Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 13
claudinna spune:
hello!
Lumi chiar nu a mai intrat! ce-o fi cu ea???
Ada, e pe FB
isoprinosine i-a dat lui R in iarna cand a avut mama zona zoster, sa nu ia si R virusul si nu l-a luat. i-am dat 10 pastile, parca. oricum, eu nu l-am vazut ca pe ceva permanent...si mi s-a aprut si de speriat, dupa ce am citit prospectul..
dyanira spune:
Mda citit prospectul original suna ciudat tot ce scrie acolo nu mi se pare clar pt imunitate...ieri citisem doar pareri de pe forumuri unde nu se spunea deloc de afectiunile in care e indicat ci doar ca e imunostimulator...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Noi am luat isoprinosine in cura de imunizare 3 luni cate 10 zile pe luna, plus pikovit, plus broncho vaxom plus immunogrip.Karina nu mi a facut forme urate de raceala pana acum, Doamne ajuta!
Nocom spune:
Neata!!!
Cafeluta
???
lumiiiiiii daca nici azi nu apar trimitem politia la tine la usa!!!! Hai, baga si aici un ochi

Sa avem o zi minunata!!!
luminita2008 spune:
hello si La Multi Ani 2011! Sa avem un an mai bun si plin de soare in suflete cu sanatate multa pentru toti!
suntem ok, multumesc mult ca v-ati gandit la noi kllemi, dididi, ange, baby_boy, claudinna, dya, nocom 

, nu trimiteti politia la mine ca nu gasiti pe nimeni acasa
, am inceput si eu azi serviciul.
cum spuneam, suntem bine, dupa o vacanta f faina, pe care am savurat-o din plin alaturi de puiutii mei, nu m-am atins de calculator decat azi la job.
tuturor celor ce s-au sarbatorit in ultimele saptamani, fie ca si-au sarbatorit ziua de nastere, fie onomastica! numai bine va doresc!
luminita2008 spune:
legat de imunitate, noi am folosit Septilin pana prin decembrie. l-am folosit de altfel si iarna si primavara trecuta. din pacate, nu pare a avea efect, au fost mai tot timpul muciosi, insa forme usoare, am scapat de fiecare data cu aerosoli, fara antibiotic, exceptand otitele din primavara de la debutul cresei.
acum i-am tinut o luna pe vitamine + cura de Fe, ca nu mancau mai nimic si sunt muult mai bine in privinta poftei de mancare. cu racelile ma astept sa fie cam la fel si anul asta. din toamna incepem cura cu Broncho-Vaxom.
si le dau din octombrie si ulei de peste, in forma lichida, 15 zile pe luna. vad ca-l accepta cu placere, desi e destul de yack...
anca, sanatate multa Carlei! aparat Laica cu ultrasunete avem si noi, eu sunt multumita de el, nu s-a stricat si isi face treaba. eu pun cam 5ml de lichid la o sedinta, din care cam 2.5ml ser, si dureaza intre 8 si 10 min. la inceput se oprea singur cand isi facea treaba, acum il opresc eu. ramane si la mine putin lichid, sub 0.5ml, il mai scutur si mai fierbe putin dupa asta.
cred ca la tipul asta de aparat trebuie pus mai mult lichid ca sa fie eficienta sedinta.
baby_boy, iti trimit acum un PM.
lala, claudia, aveti niste copii extraordinari, am vazut si eu filmuletele!
corrina, khristin

baby_boy spune:

Nocom multumim pentru cafea !!
Lumi ma bucur ca ai intrat si ca sunteti bine!! Ai Pm.