ian-feb2011 - BV CIUDATICA, MIMO, IOANA!!!!(152)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari Ioana!! bine ai venit pe lume pui scump Iris!!

Fetele..va urez din suflet sarbatori magice,pline de iubire si liniste in suflet alaturi de cei dragi voua!
Daruiti iubire si veti primii iubire si zambete!

va pup si va imbratisez cu drag..sunt fericita ca v-am intalnit aici si ca petrecem intr-un fel sau altul sarbatorile impreuna, va multumesc ca ati fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Si NOI te iubim...esti un exemplu pentru noi...dovedind atata curaj si optimism in momentele grele

MAMICA CU PERIPETII

a venit Cami?

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Si NOI te iubim...esti un exemplu pentru noi...dovedind atata curaj si optimism in momentele grele

MAMICA CU PERIPETII

a venit Cami?

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

esti o scumpa

duminica dimineata vine
i-a lasat mosu cadourile sub pom la noi...abia asteptam

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara

am intrat si eu pe fuga sa le transmit FELICITARIIIIIIIIIIIII IOANEI SI LUI CIUDATICA....SA VA TRIASCA COPILASII SI SA VA BUCURATI DE EI ......BRAVO FETELOR!!!!

de asemenea va urez tuturor un CRACIUN FERICIT , multa sanatate si multe impliniri

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am intrat si eu sa urez :
Felicitari Ioana

Bine ai venit Iris

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

va pup si va imbratisez cu drag..sunt fericita ca v-am intalnit aici si ca petrecem intr-un fel sau altul sarbatorile impreuna, va multumesc ca ati fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie

Si noi te pupam cu drag si iti uram un Craciun fericit si multa multa sanatate si fericire ,meriti din plin.
Si eu sunt fericita ca va am pe toate,cui sa ma plang si cu cine sa ma bucur ! va !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

am intrat rapid sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi, nastere usoara si bebei + mamici sanatoase !!

felicitari noilor mamici, sper sa ajungeti cat mai repejor acasa!!
bun venit bebeilor, sanatate multa si viata lunga!

fluturas, tu tot in spital?

noi suntem la piatra neamt, drumul de ieri a fost extenuant pt mine; ma gandesc deja la intoarcerea de peste o sapt...
din pacate, nu prea am acces la internet cum ma asteptam.. dar mi-e tare dor de voi, ma tot gandesc ce mai faceti; am cam devenit dependenta de forum , da' cine sa ne inteleaga mai bine dc nu noi intre noi?!

va pup pe toate, numai ganduri bune!!

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

ralu si al meu bebe e tare agitat,si imi da niste lovituri in col de imi taie respiratia ! mi se si intareste burta, si ma inteapa.si simt aproape mereu presiune in burtica.habar nu am daca starile astea sunt contractii sau nuCu Dumnezeu inainte, bine ca maine implinim 37sapt,intram in 38, sunt linistita,poate veni !
Hai ca am ramas singura p'aci, ma bag si eu in patut ca maine dimineata se strange tot familionul si vreau sa fiu fresh,sa mananc mute sarmaleeeeeeeee.
Va ,sa aveti o noapte magica !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am intrat sa va urez din tot sufletul ca bucuria nasterii pruncului Iisus sa va umple inimile, sa aveti parte de sanatae, impliniri, bucurii si tot ce va doriti!

Va pe toate cu drag.

Felicitari noilor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

eu - neavand somn, va scriu de la umbra luminitelor din brad:

FELICITARI IOANA, BUN VENIT IRIS!!!

si tuturor fetelor CRACIUN FERICIT inconjurate de cei dragi.

pentru mai incolo, pofta mare si atentie la excese
noi in dimineata asta suntem invitati la bunica mea, si o sa intru abia mai pe seara sa vad ce mai ziceti... dar banuiesc ca o sa fim toate ocupate.

va pup cu mult drag, noapte de Craciun frumoasa in continuare si numai BINE sub brad!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput