Mosu nu are in sac ce trebuie

Mosu nu are in sac ce trebuie | Autor: ymca

Link direct la acest mesaj

scuze pentru titlu. trebuia sa gasesc ceva penetrant ca sa fiu sigura ca intra lume, poate poate gasesc cadoul meu.

stau ca boul in fata computerului, la 3 dimineata si n-am in sac nimic. plang si m-a apucat o urma fina de depresie, disperare ca sa nu mai zic ca sunt extrem de dezamagita de mine.

am procrastinat pana n-am mai putut si in noaptea asta, am iesit ca o floare si-am plecat la vanatoare de jucarii.

in magazinele cora, carrefour, real, auchan si noriel nu mai exista nici urma de papusa cicciobello, papusa maria, papusa maia sau nenuco cu pat. nu mai exista bobby.

si facusem scrisori pentru mos. eu ce fac cadou la copii?

este primul an in care chiar inteleg care-i treaba cu mosul, primul an in care am imbodobit toate bradul, primul an in care desenasera scrisori pentru mos si au avut si ele niste cerinte. doream sa le asigur macar un obiect de pe lista si pentru restul mai cumparam si generice nu aveam nevoie de original.

si acum s-a dus totul de rapa

daca le vede cineva, in dimineata asta, pana-n pranz, dati va rog un semnal aici si uite asa savarsiti o fapta buna.

la ora 6 dimineata ies iar pe teren sa vad ce gasesc prin librarii, pe la diverte.

ordinea in care ma intereseaza:
- cicciobello
- maria
- maia care creste, canta, vorbeste
- bobby cel cu 3 fluiere

nu pot sa cred ca am fost atat de desteapta. am muncit la inchiderea de an si am amanat cadourile ca am zis ca e criza si nu cumpara nimeni jucarii scumpe (si ca mi le lasa mie)

multumesc si voi schimba titlul atunci cand ma mai linistesc putin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nenuco e buna? vad ca au la dinoland multe modele in stoc, in bucuresti sigur au magazin

mama de Carol (29.12.2008) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Nenucii nu au fost pe lista lor desi mie cel cu pat mi se pare ok. Ii voi pastra ca optiune finala daca nu gasesc nimic in dimineata asta. Multumesc

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca as merge pana la pitesti, ploiesti, giurgiu daca as stii ca acolo le gasesc

Mergi la inceput

cicio este online la bebelusulideal, cu 282, eventual ii poti contacta sa mergi sa o iei direct de la sediu.

Mergi la inceput

la piticulvesel punct ro, au si nr de tel pe site este maria cu 100 de functii, maia care creste, baietel cicciobello.

dar vad ca au sediul in cluj.

edit eventual suna la carrefour si intreaba daca au undeva in apropiere pe stoc

Mergi la inceput

La bebelusul ideal am plasat deja comanda azi noapte dar ma astept sa ma sune si sa-mi zica ca nu-l au pe stoc

La pitic oare au mai adus ceva? Ieri nu era disponibil pe stoc- incerc acolo

Intre timp, ca sa nu raman chiar fara nimic sunt acum la real si am luat niste alice la doctor. Pana la urma se inrosesc si ele la fata cand au febra la fel ca dusmanul meu numarul 1 papusoiul cicciobello

Unde e acum Milton sa ma vada cat imi doresc papusile astea? Offf nu gandesc pozitiv deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

ymca,sigur nu e bobby la carrefour?L-am zarit saptamana trecuta..ce-i drept in Constanta.
Voi nu aveti magazine norriel in Bucuresti?Ca era si acolo parca.
La restul nu ma bag,ca nu cunosc,dar din ce am vazut eu la carrefour sunt mai aprovizionati decat in rest.Si cred ca ar merita un drum si la metro/selgros ca acolo sunt ceva mai scumpe decat in rest si nici nu am auzit sa se duca lumea buluc ca la carrefour/real.Eu as suna la toate magazinele astea mari si as intreba.
Sper sa gasesti jucariile dorite.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Doamne, parca vorbiti limbi straine cu papusile astea

Am vazut o papusa care creste in selgros baneasa dar nu ma intrebati ce marca era, banuiesc ca nu sunt mai multe.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bai, ce m-am speriat cu titlu' asta, am crezut c-a disparut ceva copil din anturajul tau, era sa-mi dea lacrimile inainte sa citesc prima postare
(acum profit si eu sa-mi clarific niste nelamuriri:1) de la ce varsta incep fetitele sa-si doreasca O ANUME papusa si nu mai pot fi "pacalite" cu orice?...2) am vazut o emisiune cu copilasi ce spuneau Moshului ce sa le aduca si vreo 5 dintre ei (aveau cam 5-8 ani) au spus:"un pesepe"(PSP?!). Sper ca bine am inteles dar de-atunci (de vreo 2 saptamani:))) mi-a ramas in cap nedumerirea: ce-i pesepeul ala desi-l doresc copiii?...)
Ymca, succes in cautarile tale!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bai, ce m-am speriat cu titlu' asta, am crezut c-a disparut ceva copil din anturajul tau, era sa-mi dea lacrimile inainte sa citesc prima postare
(acum profit si eu sa-mi clarific niste nelamuriri:1) de la ce varsta incep fetitele sa-si doreasca O ANUME papusa si nu mai pot fi "pacalite" cu orice?...2) am vazut o emisiune cu copilasi ce spuneau Moshului ce sa le aduca si vreo 5 dintre ei (aveau cam 5-8 ani) au spus:"un pesepe"(PSP?!). Sper ca bine am inteles dar de-atunci (de vreo 2 saptamani:))) mi-a ramas in cap nedumerirea: ce-i pesepeul ala desi-l doresc copiii?...)
Ymca, succes in cautarile tale!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

playstation portable

Mergi la inceput