Buna Dimineata la Mos Ajun!
Craciun Fericit si sper ca aceasta sarbatoare sa aduca liniste si sanatate tuturor celor care au nevoie 
Nu stiam ca si CD are probleme, ma intristez cand aud cazuri de astea. Babytza, CD, multa putere 
Eu am fost la control, nu am aflat sexul sigur, asa ca mai asteptam. Dar cica tot spre baiat ar inclina si el, o sa imi manance urechile 2 baietoi ![]()
In rest ne-am trezit ca de obicei la 7, am despachetat cadouri, acum astept sa manance ceva si sa ii dau si niste ciocolata sa simta si el ca e o zi deosebita
E mort dupa ciocolata Mihnea, daca da de ea e in extaz total (cred ca e din cauza ca nu prea primeste
)
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Mami de Mihnea (09.10.2008) si
15s
Neata!!!
Craciun fericit tuturor!!!
Sper ca v-a adus Mosul ce va doreati.
La noi e ca la casa de nebuni; afara ploua asa ca ne facem de lucvru indoor.
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!!!! Va doresc sa aveti tot ceea ce va doriti voi !!!!!
Mie era sa mi-l aduca mosul pe Theo. Am avut contractii dureroase cam la 7-8 minute de la 3 jumate pana la 7 jumate de dimineata...Intr-un final s-au linistt, dar....vom vedea.
Pupici!
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
36+
Theodor Andrei
Un Craciun Fericit pentru mamici, pitici si printese, plus o dedicatie muzicala http://www.youtube.com/watch?v=pnE99tlKz9s&feature=related!