ian-feb2011 - BV CIUDATICA, MIMO, IOANA!!!!(152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna ziua burticute
buna ziua mamicute
buna ziua bebici mici si dulci si tare asteptati

ralusi mie mi-e un rau de spui ce-i aia ... de asara ma tot chinui cu datul la rate si n-am chef de nimik

ieri facut ultimile cumparaturi , curatenie , baita
astazi doar fac un tort mare tiramisu si o prajitura buna rau cu crema in 5 foi ... inre st : racitura,sarmale,toba,salata "buf",leber,si altele asemenea anu' asta vin de la mama .... nici n-am chef nici dispozitie.
as sta toata ziua cu mana pe burtica sa-mi simt scumpa bulinuta. Doamne fetelor .. o iubesc deja atat de mult .. stiu ca o sa semene cu sotul , deja ii spui ei "pupi mami buzitzele dulci" nu-i mai spun lu' tasu'

eu am sa mai fiu pe aici dar nu stiu daca mai itnru sa scriu .. asteptam colindatori , pe copii nasilor Amaliei .Trebuie sa le impachetez si lor frumos cu funda cadourile.

pt toate "abonatele" : MIRELA , ZUMZU , ABRAMBURIKA , IOANA , CIUDATICA scot cu tot respectul , inima deschisa , sentimente de dragoste si neliniste dar si de emotie profunda :

(cate un rand pt fiecare )

Craciun Fericit! linistit , bogat in bebei doriti si asteptati , cu ganduri de lumina si stress-free pt mamaicile ce urmeaza in ian-feb.2011 sa-si tina iubitii ingerasi in brate.

mami 33 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele!!!

trimit multi pupici si multe incurajari pentru mamica scumpa ciudatica..doamne ajuta sa iti tii puiul in brate curand..sa fiti toti bine
scot motatele si pentru restu fetelor ..haideti cu bebelusiii!!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

HAI FETELEEE!!!! MIRELA , ZUMZU , ABRAMBURIKA ,
IOANA , CIUDATICA!!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yasmi si mie imi plac tot cele doua variante de care a zis Bebelu, si ce daca au pus si ei numele asa, parca se vad zilnic

Eu ma bag un pic la nani ca am burtica tare pietroi

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna ziua si de la noi,
ne inscriem si noi in clubul fetelor care nu au chef de nimic zilele astea; aseara am mai si visat ca nasteam acasa un baiat si cand am ajuns cu el la doctor imi spuneau ca are nu stiu ce boala din cauza ca am facut eu injectiile cu clexane; ma rog numai aberatii dar sincer abia astept sa treaca repede inca vreo 3 saptamani si sa vina si buburuza mea, sa o vad, sa vad ca este sanatoasa si apoi sa ma linistesc;
ma gandeam acum la tine Ralu ca spuneai cand erai pe la 27-28 de saptamani ca sigur tu nu o sa nasti la termen si uite ca mai ai 6 zile (ma face sa tremur toata AMR-ul tau) si ajungi fix la 40 de saptamani ;
pentru CIUDATICA

dar si pentru restul fetelor care se pregatesc de marele moment

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ocsanica dpn meu e 3.01..peste 6 zile nu sunt chiar la fix 40s. dar pe acolo 40s fara 5z. oricum nu ma asteptam sa ajung asa departe.
eu ma rugam sa ajung macar la 36s sa nu am probl k nu ma primeste la spital. dar se pare k am trecut de mult de 36 si ea tot nimic

nu are nimeni nr de tel a lu ciudatica???? cred k deja e cu bb in brate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Apropo de vise eu de 2 nopti tot visez ca mi se rupe apa si ce ma fac, incotro o iau, zici ca sunt nebuna

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

asa ca momentan avem variantele:
Eduard Luchian
Lucas Dimitri
Lucas Eduard

care vi se pare mai frumos???? parca orice am face tot la Eduard ajungem

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 32

AMR 8 sapt!!!!!!!!

Eu votez pentru ultimul

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele!
Sunt si eu pe aici. Am facut tot felul de treburi casnice: curat, gatit, spalat o gramada de haine de bebe. Acum ma hodin putin.
Sotul mi l-am trimis la Brasov dupa cadoul de Craciun! Inca nu spun ce e, astept sa vina si ii fac poze. Nu mai am rabdare!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

am uitat sa va intreb. eu de ceva timp am inceput sa sforai noapte (destul de rau dupa spusele sotului). Ati patit asa ceva? Inainte nu aveam nici o problema..sa fie de la sarcina? Plus picioare umflate si la mine (astea sigur sunt de la sarcina)

39s Darius Alexandru

Si eu sforai . O sa treaca mai mult ca sigur. Imi simt si nasul vesnic infundat, desi nu sunt racita.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput