Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 17
Nocom spune:
Salutare si de la noi 
claudiaH mi se pare extraordinar ce povesteti tu de Lucia. Se pare ca are o capacitate deosebita de concentrare, analiza si sinteza!
Un astfel de talent trebuie valorificat, ce ai de gand cu ea?
Ce scump e Stefan cu teoriile lui despre familie... viata il va invata ca nu exista un model universal pentru asta nici chiar pentru acelasi regn, d-apai in general...
Sanatate multa, sper ca astazi sunteti ami bine macar cu raceala. Cu cealalta problema a Luciei, o sa o rezolvati voi cumva, DD sa va fereasca de interventie. 
claudinna mi se rupa mie sufletul numai cand ma gandesc ca ai cred ca ii parasim...
Sper sa-i treaca repede faza.
istetul.
ange ma bucur ca sunteti mai bine. Doamne ajuta in continuare! 
pio ma bucur mult sa aud ca mazarica e bine si va doresc mult succes sa gasiti casuta dorita la un pret exceptional!!! va tin pumnii stransi stransi!
Cat despre problema ta cu maseaua, nu stiu cum sa te ajut...
Noi suntem cu totii bine mersi, sanatosi si voiosi, de luni tati merge sa lucreze la o firma, deocamdata in perioada de proba, sa vada si unii si altii daca se plac
, si apoi om vedea..... Parca parca iese soarele si pe strada noastra!
Va pup cu mult drag!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH 'Neatza! ? Mai e cineva pe aici care sa serveasca o ceasca in fata computerului citind desprecopii.com? |
io, io! cafeluta fara cofeina si croissan cu cioco in fiecare dimi!

sanatate multa copiiilor!
f tare Lucia cu puzzle, si hunii sunt fan, insa ei se pricep la cele cu 10-12 piese, nu mai mult.
luminita2008 spune:
pio, sanatate multa, sper sa scapi de durere cat mai rapid!
kllemi, cand vrei tu ne vedem, da' un semn doar. eu deja am strans o sacosa de cora plina cu hainute, am dat-o luni.
nocom, felicitari sotului, sa fie intr-un ceas bun!
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui piolica Multumec frumos pentru cuvintele frumoase. Eu sint super naspa acum, am o durere de dinti insuportabila, ieri dupa amiaza am reusit sa ma duc la un dentist, am avut un mare noroc ca aici astepti citeva zile si la urgente. In fine, rezultat la radio _ infectie sub o coroana. Mi-a dat amoxicilina, vad ca deocamdata nu face nimic, insa nu pot lua antiinflamatoare ca e naspa pt mazarica. Lidia, daca esti prin preajma, ce tratament homeopat mi-ai recomanda? Durerile sint de-a dreptul atroce, nu dorm noaptea... abia pot sa maninc merci mult o sa va scriu mai mult cind ma pun putin pe picioare ca acum sint varza Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Trebuie sa alegi intre antibiotic si remediu.
Remediul pe care ti-l recomand este Hepar Sulphur dar dilutie 200ch (nu mai mica ..ca nu e bine).
Daca durerea a debutat de ieri de ex (deci e ceva recent) ..o sa se vada efectul destul de repede, daca nu.. va dura putin.dar durerea ar trebuie sa se diminueze mult.
Apropo puroiul poate sa se dreneze undeva? sau e complet ascuns acolo unde e?
Si hai si tu pe FB ...acolo citesc mult mai des chiar si de pe telefon
Pup si sanatate!
piolica spune:
Mimihoo, merci mult. Lidia, merci pt sfaturi, intre timp m-am dus la farmacie, ca nu mai puteam, asa ca rezultat -> farmacista a fost ff in dubii, mi-a zis sa continui cu antibioticul ca de maine ar trebui sa fie mai bine, si mai ales ca o data inceput nu ar trebui sa-l opresc ca infectia va reaparea. Am luat in schimb niste belladonna 5CH pt dureri, o sa vad daca ma ajuta. Problema e ca infectia este la virful radacinii, sub coroana, asa ca e naspa...(200CH nu inseamna ca dilutia e ffff mica? ca eu asa credeam). Daca pina maine nu ma simt bine o sa o sun pe pediatra Elsei, care e homeopata, poate ma sfatuieste ea mai bine ce sa fac.
