Prietene la bine si la greu - 93

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare cu ninsoare,

LA MULTI ANI ANCUTZA Multumim de tratatie, foarte bun.

Many, la multi ani pentru sot. Imi place cum ti-a iesit tortul. Am si eu o intrebare, in acest caz, de tort rotund, cum asezi piscoturile??? Ma pregatesc sa fac si eu unul pentru Rev. Am gast si Mascaropne( no name, nu mai stiu) pe a Carefour market, prin satucul nostru.

Ma pregatisem de un mesaj mai lung, dar tocmai a sunat soacra la interfon.
pe toata lumea.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Salutare cu ninsoare,

LA MULTI ANI ANCUTZA Multumim de tratatie, foarte bun.

Many, la multi ani pentru sot. Imi place cum ti-a iesit tortul. Am si eu o intrebare, in acest caz, de tort rotund, cum asezi piscoturile??? Ma pregatesc sa fac si eu unul pentru Rev. Am gast si Mascaropne( no name, nu mai stiu) pe a Carefour market, prin satucul nostru.

Ma pregatisem de un mesaj mai lung, dar tocmai a sunat soacra la interfon.
pe toata lumea.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Am incercat sa acopar cat am putut, prin unghiurile care ramaneua am mai pus si bucatele mai mici, cand am scos marginile la tava arata bine

Spor la treaba

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI MAMI DE SABI!!!!

LA MULTI ANI TATI DE VLAD!!!

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Many bunnnnnn tortul.
Am facut si eu un diplomat ptr. Craciun, dar am schimbat reteta si am dat-o in bara cu el, nu prea mi-a placut. Nici nu stiu daca sa mai incerc ptr. Anul Nou, sincer nici chef nu prea mai am.

Suntem si noi raciti, Calin tuseste rar, fara muci deocamdata, iar eu parca sunt calcata de tren. Am fost la Circa azi sa il asculte un pic la plamani( ca de asta imi e frica) si e ok, ffff putin rosu in gat. Eu ii fac deja de 3 zile aerosoli si ii dau tantum v, a mai pulsat ea cu Humex. Sper sa ne treaca repede, ca tare mofturos a mai fost de Craciun, mi-a cam iesit pe nas.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Am vazut poze cu Fulgusorii, sunt toti niste frumosi si deja au fete de copilasi, nu mai sunt bebeiii. poate mai bag si eu ceva poze ca am cam tras chiulul la acest capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani Ancutza draga!!! Sa fii de o mie de ori fericita si iubita, si sa aud de voi anu asta in departari, undeva pe unde e si Lavi, ca doar fratane'tu e deja plecat, nu??

tati de Vladut Sa iti aduca cadou si tie anul ce vine o fetita , sa fie egalitate in casa, doi baieti si doua fete!

ps.la feti ......eu tot fara urati!!!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
ANCUTZA, mamica tanara si frumoasa!
tati de Vladutz!

Noi nu facem prea grozav.Am mers azi la medic, nu am gasit pediatra ei ci o alta tanti dr (desi anuntasem prin tel ca venim) care a zis ca fata e plina de secretii si ne-a prescris antibiotic. A zis sa mai asteptam un pic, si daca observam ca haraitul respectiv se accentueaza sa nu mai asteptam si sa trecem pe antibiotic. Are si rosu in gat, ce mai, tot tacamul.
Sunt tare blu. Sa mai spunem ca ma invinovatesc in ultimul hal si ca toata lumea (parinti, sot) da vina pe mine ca nu o imbrac ca lumea si o scot toata ziua afara pe frig?
Mai e loc in butoiul ala?

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani ,Ancutza draga !!! Sa ti se implineasca toate visele frumoase , sa fii sanatoasa ,iubita si fericita !

fete dragi !
Imi pare rau ca absentez in halul asta ,nu am ajutor deloc ,deci nici timp deloc . Sper ca ati petrecut un Craciun de vis ,ca ati primit multe cadouri ,ca sunteti sanatoase si voi si copiii si familiile voastre . Imi este dor de voi si ma gandesc la voi . Sa aveti un An Nou bun iar puiutii sa va aduca multa fericire zi de zi !
VA pup cu drag ,fug acum .

PS sarbatoritilor ce i-am ratat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

capitol nou cu spor la II

Mergi la inceput