Dovleceii veseli va ureaza Craciun fericit!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 12
suede spune:
Urez si eu un sincer
''LA MULTI ANI!"
Pentru toti Stefanii si Stefaniile tuturor!
Ieri am implinit un an de cand il botezam si noi pe Mihnea si a primit ca nume de botez si numele de Stefan,asa ca desi in certificat e doar Mihnea Costin,puiul mamei este Mihnea Costin Stefan.Asa ca ieri l-am serbat si pe el cu numele!
Sanatate,fericire si numai bine tuturor!
Ieri ne-am intors de la bunica,nu va zic ce drum...pe autostrada A1 am vazut live cum o masina a derapat dintr-un parapet in altul,Doamne fereste,nu va zic ce m-am speriat...
Mami si puiul asteapta
NelaM spune:
Craciun Fericit, dragelor!
Monica dear, Ana a avut roseola, s-a manifestat cu febra foarte ridicata, bubitele au aparut pe trunchi cand a incetat febra, insa nu pareau sa o derajeze, mai deloc. Nu s-a scarpinat o data! Au disparut in 24, maxim 48 de ore. Febra a fost insa foarte ridicata! Eu una ma speriasem ca nu ceda cu nimic!
Parerea mea: sa observi ce si cum urmatoarele ore! Anyway doc doc iti va zice mai multe, insa nu cred ca este roselola.
In ceea ce priveste poponetul: noi folosim cu mare succes o crema pe baza de zinc, se gaseste la tarabe in State, nu mai retin cum ii zice, desi acum doua ore m-am uitat sa vad!
...
Hai ca m-am dus sa vad cum ii zice cremei: Destin!
E drept ca noi nu am avut ever probleme grave la demisol!
Sanatate multa!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_
NelaM spune:
Laura, te imbratisez!
Ce urat zici tu acolo cu zapada... brrr.
Micutului MIhnea Stefan multa sanatate de onomastica as well!!
Rogu-te zi-mi si mie ce si cum, daca te lumineaza vreun naturist/homeopat cu problemutele legate de stomac ale puilor nostri! Eu zic ca sunt pur si simplu mici, sistemul lor digestiv e nematurizat!
Te pup, cred ca ma intrbai zilelele trecute cum suntem. Acum suntem un pic raciti (eu, Ana, Buni... Ana mai are si cu dintocii...saracuta mamei!) Sanatate multa!
_*******
_
NelaM spune:
Dragelor, eu va pup!
Va strang tare, tare in brate! Nu stiu ce si cum in zilele ce vor urma.
Eu citesc, mai tot timpul, sincer, nu voi scrie in fiecare zi pentru ca mi-e greu! As vrea, dar nu se mai poate!
Va pup iar cu mult, mult drag!
Si am vazut-o si pe Croco... si pe Anomiss... si pe Cristina...
hai, mai, nu va faceti bloguri? sa stiu si eu de voi!
Epi.... my love goes for Maia!!!! Ma, aveti o minune de fata!!! O iubesc!
Uka, pui, miss u much babe! And love u as well!
_*******
_
NelaM spune:
Doamnelor, va dedic cantecelul lui Robbie... pentru cele ce ma stiu de un an, ei bine este the same one ce vi l-am dedicat si anul trecut!
Va pup tare!
_*******
_
suede spune:
Nela te si te imbratisez si eu cu mult drag!
Da,treaba cu zapada a fost cam nasoala ieri,a nins abundent si multe masini se intorceau in Bucuresti,aglomeratie,unii mergeau cu viteza... si uneori si sania mai patineaza,dar rotile unei masini...Bine ca am ajuns acasa cu bine!
Legat de problemuta cu burtica sigur ca-ti zic,e clar ca sunt doar sensibili,vreau sa ne ajute sa ii intarim sistemul imunitar(si cu burtica si sa nu mai raceasca des).In ultimul timp n-a mai racit,dar nici cu alti copii nu s-a mai intalnit (copii ce merg in colectivitate).
Multa sanatate va urez,imi pare rau ca ati racit!
Mami si puiul asteapta
monique02 spune:
Buna dimineata
Fetelor, sunteti foarte dragute, multumesc pentru aprecieri. Cristina merci, am revenit la o tunsoare pe care am avut-o mai demult. Culoarea nu e foare diferita cred ca din cauza blitzului a iesit asa.
Monica l-am admirat pe Zdrelica, seamana mult cu tine. Nu stiu ce sa zic, si noua ni se intampla, destul de rar si trece cu Sudocrem. Stiu ca ideal ar fi sa il aerisesti putin la fundulet dar acum iarna e mai greu de realizat ca nu poti sa il lasi in fundul gol daca nu e destul de cald in casa. Sper sa va dea doctorul ceva. Bubitele daca nu sunt cu febra nu sunt roseola. Oricum sper sa iti mai fi trecut supararea stiu ca erai cam amarata zilele trecute.
Uka, Techi ce tare e caruciorul
Va pup
suede spune:
Mely iti doresc sa fie in burtica exact ce-ti doresti!
Iulika deja incepem sa avem emotii,ce frumos!Te
Mami si puiul asteapta
raluk16 spune:
Neata!
Moni abia astept sa ne spui care-i problema cu bubitele! Referitor la iritatii la fundulet, cand sunt cele mai grave noi le combatem rapid cu o baie in musetel+galbenele, nu-l dau cu nimic in seara aia (e aproape vindecat pe dimineata asa, fara crema, doar dupa ceai), si dimineata il mai dau ori cu asta: http://www.naturashop.ro/crema-organica-zinc-pentru-bebelusi-p-1965.html (e faina ca e uleioasa; eu mai am o crema cu zinc bio de la earth friendly baby, de la rangali, dar nu e asa buna ca asta) ori cu asta: http://rangali.ro/details.php?categ_id=8&prod_id=63 . Mai sunt care spun ca uleiul de floarea soarelui sau de masline e ideal.
Nela multa sanatate, mami! Sa va treaca repede sa va puteti bucura de Revelion! S-a intamplat ceva, sau de ce spui ca nu vei mai putea intra asa des?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."