasit, chiar m-am simtit f bine ca m-am dus, doar ca nu mancasem nimic, si era si super dimineata si am venit acasa cam ametita de la vinutz Si dupa ce-am mancat, m-a luat o durere de ficat, vai vai... doar m-a avertizat dr. sa nu mananc mancaruri grele Noroc c-am luat no-spa si am atipit si mi-a trecut. Acu' am mancat branza de vaci...

Vizite placute fetelor, si o zi deosebita, fara nici un fel de eveniment neplacut

Mergi la inceput

TIerry eu momentan sunt tot 2in1 asa k raman pt 30
mirela a pica. k ea se interneaza maine.
mai ramane roxx si mai era cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

CRACIUN FERICI!!!! Sa fie plin de bucuri si voie buna sa fim cu toti sanatosi si DD sa aiba grija de buburuzele noastre
Felicitari noilor nascuti:sa fi-ti sanatosi si mancaciosiiar mamicilor o recuperare grabnica si multa liniste alaturi de puiu lor
ZUMZU
ABRAMBURIKA
DANINA
MIRELA

Cu ajutorul lui Dumnezeu36+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ce liniste p aici...

Tunde pup sa treaca raceala

noi am mancat si acu lenevim..

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput