alaptarea

alaptarea | Autor: mamicuta2

Link direct la acest mesaj

am un bb de 10 luni pe care il alaptez inca si sunt insarcinata in 2 luni.cat mai pot continua alaptarea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Pana cand iti doresti tu. Ii poti alapta si pe amandoi dupa ce nasti, dar o sa fie mai obositor pentru tine. Fiica mea s-a intarcat singurica cand eu eram insarcinata in 4 luni, bine ea e mai mare decat al tau bebe si deja de la 10 luni primea si laptic la sticla, deci la noi a fost relativ mai usor.

Sarcina usoara in continuare si Sarbatori Fericite

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 26+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mamicuta, ginecologii iti vor spune probabil sa intzarci. din pacate ideile lor nu se bazeaza pe nimic concret ci pe pareri personale.

iti spun din experienta proprie ca poti alapta cat vei mai avea lapte. corpul tau singur va opri lactatia cand si daca va considera ca este momentul necesar, indiferent cat il vei pune pe bb1 la san.

mie mi-a secat laptele la 5 luni de sarcina. am continuat sa il las la san pe bb1 din cand in cand pentru ca asa a vrut el, si pentru ca am vrut sa nu-si piarda reflexul de supt si sa reia alaptarea in momentul in care urma sa revina laptele.

desi nu s-a oprit nici o clipa din supt, colostrul s-a instalat ok cu mult timp inainte de nastere si bb2 s-a bucurat de el imediat dupa nastere (alaptat exclusiv din prima clipa de viata, fara lapte praf).

deci continuati sa va bucurati linistiti si ai incredere ca organismul tau stie mai bine ce face.

edit:e posibil ca bb1 sa se intarce singur. unora nu le place gustul laptelui in timpul sarcinii. e posibil sa nu ti se opreasca deloc lactatia. e posibil sa nu-i placa colostrul cand se va instala. la mine bb1 a fost incantat de san permanent, in orice conditii, si acum suge si el din cand in cand alaturi de fratele lui.
Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicuta2 spune:

multumesc pt raspunsuri!sarbatori fericite si mos bogat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cred ca poti alapta mult si bine, exact cat timp iti doresti tu. Sau cat timp va mai vrea copilasul mare. sarcina usoara!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaBella spune:

Felicitari pentru ambii copii.

Sunt in asentimentul fetelor care te indeamna sa continui nelimitat, singura posibila problema pe care o vad eu este ca atunci cand te vei apropia de termen sa nu se declanseze nasterea prematur din cauza stimularii mameloanelor.

Numai bine !

Mergi la inceput