PRIETENE FARA TITLU (73)
Raspunsuri - Pagina 20
Ingrid S spune:
Ceau dragelor!
Aici ninge slab si nu se depune deloc. Intai lapovita, apoi ninsoare, dar inutil.
Ieri mi-a fost tare rau. A facut sotul salata de castraveti, rosii etc, cuburi de branza si ton. Am zis, hai ca mananc sa vad cum e. Vai de mine, peste cu legume? Toata noaptea m-a durut capul si n-am vomitat de frica, iar sa simt pestele pe gat?
Cristina, iti multumesc! Esti o draguta si va asteptam pe aici oricand. Imi pare rau de accidentul avut, ghinion curat. Ce face Razvan? Tu esti in sesiune acum, spor la invatat!
Moni, am pus poze. Dar le sterg dupa doua zile. A vazut ca si Cristina a pus, coincidenta face ca sa am niste instantanee luate in masina in Oltenia in care Diana poarta aceeasi pantaloni raiati rosii, haha, o sa creada binevoitoarele ca numai o singura pereche are. Adevarul e ca n-o imbracasem de Mall, nici pe mine, initial a fost vorba ca mergem in parc.
Mai am de la serbare, una in casa cand se prosteste si ultimele sunt cu elefantelul Dumbo, facute azi. A lipit doua foi una de alta si l-a reconstituit. Mi-e lene sa pozez acum "creatiile" ei, are o gramada. Noroc cu desenul de acum.
Mira, la padure? Daca sunt imbracati bine, o iesire n-are ce sa le strice. Bucura-te ca au interes. La gradinita cand vine iarna, stau doar in clase. Ca e frig, haine multe de imbracat-dezbracat, noroi, daca nu-i noroi e zapada, bla-bla...
M-am lungit, mai scriu dupa ce-i dau mancare.
http://s1222.photobucket.com/home/Ingrid281/index
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
INGRID vai ce frumusete Tare mult imi place cum ii sta cu parul desfacut! Sa nu cumva sa stergi pozele pana nu apuc sa i le arat si Dianei mele.Suuuper si elefantul ala ! Ei vezi Diana mea nu reproduce dupa model.Parca odata i-a desenat pe Mikey Mouse si pe Minnie Mouse pe care ii vazuse pe-o coperta, dar nici atunci nu a respectat punct cu punct imaginea,ci a improvizat la greu.Ii place sa impopotoneze personajele : haine cu nasturi,fundite,buzunare,desene pe haine Plus le pune agrafe, cercei,bratari,margele si alte minuni.Imi pare rau ca nu ti-a picat bine meniul ala,eu cand mi-am mai facut reteta respectiva n-am avut nimic.Dar mie imi place pestele
La noi continua vremea de kk-o,eu lucrez,Tudor doarme inca,deci e liniste - asta pana nu se intoarce Diana de la gradi.Maine si poimaine mergem iar la balaceala Eu as vrea sa incercam si la patinaj asta daca il vrajesc pe frate-meu sa vina cu noi.Si daca nu-i aglomerat si daca gasim de inchiriat patine pe masura ... cam multi daca.Dar oare se poate patina pe asa hal de vreme?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
SUBIECT NOU:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160523
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI