Prietene la bine si la greu - 93

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Sarbatori fericite !!!
pentru mamici si alti multi pentru pitici !!!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Am mai pus poze.continuarea.
Si avem si poze cu mami vopsita aici

de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Craciun fericit fetelor!
Daca nu reusesc sa intru:La multi ani Stefanutilor si Stefitelor pentru maine!
Geo e un dulce.
Am introdus la 18.00 lv cu cereale Milupa bio.Daca nu i le dau vine cu canuta si imi cere.De cand am facut asta doarme mai bine noaptea.Abia daca mai are o trezire la 23.50.Uneori sare si de asta.
Trezirea e la 07.00 iar la 06.30 mai papa putin san.Peste zi inca are 2 mese de san(suge putin.).A inceput sa bea bine si apa.
Zilele astea a fost un pic moftturos la mancare dar e ok.
Sper ca toti copilutii sunt bine.
Va am pe toti.

de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare si de la noi,

Sper ca ati avut sarbatori fericite, pline de bucurii, si toti fulgusorii sunt bine si bucurosi de cadouri.

Pentru ca la aceasta ora mai mult sterg dacat scriu, va mai spun doar: Noapte buna!

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Am ratat cu 2 minute sa va urez chiar de Craciun, dar sa stiti ca m-am gandit la voi si v-am trimis cate o imbratisare virtuala la fiecare mamica si fulgusor. Sper ca mosul a fost darnic asa cum v-ati dorit fiecare, dar eu uitandu-ma la micuta mea familie reunita langa brad am simtit ca mosul a fost tare darnic cu noi!
Ana tuseste zdravan, tratam cu eurespal si aerius, dar nu prea vad imbunatatiri. Fetele cu decoctul cu ridiche neagra, ati putea va rog sa mai reluati reteta si modul de administrare?
Si inca ceva, ati putea sa argumentati cumva de ce nu e recomandat ceaiul de tei la bebei? Am inceput de ieri sa-i dau (doar in cursul noptii), in speranta ca ii va mai linisti tusea, teiul fiind si un bun antitusiv din cate stiam eu.
Am vazut poze frumoase pe langa braduti, avem si noi, mai trebuie sa le descarc din aparat si sa le urc pe contul comun.
Va pup pe toate.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

angi_san, la noi s-au vazut imbunatatiri vizibile de la ridiche. Eu am facut in doua feluri: initial am curatat-o de coaja, am dat-o pe razatoarea mare, am pus deasupra cateva linguri de miere, si am lasat asa vreo cateva ore. Pt ca tusea Timi destul de tare, nu am asteptat 24 de ore sa se faca siropul acela, ci am vazut ca lasase zeama mai repede, asa ca am luat de acolo 3-4 ml cu seringa de Panadol si i-am dat.

A doua oara am scobit ridichea inauntru (lasand totusi o margine cam de un deget-doua grosime), am pus mierea inauntru, si am acoperit cu capacelul din ridiche taiat initial. Bineinteles ca din ala nu curge nimic , deci poti acoperi cu ce vrei tu.

Eu i-am dat si de doua ori pe zi cate 3-4 ml de sirop din asta, si i s-a ameliorat binisor tusea.
sa treaca rapid si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Angi, uite ce s-a discutat aici.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=49558

Citeste si articoulul asta

Ceaiul de tei Banalul ceai de tei nu este deloc sanatos pentru copiii cu varste sub cinci ani, mai ales din cauza unor alcaloizi pe care ii contine. Derivatii colinici din florile de tei au un intens efect sedativ, chiar hipnotic (somnifer), asupra majoritatii copiilor de varsta mica, efect aparent de dorit mai ales in cazul celor foarte agitati. Dar substantele active din ceaiul de tei obliga creierul sa fie mai lenes atunci cand in mediu apar unii stimuli. Aceasta "lenevirei este temporara si reversibila, insa poate avea alte consecinte nefaste asupra evolutiei sistemului nervos. Spre exemplu, un consum pe timp mai indelungat de ceai de tei poate face ca scoarta cerebrala sa se obisnuiasca cu modelul lent de reactie la orice stimul din mediu. Altfel spus, poate conduce la o nepasare generala, lipsa de motivatie, indiferenta si apatie. Acest model de evolutie a psihismului, chiar daca nu este evident observabil, se intipareste uneori destul de bine in temelia proaspat construita a mentalului si chiar a temperamentului micutului. La fel ca si in cazul ceaiului negru sau verde, starea de bine datorata modificarii starii de excitatie poate crea un prim model al dependentei psihice, crescand riscul la tabagism, alcoolism sau alte toxicomanii ale viitorului adolescent. Ca urmare, la copiii cu reactivitate emotionala crescuta ceaiul de tei poate conduce la stari de ameteala si chiar lesin, extrem de periculos, mai ales in timpul jocului nesupravegheat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Neata....

Poftiti,nu va sfiiti,cafeaua e servita...e calda; mai avem si niscaiva ceai caldut...ca vinul fiert il las mai pe seara

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SE SARBATORESC ASTAZI,SA FITI SANATOSI SI FERICITI

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

Gabitza multumim de cafea, eu tocmai ma servesc cu una

sa aveti o saptamana frumoasa, plina de zapada (daca pe E85 n-ar ninge, ar fi minunat, ca sa ajungem si noi usor la Bucuresti )

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaa!

La multi ani la Stefite si Stefanei, Stefanii si Stefani mari!!!

Si noua ne place tare mult numele Stefania, deci...de se indura moshu de noi, un nume il avem pregatit, de fapt doua, Iris Stefania

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput