Dovleceii veseli va ureaza Craciun fericit!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
Am impresia cateodata ca ii trebuie forumului astuia un branci sa treaca la o pagina noua .
Ce planuri aveti de Rev? Eu acasa, impreuna cu familia. Si daca Alex va dormi la miezul noptii il voi pupa incet pe frunte sa-i spun La multi ani, an nou fericit!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
selen80 spune:
ce m-am delectat de dimineata cu poze superbe! dovlecei cuminti incantati de cadouri, parinti fericiti, rasete, veselie, super!
Hepi, Monica, Nela, multa sanatate puilor!
IUlik wooow!! gata, bagi AMR la semnatura??? eu parca o vad deja pe Daniella, o mini-obelixa frumoasa ca mama ei oare se naste direct cu codite??!
Mely, cum ar fi sa tii secret sexul bebelului pana la nastere??! sa fie asa, un pic de suspans succes in sesiune si la licenta!
Uka, tare, tare emotionant momentul! ce smecheri sunt tripletii in limuzina lor
chiar, de Mada mai stie cineva ceva??
Raluk, sa fiti fericiti impreuna o mie de ani!! subscriu si eu la ce au zis fetele, pareti o familie in care domneste armonia, se vede cat va iubiti din poze!
noi am fost pe 26 la sora mea, ne-a chemat la masa pt ziua ei, care a fost de fapt ieri (dar ea a plecat in Turcia pt Revelion...), apoi la un botez, la vecinii nostri...a fost ca o mica petrecere, nu chiar pe gustul nostru (cu manele & stuff..), dar trebuia sa mergem.....toata seara am dus munca de convingere cu mamica sa nu-i bage lapte praf fetitei nu cred ca am convins-o, pt ca e presata din toate partile (soacra, tatic, nasa...) ca nu se satura copilu', ca poate nu e satios laptele ei, stiti voi, vechea poveste doar pt ca bebelusa cauta cu gurita sanul la jumatate de ora, si pt ca are niste crize de plans in fiecare dupa=amiaza, cam la ore fixe....mie nu mi se par motive suficiente, eu tot cred ca are colici si atat...noaptea suge cam la 3-4 ore, deci n-are cum sa nu-i ajunga lapticul, nu? eu nu stiu ce sa-i mai zic s-o conving
despre noi...ma pot lauda si eu ca Ebru distinge culorile ...are un joculet cu niste piese in 4 culori, si face turnulete pe fiecare culoare in parte, dupa ce ii pun eu prima piesa....nu e cine stie ce, dar eu sunt mandra de fiecare realizare a ei
acum are niste mucisori, nu foarte multi, dar azi noapte a fost cam agitata din cauza asta...asa ca acum trage a doua tura de somn pe ziua de azi...nu i-am dat inca nimic, doar suculet de mandarine, pt vitamia C...
a inceput sa se incalte cu papucii mei si sa mearga prin casa, parca o vad in curand si cu pantofii mei cu toc in general, e o simpatica...cra-cra
pupici pe fiecare obrajor de dovlecel si mamica de dovlecel
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
raluk16 spune:
Va dau un link foarte foarte fain: http://www.hobomama.com/2010/12/breastfeeding-through-pregnancy-my.html . E despre alaptarea pe parcursul unei sarcini.
E asa de minunat scris, cu o empatie deosebita pentru copilul mai mare care nu prea mai are ce suge pentru ca laptele a secat din cauza hormonilor sarcinii... Stiam ca sunt mame care isi pierd laptele la o noua sarcina, si stiam ca sunt mame care alapteaza in tandem.
Dar acum m-a impresionat asa mult acest articol (in care puiul cel mare spune ca bebe i-a luat laptele), incat nu ma mai gandesc la tandemuri, sper sa nu raman gravida pana cand Alex isi va termina calatoria asta frumoasa la sanul meu .
Noi nu folosim mijloace contraceptive, si pentru ca mie inca nu mi-a venit ciclul, si pentru ca eu oricum aveam probleme de fertilitate. Dar mai mult, in momentul in care am aflat ca nu pot avea copii, in mintea mea m-am gandit ca nu ma voi mai feri niciodata sa raman insarcinata, chiar daca asta ar presupune sa am casa plina de copii . Dar acum, in conditiile in care laptele e inca sursa principala a lui Alex de hrana si de alinare, mi-ar parea foarte rau sa i-o iau. Sunt sigura ca asa cum nici eu nu as fi inteles toate lucrurile astea acu un an, sau doi, asa numai o mama ce alapteaza un toddler poate sa inteleaga ce e sanul pentru un copilas mai mare, cat e de tragic sa nu il aiba...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
Dana15 spune:
Buna seara!
sunt tare suparata:(; cred ca Ana are un molar cariat...am vazut acum seara, un punct negru pe care nu am reusit sa-l indepartez cu periuta;
imi vine greu sa cred, sa accept; Ana nu stie ce-i ala zaharul, de 2-3 ori pe saptamana ii fac orez cu lapte in care pun o lingurita de miere si asta de 2 luni, de cand am fst in romania si am luat miere curata de la parintii mei;
mai este cineva in situatia asta? mamicile cu copilasi mai mari?
