Prietene la bine si la greu - 93
Raspunsuri - Pagina 13
cristina_boc spune:
Ce de doritoare de bebelusi. Va urez sa vina cat mai repede, sa nu se lase mult asteptati.
Si eu mai vreau copii, dar ceva mai incolo. Am si eu cateva ????? Daca nu ti-a venit menstruatia nu poti ramane gravi?
Legat de siropul de ridiche, mie mi-a zis vecina sa il pun pe calorifer, ca asa iese siropul mult mai repede. Sincer n-am incercat.
Lyly, sa stii ca si Andrei e destul de marait, iar mai nou si foarte mamos. Cum dispar din raza lui vizuala cum maraie. Ma ia de mana si cu celalata imi tot arata tot felul de chestii, ca-i trebuie, dar eu nu imi dau seama ce, si uite asa iese cu scandal.
Sa nu uit ce zi este azi (daca tot aud cum canta cei vreo 40 de preoti veniti azi la biserica Sf. Stefan de langa mine, )
Radu Stefan de mami Tinonino
George Stefan de mami Tina
Stefania Francesca de mami Shtephy
Mai am o intrebare (care cred ca a mai fost pusa dar n-am vazut / sau am ratat raspunsul). Ce crema de branza se poate folosi la Tiramisu? Dar ceva asa sa gasesc si eu aici in satucul asta. Am vazut ca exista si ceva prafuri la cutie, oare alea sunt bune? Reteta Danei mi se pare foarte simpla si as incerca si eu.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
laurairina13 spune:
Cristina, crema mascarpone marca Santa Lucia(spunea Dana ca ar fi buna), eu am una luata de la Plus/Penny, e alta marca..Inca nu am probat-o daca imi iese..Sper sa pun de un tiramisu de Revelion.
La lipsa menstruatie..nu stiu raspunsu..
Interesant ce povestesti de noptile dormite cu buni. Tind sa cred ca e adevarat, asa am auzit de la multe mamici cu intarcatul bebeilor lasati sa doarma cu buni, sa stea la bunici o perioada..Eu una nu am de gand sa o practic. Eu am mers pe intarcatul prin eliminarea pe rand a cate unui supt..Mai am astea de noapte, acum o alaptez cam de 3-4 ori pe noapte, si in rest ii dau apica in canita cu cioc si mai bea si de asta peste noapte. S-a obisnuit si cu apa..Nu intentionez sa intarc decat daca o sa pierd lapticu/o sa ma doara sanii daca raman gravi.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
RamonaCopot spune:
LA MULTI ANI cu sanatate si belsug dragi sarbatoriti ai zilei de azi
Radu Stefan George-Stefan Stefania Francesca!!!
Dau si eu de baut sa imi traiasca stefanu' meu si sa vina mai repede acasa .
A trecut si Craciunul, acusi ne bate la usa anul nou si gata cu nebuneala de sarbatori. sper ca mosu ala insarcinat cu II liniute sa fi fost pe faza. La Dominic mosu' a fost tare darnic anul asta, la cadorisiit cu un tobogan, un leagan, multe masinute si o trusa de scule. Pe mine iara m-a sarit mosu din schema, dar sper sa isi ia revansa candva.
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_boc Am si eu cateva ????? Daca nu ti-a venit menstruatia nu poti ramane gravi? |
teoretic e posibil, pentru ca inainte de a-ti veni menstruatia, iti "vine" ovulatia. daca prestezi, eu stiu, zilnic (care poate ) poti ramane gravi si inainte de a-ti veni ciclul. oricum, cine presteaza mai des are sanse mai mari...
a zis si monis treaba asta acu cateva pagini.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
LA MULTI ANI STEFANI SI STEFANITZE
zebra roz
Ramonika spune:
licu daca prestezi la doua zile ai sanse sa iasa baiat...
zebra roz
Dozz spune:
In urma cu ceva vreme a pus cineva un link catre un sac gros, in care sa punem picii afara, in sanie. L-a salvat cineva? Merci!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Eu nici macar pe testele de ovulatie nu am vazut II , dar nu am terminat. Nici nu stiam ca sunt si din saliva, ale mele sunt din urina si in set este si test tip banda de sarcina? |
Nici eu. Ma mai enervam si pe ele. Vedeam destul o singura liniuta la testele de sracina, ca sa le ai suport si pe alea. Preferam sa ma duc la gine, la eco.