Merci pentru invitatia pe FB, abia am ceva timp sa citesc aici, acolo mi-as prinde urechile... PUP
Va pup pe toate, nu nominalizez, ca v-am zis, sint varza. Abia ma tin pe picioare de la durere. O zi frumoasa
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui piolica Mimihoo, merci mult. Lidia, merci pt sfaturi, intre timp m-am dus la farmacie, ca nu mai puteam, asa ca rezultat -> farmacista a fost ff in dubii, mi-a zis sa continui cu antibioticul ca de maine ar trebui sa fie mai bine, si mai ales ca o data inceput nu ar trebui sa-l opresc ca infectia va reaparea. Am luat in schimb niste belladonna 5CH pt dureri, o sa vad daca ma ajuta. Problema e ca infectia este la virful radacinii, sub coroana, asa ca e naspa...(200CH nu inseamna ca dilutia e ffff mica? ca eu asa credeam). Daca pina maine nu ma simt bine o sa o sun pe pediatra Elsei, care e homeopata, poate ma sfatuieste ea mai bine ce sa fac. Merci pentru invitatia pe FB, abia am ceva timp sa citesc aici, acolo mi-as prinde urechile... PUP Va pup pe toate, nu nominalizez, ca v-am zis, sint varza. Abia ma tin pe picioare de la durere. O zi frumoasa Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
eu ti-am dat info.. tu o folosesti sau nu ..e decizia ta
...(of... daca ai avea putina incredere ..ai scapa de durerea aia)
belladona 5ch e apa de ploaie ...ori cu ea ori fara ea ..tot aia e/
nu e remediul potrivit
(belladona se da pe febra mare peste 39, cu miini, picioare reci..nu cred ca e cazul tau )
cu cit numarul de linga CH este mai mare cu atit diluarea de substanta /dilutia e mai mare
pup!
Mimihoo spune:
draga mea, pio. O treaba o stiu si bine, nici un remediu homeopat nu merge cu anti-bioticul. Ori una, ori alta. Daca ai inceput cu antibiotic, continua cu el, ca oricum trebuie sa treaca o oarecare perioada intre cele 2, pentru ca remediul homeopat sa-si faca efectul.
Chiar, uitasem, poti intra de pe telefon pe fb, daca vrei 
piolica spune:
Lidia, merci frumos, iti dai seama ca iau in calcul toate variantele, asa ca toate sfaturile sint mai mult decit binevenite, ca vreau sa scap de durere, insa nu vreau sa afectez mazarica, asa ca mai bine cu durere.
Aici dilutiile cele mai mari sint de 30CH, nu exista mai mult de atit...Voi aveti dilutii Boiron de 200CH?
Intr-adevar, acum imi dau seama ca dilutii de 15CH, 30CH sint in doze unice, deci inseamna mai puternice. Inca o data merci. Pup
piolica spune:
Mimi, pina la urma o sa ma convingi cu FB; o las pe Lumi sa vina prima, daca vine ea, promit ca vin si eu:)
Nu stiam ca antibioticul nu merge cu tr homeopat sau viceversa. Merci! atunci las naiba belladona, daca si Lidia zice ca e apa de ploaie. vad daca antibioticul ma lasa pina maine. Tu in cit timp ai scapat de durere cind ai avut antibiotic? aici spun ca 48 de ore.
Mimihoo spune:
:))
Lumi e de mai mult de 1 saptamana :P deja e veterana
ti-am trimis invitatie, te astept cu drag

? Mai e cineva pe aici care sa serveasca o ceasca in fata computerului citind desprecopii.com?