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
mary_07 spune:
Alo,alooo,alooooo!!!!
Unde ati fugeat toate?
N-aveti planuri de Rev si va e rusine sa spuneti?
Noi inca nu stiu exact ce facem...ori acasa,numai noi ori mergem la soacra,se aduna toata familia acolo.
Ralu,chiar ma gandeam azi la tine si la alaptare .Tre sa rasfoiesc blogul tau,pe la inceputuri sa mai prind niste sfaturi ca zau,simt ca am uitat tot.
O prietena a nascut de o saptamana si mai toata ziua ma cheama la ea; a avut un san infundat dar cu chiu si vai si-a desfundat canalele. Acu' spre seara am fost iar la ea ca plangea fata de cateva ore si nu mai stia ce sa-i faca s-o opreasca.
Se calma numai cand o lua tac'su in brate .
Cand i-am vazut pe amandoi asa speriati,doi tineri la inceput de drum cu un pui de om la care nu stiu ce sa-i mai faca ,mi-am amintit de mine si de Calin ...ahh,ce vremuri...
Si e atat de mica fetita ioii,parca ai mei erau mai mari ; imi vine greu sa cred ca Alex si Razvi au putut fi atat de mici.
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 8+
Thank God it's Christmas !
mary_07 spune:
Dana,te ! Nu stiu ce sa zic,parca nu pot sa cred ca se cariaza dintii de la o varsta asa frageda,mai ales daca nu consuma zahar.
Adica nici Alex,care mai da atacul la dulciuri,nu are carii inca.
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 8+
Thank God it's Christmas !
mamideandrei spune:
buna seara! ce faceti? pe unde umblati pe gerul asta?
Dana, eu cred ca e prea mica sa aiba carii!!!mai ales ca nu are de la ce sa-i apara inca, nu cunoaste dulciurile!
Raluk noi vom petrece revelionul acasa in 4, adica eu, Andrei, sora mea si Lory; parintii merg la chef; cine a mai vazut asa ceva : parintii la chef si copiii acasa?!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Buna seara! sunt tare suparata:(; cred ca Ana are un molar cariat...am vazut acum seara, un punct negru pe care nu am reusit sa-l indepartez cu periuta; imi vine greu sa cred, sa accept; Ana nu stie ce-i ala zaharul, de 2-3 ori pe saptamana ii fac orez cu lapte in care pun o lingurita de miere si asta de 2 luni, de cand am fst in romania si am luat miere curata de la parintii mei; mai este cineva in situatia asta? mamicile cu copilasi mai mari? Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul... Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Draga mea, nici vorba de carii, sunt absolut convinsa, mai ales ca Ana nu stie ce e ala biberon si nici zahar. Sunt depuneri de mancare sau o anumita bacterie care poate exista, nu face nici un rau si nici nu ai cum sa scapi de ea. Alessia are toti dintii aproape negrii din cauza asta, cei de sus pe partea interioara, cei de jos pe ambele parti. Am fost la 3 stomatologi, toti mi-au spus ca ti-am scris eu mai sus. La noi este amplificata problema din cauza ca nu mesteca si nu musca din nimic, deci nu exista frecare. Spal-o in continuare pe dinti ca si pana acum, insa nu insista prea mult ca face rau la gingii. Eu am luat periuta electrica pe care o folosesc la 2-3 zile si deja se mai vad imbunatatiri. Bafta multa. Eu sufar enorm cand vad dintisorii aia negri dar m-am resemnat, ca nu am ce face.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Buna seara! sunt tare suparata:(; cred ca Ana are un molar cariat...am vazut acum seara, un punct negru pe care nu am reusit sa-l indepartez cu periuta; imi vine greu sa cred, sa accept; Ana nu stie ce-i ala zaharul, de 2-3 ori pe saptamana ii fac orez cu lapte in care pun o lingurita de miere si asta de 2 luni, de cand am fst in romania si am luat miere curata de la parintii mei; mai este cineva in situatia asta? mamicile cu copilasi mai mari? Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul... Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Buna!
Din cate stiu exista si carii de biberon.E cam aiurea sa le tai calea ca spre exemplu Tudor adoarme cu biberonul.
Hai ca eu in loc sa te ajut mai rau te incurc: imi explici si mie cum procedezi cu spalatul dintisorilor?
Imi propusesem si eu sa incep zilele astea (intre timp a vazut olita si a zis cahh asa ca i-am dat ei prioritate si in 3 zile am prins doar un pipi dar, sunt bucuroasa ca sta ca a avut o perioada cand n-o vroia deloc) sa invatam sa ne spalam pe multitudinea (6) de dinti.Nu stiu absolut nimic despre procedeu. Am o periuta degetar de la o pasta de dinti(nenedent) si ma gandeam sa fac asta in timpul baitei ,la inceput fara pasta.
Mamica iubitoare de Tudor Mihai www.youtube.com/watch?v=pxu_ILTuY8E" target="_blank">asteptand
Dana15 spune:
vai mai Alex ce te pup!!!
revin mai tarziu...inca n-am reusit sa o adorm:(...e luna plina? sau ce Dumnezeu este?!?
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...