ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(153)
Raspunsuri - Pagina 16
monika_bt spune:
HAI, MIRELA!! HAI, RAZVAN SI ROBERT!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
31+
florintunde spune:
aoleu''asa m-am obosit..n-am spor nici la scris...mahhh!astia au mancat aproape toate bomoboanele de pe brad

vai ce le fac cand vin acasa..si erau atata de bune..

le-am trimis la colindat ..stau si ma calaresc toata ziua...sa vina numa pe la 11
..asa au primit ordin
Tunde
32 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
monika_bt spune:
FETELE, ce stiti de preclampsie? Ma cam ingrijoreaza faptul ca mi s-au umflat picioare jos, la ousor...parca asa dintr-o data...Mi-am luat tensiunea si am 10 cu 6...caci cica asta ar fi un simptom...Voi care mai aveti picioarele umflate?...stiu ca Mirela a avut mai mereu...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
31+
de_ea spune:
Monika-si eu am mainile si picioarele umflate rau.mi-am scos aseara inelul de logodna si ar trebui sa scot si verigheta dar parca nu ma indur.
Andreea
33+ cu
Medeea
bb_yasmi spune:
monika la prima sarcina le aveam asa umflate ca nici o pereche de papuci nu imi mai intrau in picioare. dupa ce am nascut, a doua zi, stateam in pat la spital si imi admiram ousorul de la glezna...
mi se parea asa frumos ![]()
![]()
eu am pus asta pe seama celor multeeee kg adunate si ca nu am tinut cont deloc sa nu mananc sarat ....acum vad ca nu am inca deloc pcioarel;e/mainile umflate.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
32
AMR 8 sapt!!!!!!!! 

luciact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt FETELE, ce stiti de preclampsie? Ma cam ingrijoreaza faptul ca mi s-au umflat picioare jos, la ousor...parca asa dintr-o data...Mi-am luat tensiunea si am 10 cu 6...caci cica asta ar fi un simptom...Voi care mai aveti picioarele umflate?...stiu ca Mirela a avut mai mereu... Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+![]() |
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1221

34+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
luciact spune:
monik am pus link cu preeclampsia
eu am adik aveam degetele de la maini ffff subtiri, acu am niste maini umflate si un disconfort.....de nu ti spun, dar doar atata lucru nu inseamna preeclampsie
incearca sa mananci mai putin sarat si sa bei muuuuuuuuulta apa, asta fac si eu

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
bebelu86 spune:
AM VB CU MIRELA!!!!
ESTE BINE. ARE 2 BAIETEI FRUMOSI FOC. UNU DE 2400 SI UNU 2500G. A NASCUT LA ORA 2.26. ACU ERA LA TERAPIE INTENSIVA, ERA BINE, CU CALMANTE.

FELICITARI MAMI MIRELA!!!!!
BINE ATI VENIT BB ROBERT SI RAZVAN!!!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
Ultimele 4 zile cu burtica!!!! 
Irinukaaa spune:
Hey burticute!
Felicitari Danina! Bine ai venit pe lume bb Rebecca Elena! Sa fi sanatoasa, cuminte si papacioasa!
Hai Mirela! Asteptam vestile bune de la tine!!! 

Lori ce scumpete de baiat aveti voi acolo... sa-l mananci nu alta!!! 
Noi la fel cum ne stiti... cumintei, papaciosi... incepem sa stam treji din ce in ce mai mult... o trezire pe noapte... si cam atat!
Pupici dulci la toate fetele scumpe! 
Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
Shines spune:
FELICITARI MAMICO X 2!!!!! BINE ATI VENIT PE LUME MOTANEI SCUMPI!!! 

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei