Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 21
a-rose spune:
Claudia, Angelynna
multumesc de incurajari ! Stiu ca aveti dreptate, as vrea sa fiu cu mai multa rabdare si mai ales sa ma bucur mai mult de ea si de nazbatiile ei dar se pare ca sunt prea obosita de atatea luni nedormite. Ea nu are nicio vina, cred ca vrea sa ma ocup mai mult de ea. De multe ori sfidarea ma scoate din minti si ma controlez destul de greu. Cred ca va fi mai bine peste putin timp, sa mai creasca si bb mai mare, sa nu mai tot car la el peste tot.
multi 
nikolici spune:
claudiaH si eu inca sunt nu foarte pro Facebook, dc nu era Babytza cu problemele ei nici ca intram, pe urma l-am gasit interesant in discutii.Fetele au facut un club doar al mamicilor de la aceasta odisee...forumul boboceilor sept-oct 2008.Se discuta pe subiecte legate de copii in timp real primesti si raspunsuri.Nu vreau sa crezi ca vreau sa-ti schimb viziunea despre FB, insa nu as vrea sa se ajunga sa nu mai scrie nimeni aici pt ca toate ne am mutat pe FB.In rest FB il gasesc pierdere de timp si energie.:)))dar cine stie poate imi schimb parerea.
claudinna spune:
neata!
va las
calda, ca tr sa fug la munca
a-rose,sunt perfect de acord cu ClaudiaH, care le zice asa de bine!
din punctul meu de vedere cheia succesului este sa intelegi foarte bine etapa prin care trece copilul. de aici iti vei da seama cum trebuie sa actionezi si un copil de varsta asta nu poate fi prost crescut, ca nu prea a avut timp, insa o abordare inadecvata in aceasta perioada, poate duce la un copil razvratit.
cica pana pe la 6-7 ani, copiii au constiinta externa, ca sa zic asa. adica le este foarte greu sa interiorizeze normele, insa fac eforturi considerabile! ei merg in locurile in care nu au voie, pun mana pe ce e interzis, uitandu-se sa vada daca sunt observati pentru ca adultul sa intareasca interdictia, sa le confirme ca nu e voie. ei nu au inca resorturile interioare pentru infranare, acum si le formeaza. de aceea se uita la tine, sa-i spui inca o data ca nu e voie. poate chiar verbalizeaza ca nu are voie, dar inca nu se poate abtine.
mai este si perioada nehotararii, adica ei au descoperit ca situatiile nu au o singura solutie, ci doua sau mai multe.
il intreb pe R daca mananaca si el imi spune din start Nu, nu mi-e foame. dar stiu ca ii e foame si in secunda urmatoare se va razgandi, asa ca astept putin in fata lui si imediat vine confirmarea: daaaa, mi-e foame!! si exemplele sunt numeroase
o zi frumoasa va doresc!
Nocom spune:
Neata,
Claudinna, multumim de cafea! 
a-rose ceea ce ti-a spus ClaudiaH este exact ceea ce as fi vrut si eu sa-ti spun, insa nu cred ca reusesam sa exprim atat de bine. Stiu cat poate fi de greu cu 2, stiu ca deseori se ajunge la capatul puterii, dra nu avem ce face, mai luam o gura de aer si mai traim o saptamana...

Didididi Sarumana!!!!Asa este, acum, mai mult ca oricand, toate posturile se dau intre cunoscuti...
. Dar eu sper sa fie bine aici unde merge de azi, sa treaca cu bine de perioada de proba si apoi dau de baut!!!

Sa avem o saptamana minunata!!!!
Nocom spune:
Eu de la servici nu am voie sa intru pe facebook, deci nu pot scrie nimic acolo, insa primesc notificare pe mail cu ce se discuta pe acolo, asadar mai citesc cate ceva
....
Asa am aflat ca AlexaM a intrat in travaliu si are dilatatie 7 deja!!
Sunt si eu alaturi de ea si ii fac galerie aici:
HAI ALEXA!!!! HAI BB THEO!!!
SA-TI DEA DD NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!! ABIA ASTEPT VESTILE BUNE!!! 
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici claudiaH si eu inca sunt nu foarte pro Facebook, dc nu era Babytza cu problemele ei nici ca intram, pe urma l-am gasit interesant in discutii.Fetele au facut un club doar al mamicilor de la aceasta odisee...forumul boboceilor sept-oct 2008.Se discuta pe subiecte legate de copii in timp real primesti si raspunsuri.Nu vreau sa crezi ca vreau sa-ti schimb viziunea despre FB, insa nu as vrea sa se ajunga sa nu mai scrie nimeni aici pt ca toate ne am mutat pe FB.In rest FB il gasesc pierdere de timp si energie.:)))dar cine stie poate imi schimb parerea. Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010} |
gand la gand, exact asa cred si eu.

Mimihoo spune:
Paula, dupa ce intri te instruiesc eu ce sa faci sa-l faci "super-private". De acasa nu prea intru decat rar si dupa ce-o culc pe Sofia, deci dupa 10 , de la servici in schimb sunt aproape permanent pe fb. Asa ca te astept :)
luminita2008 spune:
Vin cu vesti bune, direct de pe FB: s-a nascut bb Theo de AlexaM, are 4 kg si 54cm, amandoi sunt sanatosi!!!!!
Felicitari, AlexaM!
Bun venit, Theo!
sanatate multa si refacere rapida lui mami!
angelynna82 spune:
Bun venit pe lume Theo. Felicitari AlexaM, recuperare rapida, bebe sanatos, papacios, necolicios si laptic mult!!!! 

Bine ai venit Theo!!!