PRIETENE FARA TITLU (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI EMMA! Sa fii fericita
Ana, uite iti trimit eu prin telepatie din elanul meu. Nu degeaba m-oi scula eu devreme. Zilnic ma trezesc undeva intre 5 si 6. Iar de culcat, intre 10 si 1. Azi am fost harnica. M-am culcat la 1 m-am sculat la 5. Deh, antrenamentul cu copiii mi-a folosit la ceva: sa-mi fac acum timp de invatat. Nu stiu cum o fi la voi la facltate, dar n-am invatat in aia 5 ani cat invat acum......Daca mai imi zice cineva ca nu se mai face scoala ca pe vremuri, io-l bat. Eu am terminat cu colocviile de laborator si cu diverse lucrari si referate preexamene si mai am 6 ex de dat, pana pe 4 februarie. De fapt, din punctul meu de vedere doar ala de azi e relevant, ca n-oi fi stresata degeaba. Si tu?In anul 1 ceva chimii analitice, anorganice si matematici? si spor la! Musai sa te mobilizezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, CLARA!
LA MULTI ANI, MARK!

LA MULTI ANI, EMMA!

Eu incep examenele din 26 si e ultimul an. Nu-mi prea vine sa cred, a trecut rapid timpul...

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
Intai LA MULTI ANI EMMA!
DENISA sper ca v-ati distrat super la party!
ANAMARIA in sfarsit niscaiva poze,cam putine ele,dar decat nimic ... Spor la invatat! La bazinul ala e cald inauntru,sunt 30 de grade in aer si tot 30 de grade in apa.dar de-aia aseara Diana avea deja niscaiva muci ... si n-a mai avut asa ceva de-o gramada de vreme.
LILI hai mai baga un rand si p-aci sa ne zici cum ati petrecut la munte!

Io am dormit ca naiba,mai mult am fost treaza decat am dormit! Tudor s-a fatzait toata noaptea - dadea si cu capul de pat intruna - pana l-am luat intre noi.Iar dimineata a fost tot la mine in freza cu mainile si cu picioarele in spinarea mea Diana s-a trezit si ea de vreo doua ori smiorcaindu-se,intai mi-a zis ca ii e infundat nasul si i-am mai pus vibrocil,dar a doua oara mi-a zis ca o dor dintii - asa ca i-am dat nurofen.Cred ca de-aia s-o fi trezit si prima oara.Dimineata cand sa mearga la gradi,iar a zis ca o dor dintii,asa ca Ghita i-a dat nurofen si ... doarme si acum.Azi trebuie sa sun sa o programez si la dentista.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Am revenit.Am uitat sa zic ca mi-am inceput ziua scapand pe jos cana de ceai pe gresia din bucatarie.Acum sper ca macar cioburile aduc noroc Am o gramada de lucruri de care trebuie sa ma apuc,nici nu stiu cu ce sa incep
BRANDUSA trimite si mie niste elan de-ala La mine in general e greu pana ma apuc de ceva ca dupa aia prind gustul si nu ma mai dezlipesc de treaba.Dar au grija astia mici sa ma intrerupa ...
ANA am uitat,ce m-am distrat de Clara cu saritul gardului Diana cand a fost ultima oara parca nu a fost asa de incantata: nu avea partener de topaiala,ca baiatul cu care am fost era pasionat de masinute-trenulete, nu de sarit la gonflabile! Degeaba tot tragea ea de el,ca n-avea de cine ... si ei ii place sa aiba partener de zbenguiala,altfel nu e distractiv.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Helllo,
Multumim pt urari, sa dea Domnu' sa fie toti copiii sanatosi ca pe restul le dovedim noi.
Emma a tratat cam serios totul, era preocupata de dimi sa duca pungutele la colegi la gradi-acolo o serbeaza dar nu cu tort, ci cu suc si chips-ca sunt copii alergici.
Aseara au avut fun la locul cu trambuline gonflabilw si alte minuni, m-a lasat aparatul cand sa pozez tortul, dropul nu m-a lasat sa icnarc filmul cand ii cantam-oricum a avut tort de inghetata(e o poza cu ea cu cu farfuria in fata) cu Ariel-mica sirena,f. bun (cioco si vanilie) si arata f. fain,asa cum a vrut ea.
Azi o serbam in familie cu tort de bezea cu ceva cioco- a primit de la noi carti in egl si franceza,un joc ot DS(cel primit de la mos), rochita rosie din poze, o felicitare tare faina care ii canta si iarsi ceva haine, carti,creioane,markere,scrable-asta cred ca la cabana sa il punem in aplicare si bani si card sa ii luam schiuri si clapari,dar cred ca pt la anul i le vom lua ca sunt reduceri acuma si are deja.

Revin,ca treb sa trimit un mesaj urgent-CRIS sunteti bine?

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, FRUMOASA EMMMA! ITI UREZ MULTA SANATATE SI NOROC, SA REUSESTI IN VIATA TOT CE ITI PROPUI!

Noi pe aici, ne pregatim de vizita, imi propusesem sa mai scriu un mesaj ieri si s-o felicit pe micuta si am adormit. Imbatranesc.
Nu mai tin pasul cu voi.
Denisa, mi-ai dat idei cu scrabble si cu alte jocuri, tot caut ceva fain pentru ea, si ce ar fi mai nimerit decat un joc cu cuvinte?
Ce ar mai vrea sa se joace si stiu ca e pregatita, (nu prea am eu rabdare) ar fi sahul.
Voi duceti chips si suc la gradinita? Noi bomboane sau tort. Nu sunt alergici in grupa, am fi primit indicatii pana acum la zilele de nastere.
Cristina e pe drum, scriu eu cand ajung. E totul ok cu ei.
Revin, ma striga Diana.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata!
INGRID mi-ai amintit de scrabble,vai ce mult imi placea jocul ala Pentru Diana mea cred ca e insa cam devreme,desi deja stie si ea literele.Mai degraba as invatat-o sah-ul dar mie si mie cam lene.Si ieri ma tot inebunea ca de ce fac toata ziua acte si nu ma joc cu ea? Chiar am lasat-o la TV la desene,desi nu-mi place deloc chestia asta,dar asa am putut lucra mai linistita.Sa mai jucat singura de-a doctorita,o auzeam in dormitor cum vorbeste singura.Apropo ultima varianta e ca vrea sa se faca doctorita si coafeza : dimineata sa fie doctorita si dupa-masa coafeza (sau invers?) Aseara a mai lucrat si la puzzle de 240 - a facut doar jumate din el,dar singura,degeaba s-a tot vaicarit si a insistat sa o ajut ca n-am colaborat,doar era vorba sa il faca singura Deja e inceput de cateva zile,dar nu sta ea non stop sa il faca,dupa 15 minute il lasa balta si se ocupa de altceva - predominant de jucat cu Tudor.Poate pana in we il termina odata Ai vostri mai fac puzzle? Si cam la cate bucati au ajuns sa faca singurei?
Cu Cristina am vorbit si eu,erau pe la Portile de Fier,inaintau prin ceata.Ceata destul de deasa e si la Arad,dar cred ca se ridica ea pana maine cand sper sa apara gasca si pe la noi.
Io am o gramada de treaba azi,noroc ca l-a solicitat mami pe Tudor la ei - ca vin matusa si unchiul si vor sa il vada si pe el. Diana e la gradi,dar azi-noapte iar s-a plans de dinti,am reusit sa o programez la dentist doar pe maine dupa-amiaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata
La multi ani Mark,
La multi ani inca odata Clara!!

La multi ani Emma, sa fi sanatoasa si fericita.

Ingrid, cum e sotul tau? Ce i-a zis medicul?
Noi nu mergem vara in Tirol. Vara avem cabana socrilor pentru o saptamana la dispozitie. Eu sper sa ajungem iar in vara acasa. Barbatu nu prea vrea ca e cald. Mai bine in aprilie. Dar eu m-am simtit asa de bine asta vara acasa…….
Si noi ne-am trezit cu noul catalogul acasa si cu poza piticoatei acolo. E hotelul unde am fost in octobrie in SArdinia. Nu am stiut. Prietena mea spune sa sunam si sa cerem despagubiri ca-si fac reclama gratuita pe seama noastra, sau cel mai bine o vacanta gratuita pentru ea….hihi.
Eu mi-s putin pe nicaieri. Ieri am fost la scoala sa vorbim de David. V-am spus ca e aerian, nu se concentreaza cum trebuie la scoala, si ramane in urma cu temele pe care le au de facut in clasa. Nu m-am mirat deloc cand pedagoga scolii ne-a recomandat politicos ca ar fi bine sa mergem la un medic cu el sa-l controleze de ADHS!!!!!!!!!!!!!!!! ( si nu la pediatrul nostrum de aici din oras, ca a auzit ea ca nu e bun, la unul care nui-l recomanda ei) .Doar e asa la moda. De la copii de 6-7 ani pana la batranii din azilele de batrani toti inghit Ritalin. Doctorii isi scriu singuri rezete, sau copiilor lor, studentii nu se mai duc la examene fara Ritalin Sa se concentreze mai bine!!!!!!!!!!! Cica nu e nevoie sa ajungem la medicamente, i-am taiat-o rapid, ca NU vom ajunge in nici un caz acolo!.
E aerian, ii zboaga gandul pe cine stie unde. Atata timp cat se discuta e primul,are un vocabular dezvoltat stie multe, retine multe detalii atunci cand il intereseaza, dar ce nu-l intereseaza nu-I pasa. Clar trebuie putin scuturat si mai mult lucrat cu el acasa, dar pana la ADHS e inca cale luuunga!!

Eu sunt inca racita. Nu mi-e mai rau dar nici mai bine. Din pacate s-a molipsit si Seline. Ieri a adormit la tata-su pe piept la pranz si a dormit vreo 3 ore.
Maine am liber. Ma duc la control sa vad ce fac cu varicele mele, si apoi planuiesc un shoping singurica in Konstanz in Germania, ……….daca tot ajung pe granita.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LA MULTI ANI EMMA!
Denisa sa va traiasca isteata de fetitza, sa creasca mare si sanatoasa si numai bucurii sa va aduca!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mira, medicul i-a dat trimitere la un cardiolog, date fiind antecedentele (maica-sa), dar nu s-a alarmat, la o mana avea 150 cu 90, la cealalta 140 cu 80, de-a dreptul buna. Ok, in continuare regim. Pai acum realizez eu: de cand s-a lasat de fumat manca numai seminte sarate. Saramura de seminte. Cum naiba sa nu o ia razna dupa un an si jumatate.
Asa a fost cu catalogul? Eh, ce sa mai ceri despagubiri. Bucura-te ca ai o fetita asa frumoasa ca au preferat-o pentru catalog.

David cu ADHD? De unde pana unde? Doar l-am vazut cand ati venit in Timisoara, nicidecum nu se incadreaza in tipologia respectiva. Doar pentru ca nu e atent? Frate, ce de idei cretine pe medicii de acolo!
Iarasi va las, mai scriu o idee, mai fac nitica treaba.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput